onsdag, april 29, 2009

Fängelse för tenniskravaller

" Straffet blir fängelse i ett år och tre månader för en 18-åring från Malmö som deltog i kravallerna i samband med Davis Cup-matchen Sverige–Israel i Malmö i mars.

MALMÖ. Femton månaders fängelse blev straffet för den 18-åring som åtalats för våldsamt upplopp i samband med Davis cup-matchen.

Under rättegången berättade mannen att han fick "en kick" av att kasta sten mot polisen."

Sydsvenskan

/Fröken Sverige

Poliser skadade vid krogbråk

"Två polismän misshandlades i natt i samband med ett större bråk utanför Amiralen på Amiralsgatan i Malmö. Misshandeln skedde i samband med att dansstället stängde för kvällen."

" Polisen fick gripa in, i samband med det misshandlades två polismän av två gärningsmän. En av poliserna fick motta ett slag mot ansiktet, den andre skadade ena knäet. "

Sydsvenskan

Sydsvenskan "glömmer" att nämna att det var en jugoslavisk fest...

/Fröken Sverige

"den psykiskt sjuka kvinnan tvingades stoppa in cigaretter och trädkvistar i underlivet.."

" De stod i en ring och skrek ”hora” (och skrattade) när den psykiskt sjuka kvinnan tvingades stoppa in cigaretter och trädkvistar i underlivet. Nu – fyra och ett halvt år senare – ställs en man inför rätta – misstänkt för sexuellt tvång och sexuellt ofredande."

LT

Apejävlar...

/Fröken Sverige

Mot 600-talet med jättekliv: Somalier kastar skor i rätten i Norge


"
Det brøt ut tumulter i retten da politiets åstedsgransker viste bilder av avdøde tatt på åstedet. Da det ble vist et nærbilde av den avdøde kastet den norsk-somaliske enken sko mot tiltalte, hylte og skrek og forsøkte å storme fram for å angripe den 26 år gamle tiltalte.

Uniformerte politifolk som er til stede i retten grep inn og forhindret at hun nådde fram til tiltalte. Kvinnen ble ført ut av politifolkene, og retten tok en kort pause.

26-åringen er tiltalt for drapet på norsk-somalieren Mahmed Jamal Shirwac (46). Mannen ble funnet drept i sin egen bil i Heimdal utenfor Trondheim natt til 23. august i fjor.

Dagbladet
Heimdaldrapet: - Patronbevis er feil
Heimdal-tiltalt erklærte seg ikke skyldig
TV2.no

/Fröken Sverige

Guantánamofånge får stanna i Sverige. Förvånad? Någon?

"Den frikände Guantánamofången Adel Abdul Hakim får stanna i Sverige. För att han ska få återförenas med sin familj efter tio år måste Kina bevilja utresetillstånd för frun och barnen. "

"
På onsdagen beslöt Migrationsöverdomstolen att inte bevilja något prövningstillstånd för ärendet. Det innebär att migrationsdomstolens beslut att bevilja Adel Abdul Hakim permanent uppehållstillstånd i Sverige ligger fast. Beslutet hade överklagats av Migrationsverket, som ansåg att Adel Abdul Hakim skulle skickas tillbaka till Albanien eftersom han redan hade uppehållstillstånd där."

DN

Ja, varför inte samla ALLA världens islamister här direkt? Öppna gränserna, vettja....

/Fröken Sverige

Rosengård: Sd och M vill ha utegångsförbud på Herrgården

" Både Moderaterna och Sverigedemokraterna i Malmö vill införa utegångsförbud på Herrgården.

MALMÖ. Sten Andersson, Sd-politiker i Malmö, har lämnat ett förslag till kommunfullmäktige om att alla under 18 år ska förbjudas att vistas utomhus på Herrgården efter klockan 20 på kvällarna. Förbudet motiveras med den senaste tidens bråk och bränder i området."

"Även inom Moderaterna har man diskuterat samma typ av lösning med utegångsförbud.
– Vi kan även tänka oss ett besöksförbud för utomstående."

Sydsvenskan

/Fröken Sverige

tisdag, april 28, 2009

Jimmie Åkesson: Dags att tala klarspråk om våldtäkterna!

Under gårdagen presenterade ett internationellt forskarlag, finansierat av EU-fonden Daphne II, resultatet av sin studie, som visar att våldtäkt är mer vanligt förekommande i Sverige än i något annat EU-land. Sverigedemokraternas partiordförande, Jimmie Åkesson, är inte förvånad över resultatet och menar att ett första steg mot att komma tillrätta med problemet är att erkänna dess kulturella dimension:

- För oss som följt utvecklingen av den här problematiken, kommer det internationella forskningsteamets rapport tyvärr inte som någon överraskning. Problemet har nu nått en sådan omfattning att vi inte längre har råd med några politiskt korrekta skygglappar. Vi kan inte längre blunda för att ökningen av antalet våldtäkter i Sverige är intimt förknippad med invandringen från framförallt Afrika och Mellanöstern.


- Statistiken från t ex Brottsförebyggande rådets rapport 2005:17, som bland annat visar att invandrare har en överrepresentation på 5 ggr beträffande våldtäkt och våldtäktsförsök, att överrepresentationen varierar kraftigt mellan olika invandrargrupper och att överrepresentationen kvarstår även efter att man kompenserat för socioekonomiska variabler, är en mycket tydlig indikation på att detta är ett problem som till stor del kan förklaras med kulturella faktorer. Mönstret tycks dessutom vara detsamma över hela Västvärlden. För bara några veckor sedan rapporterade t ex den norska polisen att samtliga överfallsvåldtäkter som begåtts i Oslo de senaste tre åren hade utförts av utomeuropeiska invandrare.

- Givetvis är det bara en mycket begränsad del av invandrarmännen som gör sig skyldiga till våldtäkt, men det är ingen ursäkt för att ignorera det faktum att problemet har en kulturell dimension. För att kunna lösa problemet måste vi erkänna dess rötter och vi måste börja titta närmare på vilka föreställningar, värderingar och drivkrafter det är som får män från vissa kulturer att i högre utsträckning än andra vilja våldföra sig på - och förnedra kvinnor från majoritetsbefolkningen. Allt annat vore ett stort svek mot Sveriges kvinnor.


För vidare information:

Mattias Karlsson
Presschef
Tel: 0708- 18 07 66

Erik Almqvist
Pressekreterare
Tel: 0731- 50 45 04

Sverige på EU-toppen i anmeldte voldtekter
/Fröken Sverige

Björn Söder: Inga skattepengar till könsstympning av barn!

Organisationen Sveriges kommuner och landsting, SKL, gick under gårdagen ut med en rekommendation till samtliga landsting om att börja genomföra skattesubventionerade religiösa omskärelser på pojkar. Björn Söder, partisekreterare och gruppledare i Region Skåne (SD), menar dock att religiös omskärelse är att jämställa med könsstympning och därför inte skall subventioneras av samhället, såvida det inte är medicinskt motiverat.

- Att skära bort en bit av ett barns kön är ett mycket långtgående och oåterkalleligt ingrepp. Oavsett om stympningen utförs av ett Landsting eller inte, så medför det, i likhet med alla operationer, en risk och det får stora konsekvenser bland annat för individens framtida sexualliv. Barnets rätt att bestämma över sin egen kropp, att inte utsättas för onödiga risker och att själv få bestämma sin religionstillhörighet, måste här gå före föräldrarnas religiöst motiverade önskemål.

- SKL:s argumentation om att landstingen nu skall börja utföra stympningarna, så att risken för att icke-kompetenta personer utför omskärelsen minskar, är helt enkelt inte hållbar. Exakt samma argument skulle nämligen kunna anföras för att landstingen även skall börja utföra kvinnlig könsstympning och det hoppas jag inte är SKL:s mening? Sverigedemokraterna anser att en del av de resurser som nu tas i anspråk, istället borde användas till informationskampanjer i syfte att övertyga föräldr! arna att helt avstå ifrån att omskära sina barn.

- Den som av religiösa skäl önskar operera bort en bit av sitt kön bör också ha rätt att göra så, men då skall den personen vara myndig, utföra handlingen av egen fri vilja och själv stå för hela kostnaden för ingreppet. Man kan inte bara förutsätta att alla barn, för all framtid, kommer att vilja tillhöra samma religion som föräldrarna och skattemedel skall inte användas till att subventionera könsstympning av barn.

För vidare information:
Björn Söder
Partisekreterare och gruppledare Region Skåne (SD)
Tel: 044- 30 93 449

Mattias Karlsson
Presschef
Tel: 0708- 18 07 66


/Fröken Sverige

onsdag, april 22, 2009

Kent Ekeroth: “Finns bara ett islam” - ja, den som ska bekämpas



Kent har uppenbarligen varit inne på samma nyhet som jag idag....

"
Som jag länge propagerat här på bloggen, så håller den f.d. “moderata” muslimen Muhammed Omar med mig om att det inte finns två versioner av islam (progressiv v.s. radikal) utan bara ett islam. M.a.o. - det finns inga moderata muslimer, ej heller radikala, utan alla är helt enkelt muslimer.

Exakt vad jag säger.

Och detta “enda islam” som Omar talar om innefattar “tvåhundra procents stöd” för Hamas samt åsikten att homosexualitet är en sjukdom (en annan blev avskedad för att han ansåg att immigrationen var en förkylning - var är krigsrubrikerna nu?).

Hizbollah och Hamas framhåller han nu som politiska föredömen. Dessutom, säger han, behöver Egypten en ny Khomeini. En man som han betraktar som en stor förebild.

[...]

Och den har kommit för att hjälpa västvärlden ur den här situationen, ur feminismen och homosexualiteten och andra sjukdomar. Islam är botemedlet. Vad Andreas Malm vill är att islam ska sjunka ner i krisen, i det sjuka västerlandet och bli nedsmutsat.

Precis vad jag varnar för. Islam har kommit för att “hjälpa” oss. Hur ska detta ske? Ja, “frivilligt” säger Omar:"

Läs hela Kents inlägg:

“Finns bara ett islam” - ja, den som ska bekämpas

Och glöm inte rösta på Kent i EU-valet!! Se ovan!


/Fröken Sverige

Sabunis asylpolitik telefonavlyssnad av Muslimska Friskolan

"AVSLÖJANDE: Sabuni hemligt avlyssnad: Kritisk mot moderaterna och Schlingmann"

"AVLYSSNAD. Integrations- och jämställdhetsminister Nyamko Sabuni har avlyssnats i hemlighet via sin pressekreterares mobiltelefon. Det avlyssnade samtalet varade i 24 minuter och avslöjade bland annat Fp-ministerns kritik mot justitiedepartementet och moderaternas partisekreterare Per Schlingmann."

"Det är bloggen “Muslimska Friskolan” som i dag berättar vad som sades i ett privat samtal på departementet den 7 april i år. Nyamko Sabuni avlyssnades efter att pressekreteraren Yoav Bartal svarat på sin mobiltelefon av misstag — och sedan missat att stänga av den.

“Muslimska Friskolan” skriver:

Då hördes något intressant. Nyamko Sabuni och troligen en rådgivare, sekreterare eller sakkunnig som är kvinna diskuterade asylpolitik och vad de ansåg om de andra partierna och departementen i ungefär en halvtimma, innan Yoav Bartal på nytt behövde använda sin mobiltelefon och samtalet bröts. Nedanstående är minnesanteckningar från ett oavsiktligt avlyssnande av Nyamko Sabunis samtal om asylpolitiken mellan klockan 12.35 och 12.59 den 7 april 2009. Nedan tas även lite mindre intressant med från minnesanteckningarna, för att ge en trovärdig bild av hur samtalet förflöt.

Bland annat redogörs det på “Muslimska Friskolan” för hur pressekreteraren, Sabuni och en politiskt sakkunnig tjänsteman ser på det så kallade Stockholmsprogrammet:

Den sakkunniga föreslår för Sabuni att de ska ligga lågt så att övriga i regeringen inte vet vad de tänker på integrations- och jämställdhetsdepartementet (förkortning hädanefter: IJD) om asylpolitiken i Stockholmsprogrammet. Sabuni instämmer. De säger att de delar frågan med justitiedepartementet som alltid vill bestämma över dem. Även när det gäller frågor som egentligen tillhör IJD.

De berättar om den 25 maj 2009 då de ska åka till Göteborg. De undrar om de ska åka med bara för att genomföra ett etableringssamtal. De vill dela upp det och ha ett gemensamt besök på förmiddagen den 25 maj 2009.

Därefter handlar samtalet mellan den sakkunniga och Sabuni om medborgarskapsdirektion:

Både Sabuni och den sakkunniga kvinnan beklagar sig nu över justitiedepartementet. De säger att ledningen från justitiedepartementet undrar om integrations- och jämställdhetsdepartementet (IJD) är intresserade över att få in sina ståndpunkter. De säger att det inte går att utreda kunskapstester och Sabuni undrar över upplägget.

Sabuni menar att hennes eget departement måste tjafsa med justitiedepartementet. Hon säger att det finns meningsskiljaktigheter mellan IJD och justitiedepartementet. Sabuni säger att första omgången är justitiedepartementet emot förslaget från IJD. Utredningen tar ändå med förslaget. Justitiedepartementet vill då ta bort det som IJD har som grund för sin linje. Två eller tre saker ser Sabuni som stora som inte går att ta bort i förslaget. Sabuni säger att justitiedepartementet inte vill kompromissa. De säger nej till IJDs förslag."

Politikerbloggen

LÄS ALLT PÅ MUSLIMSKA FRISKOLAN:

Sabunis asylpolitik telefonavlyssnad

Bekräftar telefonavlyssning av Sabuni

Nyheter24 tog upp problematiken mellan Sabuni och justitiedepartementet:
http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/195052-sabuni-hemligt-avlyssnad

http://www.thelocal.se/blogs/savage/2009/04/21/minister-caught-out-by-snooping-blogger/

Strålande jobbat, Muslimska Friskolan!! Jag är skyldig dig en öl! ;)

Jag säger bara det: Bloggarna är numera en rejäl maktfaktor i mediasamhället!

/Fröken Sverige

This is why Islam doesn't belong in Europe and the West



Tack för tipset, Tobbe!
/Fröken Sverige

tisdag, april 21, 2009

Avrättningar och tortyr i Hamas Gaza

"Misstänkta kollaboratörer som avrättas summariskt. Kritik mot regimen som bestraffas med skott i benen eller brutna armar. En ny rapport ger en mörk bild av människorättsläget i den Hamasstyrda Gazaremsan."

"
I måndagens rapport har Human Rights Watch dokumenterat en mängd övergrepp från Hamasstyrkornas sida under och efter Israels krig i Gazaremsan i december och januari.

"De olagliga arresteringarna, tortyren och morden på gripna fortsatte även när striderna hade avslutats, ett hån mot Hamas löfte att upprätthålla lagen", skriver Joe Stork, vicechef för HRW:s Mellanöstern- och Nordafrikaavdelning.

Under det tre veckor långa kriget avrättades 18 personer summariskt av Hamas säkerhetsstyrkor eller av maskerade män som tros tillhöra Hamas, skriver HRW i sin rapport.

De flesta av offren var misstänkta kollaboratörer med Israel, och en del hade flytt från ett fängelse som bombades av israeliskt flyg vid krigets början.

Efter krigsslutet har ytterligare 14 individer avrättats."

"Minst 73 personer har under samma period misshandlats svårt och fått armar eller ben brutna.

En man i 20-årsåldern berättar att han "av misstag" kritiserat Hamasstyret under ett samtal med sina vänner på gatan. På kvällen kom ett tiotal beväpnade män med svarta masker till hans hem.

- De tvingade mig att gå från mitt hem till en mörk plats nära en moské och fyra av dem sköt mig i benen, ett skott var. Men en missade, säger mannen, som uppger att Hamas betalar Gazabor för att ange individer som uttalar kritik mot regimen.

Läs MER I DN


/Fröken Sverige

Nima: "Så torkar du dig bäst enligt Khomeini"

"Eftersom vissa kända svenskar nyligen hyllat Khomeini tycker jag att det är dags att ni stiftar bekantskap med mannen, myten, muppen. På 1960-talet skrev Khomeini Towzih al-Masa'el ("Problemförklaringar"), en ökänd bok bland iranier med "förklaring" av cirka 2 900 "vardagsrelaterade" frågor. Boken är tragiskomisk läsning där allt från toabesök till sexuella relationer berörs.

Viktigt att notera är att boken är precis lika bisarr för iranier som för dig. Vidare visar boken Khomeinis syn (och vissa shiaimamer innan honom) och ska inte uppfattas som korrekta, vedertagna islamiska regler.

Då kör vi:

#67 Om man efter toabesök rengör anus får det ej finnas någon avföring kvar, men om dess färg och lukt kvarstår är det inget problem. Om det efter första rengöring ej finns avföring kvar är en andra rengöring ej nödvändig. (No shit Sherlock!)

#68 När man [i brist på annat] rengör anus med sten (!) och dylikt, även om rengöringen ej är effektiv så finns det inget hinder för att göra bön och om något kommer i kontakt med anus blir det ej orent, och små bitar och klibbighet (eeew!) gör inget.

#69 Det är ej nödvändigt att torka anus med tre stenar eller tre tygbitar, utan sidorna av en sten eller en tygbit räcker. Om avföringen avlägsnas med en torkning är det tillräckligt, men om man torkar med ben och torkad gödsel (Vem torkar skit med skit?!) och saker som kräver vördnad, såsom papper på vilket Guds namn har skrivits, då kan bön inte förrättas.

#70 Om man [efter toabesök] inte är säker på om man tvättade kroppsöppningarna, bör man rengöra dem, även om man alltid brukar göra det direkt. ("Vänta nu, torkade jag rumpan eller inte? Hm, hur ska jag göra nu? Låt mig titta i landsfaderns bok.")

#71 Om det efter bön uppstår tvekan huruvida man före bönen tvättat sina kroppsöppningar, är bönen giltig. Men för kommande böner måste man tvätta sig.

#83 Elva saker är orena: urin, avföring, sperma, kadaver, blod, hund, gris, en otrogen (!), vin, sprit och avfallsätande kamelers svett. (Skönt att jag inte behöver undvika en avfallsätande kamel som INTE svettas, alternativt en svettig kamel som inte ätit avfall.)

#86 Urin och avföring tillhörande avfallsätande djur är orent och även urin och avföring från ett djur som någon har gjort närmanden på, likaså får som har växt upp på grismjölk.

Jag vet inte hur ofta grisar plötsligt börjar amma får, men strunta i det. Japp du läste rätt: Han skriver inte att det är fel att göra närmanden till djur (vilket man i och för sig borde veta själv), utan att ett sådant djurs exkrementer är orena. Nu vet ni det!


Nima i City
Nordic Dervish - Nima Daryamadj

/Fröken Sverige

Islamisten Omar: "Islam är botemedlet"


"I en artikel i Expressen (9 jan) under rubriken ”Gaza har gjort mig radikal” redogör Omar för sin omvändelse. Där säger han att han efter Israels senaste anfall ändrat ståndpunkt i politiska frågor och numera betraktar sig som islamist. Hizbollah och Hamas framhåller han nu som politiska föredömen. Dessutom, säger han, behöver Egypten en ny Khomeini. En man som han betraktar som en stor förebild."

"Vi inleder vårt samtal med att prata om samtiden och det mörker som sprider sig runt muslimerna. I sin nyutkomna bok Hatet mot muslimer beskriver Andreas Malm hur gruppen återkommande porträtteras som ”hotet från öst” medan Sverigedemokraterna vinner alltfler röster. Samtidigt kan man på borgerliga ledarsidor läsa om islams våldsamma natur. Men Omar understryker att han inte låter sig skrämmas. Han är övertygad om att islam är framtiden för alla, inklusive svenskarna.

Menar du framtiden som i livet efter döden?

— Ja, Gud har inte diskriminerat svenskarna och bara gett islam till araberna. Utan Gud älskar också svenska folket och därför har han kallat dem genom sin profet Muhammed, frid vare med honom."



"Vad tycker du om Andreas Malms bok ”Hatet mot muslimer”?

— Andreas Malm är en person som jag inte gillar alls. Han kommer och säger att det finns en progressiv islam och en reaktionär islam och att han stödjer den progressiva som överensstämmer med hans socialistiska idéer. Detta är fullkomligt förkastligt, det finns ingen progressiv och reaktionär islam utan islam är en. Och den har kommit för att hjälpa västvärlden ur den här situationen, ur feminismen och homosexualiteten och andra sjukdomar. Islam är botemedlet. Vad Andreas Malm vill är att islam ska sjunka ner i krisen, i det sjuka västerlandet och bli nedsmutsat. Det kan jag absolut inte acceptera."

Läs mer på Aftonbladet

Svar direkt ”Han framstår som en fullkomlig fanatiker” Carina Rydberg om Mohamed Omar.

Tack för tipset, Kurt!

OM ÄCKLET KHOMEINI som Omar beundrar:

Islamic Teachings on sex with infants

"A man can have sexual pleasure from a child as young as a baby. However, he should not penetrate. If he penetrates and the child is harmed then he should be responsible for her subsistence all her life. This girl, however would not count as one of his four permanent wives. The man will not be eligible to marry the girl's sister."

The complete Persian text of this saying can be found in "Ayatollah Khomeini in Tahrir-ol-Masael, Fourth Edition, Darol Elm, Qom"

Islamic Teachings on sex with animals

"The meat of horses, mules, or donkeys is not recommended. It is strictly forbidden if the animal was sodomized while alive by a man. In that case, the animal must be taken outside the city and sold."

"If one commits an act of sodomy with a cow, a ewe, or a camel, their urine and their excrements become impure, and even their milk may no longer be consumed. The animal must then be killed as quickly as possible and burned, and the price of it paid to its owner by him who sodomized it."

"It is forbidden to consume the excrement of animals or their nasal secretions. But if such are mixed in minute proportions into other foods their consumption is not forbidden."

"If a man (God protect him from it!) fornicates with an animal and ejaculates, ablution is necessary."


/Fröken Sverige

Iraqi Airways säljer resor till Bagdad och MCA har sju flygningar i veckan från Sverige till norra Irak

"iraqi-airwaysAnnons i Expressen den 18 april 2009

Asylsökande från Irak hävdar att det är absolut omöjligt för dem att återvända till sitt hemland, att det är livsfarligt, att de kommer att dö (!?) om det återvänder och att de därför absolut måste få asyl och uppehållstillstånd i Sverige.

Men hur är det då möjligt att så många irakier tydligen reser till Bagdad från Sverige, att Iraqi Airways ser det som lönsamt både att annonsera i en stor (kanske fler) dagstidning och att ha kontor i Stockholm och dessutom en speciell agent i Södertälje?

Samtidigt flyger också MCA direkt mellan Stockholm och Erbil (i norra Irak, irakiska Kurdistan) och mellan Malmö och Erbil. På rutten Stockholm - Erbil finns tydligen underlag för två flyg på fredagar. Och på rutten Stockholm - Sulaymaniah går ett flyg på tisdagar och två på fredagar, alltså tre flygningar i veckan."

"Någonstans är det fel, det kan knappast vara rimligt att en del söker asyl från det land som en massa andra reser fram och tillbaka till utan problem."

Läs MER i Merit Wagers blogg!



/Fröken Sverige

Polygami vanlig bland muslimer i Danmark. (självklart är det detsamma här!)


"
En statlig utredning i Danmark har kommit fram till att månggifte är utbrett bland danska muslimer.

Utredningen ger ingen bedömning av antal eller procent, men säger att polygami är mer förekommande än vad myndigheterna trott.

Intervjuade imamer säger i rapporten att det viktigaste för dem är att islam tillåter månggifte, inte att dansk lag förbjuder det, uppger Jyllands-Posten. " YLE

"En dansk konvertit, Jette Abou-Hawache fra Gellerup Parken i Århus, fortæller, at hun kender seks muslimske kvinder, der lever i et flerkone-forhold.

Og den slags skal kunne medføre en udvisning, hvis manden ikke har dansk statsborgerskab, mener Birthe Rønn Hornbech.

»Jeg har derfor allerede i dag bedt mine embedsmænd om at udforme et forslag, der med syvtommersøm slår fast, at bigami kan medføre udvisning«, siger ministeren i en pressemeddelelse."

Rønn: Flerkoneri skal koste udvisning
Flerkoneri spirer under overfladen
Når progressive bliver reaktionære
Mand skal skilles fra 82 koner
Tolk med to koner må i retten

/Fröken Sverige

Politiskt Inkorrekt: Om våldtäkstligan

"De sex irakiska ynglingarna som misstänks för grov våldtäkt och grov våldtäkt mot barn sitter kvar i häktet i avvaktan på domen den 30 april.

Dessutom tror polisen att minst åtta andra flickor kan ha våldtagits och ofredats av ligan.

Åtalade

  • Ibrahim Ramaz Philip, född 1985. Medborgare i Irak. Måste ha arabisk tolk. Adress Södertälje.
  • Markus Milad Naji, född 1989. Medborgare i Sverige. Adress Södertälje.
  • Pols Mihka Simon, född 1986. Medborgare i Irak. Måste ha arabisk tolk. Adress Södertälje
  • Asfar Sanar Soheil Salim, född 1990. Medborgare i Sverige. Adress Södertälje
  • Shabo Savio Najeb, född 1988. Okänt medborgarskap. Adress okänt.
  • Rahim Soulaka Mark, född 1986. Medborgare i Irak. Måste ha arabisk tolk. Adress Södertälje.

En sjunde sitter häktad, åtal ej väckt ännu."

PDF

Åtalet - För den som vill kan ju matcha ihop namnen med ovan olika angivna åldrar och händelser i artikeltexten.

Södertälje tingsrätt, mål B 3879-09"

Läs mer på Politiskt Inkorrekt


/Fröken Sverige

Merit Wager: Om 17-åringar som är 35…

"Det kommer allt fler “ensamkommande barn” till Sverige. Det verkar vara rätt riskfritt och säkert, Migrationsverket har slutat att göra åldersutredningar. Det berättar en migga i ett mejl till mig. Och fortsätter:

“Jag vet inte om det beror på att dessa utredningar kostar för mycket eller att de är för osäkra. Resultatet är till synes i alla det att en massa skäggiga “barn”, så gott som alltid män, givetvis utan id-handlingar, sitter i olika “hem” i väntan på att deras ärenden avgörs. Snabbare, och mer generöst än de vuxnas ärenden.

I ett fall togs ett beslut tagits i samråd med enhetschefen om att den sökande inte var ett barn. Fast han påstod det. Han hade grå stänk i håret, saknade en hel del tänder och han hade ett beteende som inget barn eller ungdom har. Han var uppskattningsvis cirka 35 år. Men lik förbannat protesterade han och hävdade att han måste bedömas som varande ett barn tills verket bevisat motsatsen. I hans land grånar håret snabbt, man tappar tänderna och man bli vuxen i förtid. Enligt honom. I många länder är en sjuttonåring inte ett barn utan redan en familjefar eller mor med ett antal barn. Men de “sjuttonåringar” som kommer hit klassas som ensamkommande barn. Och de har anpassat sina historier så som de vet att vi vill höra dem."

Läs mer på eminenta Merit Wagers blogg

/Fröken Sverige

Norge: Våldtäkt av 15-åring kan ge 21 års fängelse

"Statsadvokatene i Rogaland har tiltalt en 25 år gammel mann for å ha dopet ned og voldtatt en 15 år gammel gutt i fjor vår. 25-åringen risikerer 21 års fengsel.

Den 25 år gamle mannen skal først ha dopet ned den 15 år gamle gutten. Deretter skal ha teipet armene til gutten fast til anklene. Så skal 15-åringen ha blitt voldtatt, skriver Haugesunds Avis."

VG
/Fröken Sverige

24 människor stenade och hackade till döds

"Mindst 24 mennesker blev stenet og hakket til døde, da lokale indbyggere i den kenyanske by Karatina gik sammen om at fordrive formodede medlemmer af den forbudte Mungiki-bande.

»I alt 24 personer er døde, men vi ved ikke, hvem der er medlemmer af Mungiki, og hvem der ikke er«, siger en talsmand for det kenyanske politi, Eric Kiraithe. "

Ja, med de metoderna, så kan man inte annat än att fundera lite...och Googla... Man kan då läsa att de är emot västvärlden och kristendomen och att de förordar könsstympning. Och då klarnar ju allt om denna sekt.

Mungiki's

"In June, 2000, about 100 members of the sect were said to be taking Islamic lessons in Nakuru Town. A Muslim cleric said he had supplied them with 5,000 booklets on Islam.

In September 2000, up to 300 members of the sect were reported to have converted to Islam following an elaborate one-week initiation ceremony at Eastleigh, Nairobi. A group of the sect's followers attacked a police station in Murang'a and stole a gun from an officer on duty. The officer later died from wounds suffered during the attack. Police recovered the gun later."


/Fröken Sverige

Terroråtalad "svensk" igen ? ....Nej en libanesisk islamist!


Idag, måndag ställs den 43-årige svensken med libanesiskt ursprung Oussama Kassir inför rätta i New York, anklagad för konspiration i syfte att främja terrorverksamhet.


"En 43 år gammel svensklibaneser stilles nå for retten i New York, tiltalt for terrorisme"

"Amerikanske myndigheter anklager mannen for å ha sammensverget seg med andre for å drepe, kidnappe eller skade mennesker. Han er dessuten mistenkt for samen med andre å ha forsøkt å bygge opp en treningsleir for terrorister i delstaten Oregon vest i USA."

"Mannen er født i Beirut, men kom til Sverige i 1984 og ble svensk statsborger i 1989. Han er tidligere dømt i Sverige for ulovlig våpenbesittelse, vold mot politiet og brudd på narkotikalovgivningen."

VG , VG

Gudmundson: Oussama Kassir - dokumenten i original

Gudmundson:
Glöm inte propagandaspridaren Oussama Kassi


r/Fröken Sverige

Terroråtalade "svenskar" ? ....Nej somaliska islamister!

En svensk statsborger som er tiltalt for å ha samlet inn penger til terrorgrupper i Somalia, stilles for retten i London tirsdag.

TERRORTILTALT: Yassin Ali stilles for retten i Sverige. Foto: Ivar Johannessen
TERRORTILTALT: Yassin Ali stilles for retten i Sverige. Foto: Ivar Johannessen

Läs mer på VG

Läs också Per Gudmundsons:

Den svensksomaliska terrorkopplingen


Terrortiltalt svenske for retten i London ,
Terrormistenkte somaliere løslatt i SverigeOgså i Norge er flere personer med somalisk bakgrunn blitt siktet , gi fra seg et pengebeløp, TV.NO

Och läs gärna i den nya bloggen Spikharry:

"Svensken Musse Said Yusuf ställs inför rätta vid Kingston Crown Court i London 21 April. Han är misstänkt för att ha samlat in pengar till terroristorganisationer i Somalia.

Dagligen pumpar nyhetsmedierna oss med svensken hit och svensken dit. För mig är och förblir Musse Said Yusuf en Somalier som fått svenskt medborgarskap.

Journalister borde istället nämna bl.a Musse Said Yusuf och andra terrormisstänkta Somalier Iranier Irakier eller vart dom nu kommer ifrån för just Somalier etc etc..med svenskt medborgarskap..

Begår jag ett brott i Kina Danmark eller något annat land då framställs jag som svensken även om jag mot all förmodan hade medborgskap i deras respektiva länder så benämns jag inte som Kines eller Dansk etc etc. Begår jag ett bott i Afrika så kallas jag inte för Afrikanen utan för svensken."

/Fröken Sverige

Ahmadinejad criticism of Israel sparks UN walkout en masse



Denna video kan man inte se många gånger nog... vilken mupp! Tack,
Ahmadinejad, för att du nu har väckt åtskilliga pk-människor och visat dem vad islam står för!

Hadde tenkt å kalle jødeutryddelsen «tvilsom»
Støre: - Grensen gikk ved Holocaust-fornektelse
Klovner til kamp mot Ahmadinejad
Støre lover Iran svar på tiltale
Iranskamerikansk journalist får ny rettssak i Iran
Stort frafall under FNs rasismekonferanse
- Ingen våger å true oss
Tv2.NO, Irans president kom hjem til jubel , USA og Tyskland, boikottet FN-konferansen, tok skarp avstand fra talen til Irans president. , Støre roses av jødiske ledere , Politiken,


/Fröken Sverige

söndag, april 19, 2009

Norge: Somalier rånade insamling till blinda

"Rundt klokken 17.40 søndag kveld ble en bøssebærer (35) ranet av to menn med kniv på en gangvei bak Esso i Holmliaveien på Holmlia i Oslo. Politiet leter etter to gjerningsmenn, som trolig har somalisk opprinnelse.

- Personen som ble ranet var bøssebærer for innsamlingsaksjonen Lions Røde Fjær. Det ble truet med kniv, sier Gunn Anita Bjørnbakk, operasjonsleder i Oslo politidistrikt, til Aftenposten.no."

"Tusenvis av bøssebærere over hele landet samler inn penger, som skal gå til et nybygg på Blindeforbundets syn- og mestringssenter."
Dagbladet , VG, TV2.NO

Ni som vill veta mer om bostadsområdet Holmlia, kan hitta filmen Naive Norge på TPB

Inget, absolut INGET, får vara ifred numera....blinda, rullstolsbundna, gamla...

/Fröken Sverige

USA bojkottar islamisternas rasistkonferens - OBS! VARNING FÖR STARK BILD!!!!


"USA beslöt äntligen på lördagskvällen att definitivt bojkotta den rasistiska Durbankonferensen, som startar på måndag.

Sverige velar fortfarande....

Utrikesolyckan Bildt ser något slags framgång ("Men tills vidare förblir vi kvar i processen -
inte minst för att värna de framgångar i haft. Men vi prövar frågan löpande. "),
som ingen annan upptäckt, kanske ett diplomatiskt hjärnspöke...

Låt oss hoppas att de vettigare delarna av EU kan driva ett bojkottbeslut i kväll."

Läs mer på Jihad i Malmö

Se Reuters
Se BBC
Se Jerusalem Post

Och lyssna gärna på Radio Jihad!

/Fröken Sverige

Olaglig omskärare skadar småpojkar

Klicka på bilden för att få den större. OBS! Mycket obehagliga bilder!


"
Astrid Lindgrens sjukhus i Solna slår larm om en man som misstänks ha skadat två små pojkar när han olagligt omskurit dem.

Den misstänkte som inte är läkare ska ha förlorat sitt särskilda tillstånd från Socialstyrelsen att göra omskärelser i hemmet 2007, sedan han skadat flera barn vid omskärelsen. Barnen var dessutom äldre än två månader, åldersgränsen för när en privatperson får göra ingreppet med Socialstyrelsens tillstånd.

– Mannen måste stoppas, säger juristen Marie Hansson på Socialstyrelsen till Dagens Nyheter efter de nya fallen."

Aftonbladet

Mer om detta här:

Varnas efter för stor omskärelse

Muslimsk rektor i bråk om omskärelse

Islamisk omskärelse i Malmö stoppas

Vem frågar vad gossarna själva önskar?

Fler pojkar skadade efter omskärelse

Moskén vill ta hand om omskärelser

/Fröken Sverige

Daily news report from Sweden. Significant violent crime every day in the "paradise".



En vanlig dag i Skåne...

"Daily news selected a random day, April 16, 2009.

Significant violent crimes are reported this day. According to Sydsvenskan coving part of south Sweden it appears to be a paradise for criminals and hell on earth for law abiding citizens. Note that the newspapers do not identify the criminals since they feel that if they tell the readers the truth that most criminals are immigrants it would create an atmosphere of doubt toward the failed immigration policy.

It creates a false impression that crime is not out of hand, while the truth is that the mass immigration has caused Sweden to top violent crime statistics in Europe. This fact is a carefully guarded secret. If it became known the public would immediately reject the current establish parties who created the crime chaos and support new parties that work to stop the mass immigration and to expel all criminals and false asylum seekers."

Fler videos från
whathitthefan

/Fröken Sverige

lördag, april 18, 2009

Kvinna misstänks ha kidnappats till bröllop med sin kusin

"En 21-årig Malmökvinna är försvunnen sedan slutet av mars. Polisen misstänker att hon kidnappats och förts utomlands för giftermål. En släkting till henne är misstänkt och jagas av tysk polis."

"MALMÖ. I flera år försökte mannen locka sin två år yngre kusin till altaret. Men trots att hon vägrade gav han inte upp.

I slutet av mars gjorde mannen ett nytt försök. Plötsligt dök han upp i Malmö, fast besluten att övertyga henne slutligen.

Sedan dess har ingen i kvinnans umgängeskrets sett till henne.""

Sydsvenskan

/Fröken Sverige

Invandrargäng våldtog åtta flickor

Nu har även Aftonbladet vaknat till och skriver om äcklen i Södertälje. Tydligen måste det till att ett av krypen hånflinar mot en journalist för att det ska bli förstasidesnyhet!?

Snälla Aftonbladet kalla inte dem för "sexliga". Detta vidriga har inget med sex att göra. UTVISA!


" SÖDERTÄLJE. Yngsta offret var bara tolv år när hon utnyttjades brutalt i ett vindsförråd i Södertälje.

Nu avslöjas att minst åtta andra flickor kan ha våldtagits och ofredats av ligan.

– Vi tror att det kan vara samma gärningsmän, säger Kia Samrell på polisen.

Det är smutsigt och instängt. Den tolvåriga flickan är hjälplös.

Inträffade 2007

I vindsförrådets mörker tvingar den förste mannen henne att onanera åt honom. Den andre tvingar henne till oralsex. Sedan våldtar alla tre flickan."

"I tisdags startade rättegången för två av våldtäkterna – den mot tolvåringen och övergreppen mot den 16-åriga flickan och hennes 17-åriga kompis. Medan flickorna böjde sina huvuden och höll upp sina jackor för att skyla ansiktet gick de misstänkta männen raka i ryggen in i Södertälje tingsrätt.

Hånflinade

En av dem vände sig om och hånflinade mot Aftonbladets fotograf."


/Fröken Sverige

Adaktusson - Hedersförtryck i Sverige



En ny rapport från Stockholms stad visar att hela tio procent av alla stadens flickor i åldrarna 13-19 år far illa av hederskulturer (och hela 60 procent av flickor från Mellanöstern/Nordafrika MX anm.). Och nästan var sjätte flicka får inte själv välja vem hon ska gifta sig med. Dessutom ligger hedersproblematik bakom mer än hälften av fallen där flickor blir tvångsomhändertagna av socialtjänsten.

Nyamko Sabuni, integrations- och jämställdhetsminister, kommer till Adaktusson för att diskutera hur vi kan bryta den onda cirkeln.

I den alarmerande rapporten framkommer att hela 23 procent av stadens flickor mellan 13 och 19 år förväntas vara oskulder när de gifter sig, att 16 procent inte får välja vem de ska gifta sig med eller välja om de ska umgås med pojkar, att 11 procent har restriktioner i skolan och på fritiden samt att 7 procent har utsatts för hedersrelaterat våld. Dessutom framkom att 7 procent av stadens pojkar utsätts för hedersrelaterad kontroll. I rapporten har de också undersökt socialtjänstens akter på ungdomar som tvångsomhändertogs 2006, något som visade att hedersproblematik låg bakom mer än hälften av fallen där flickor blev omhändertagna genom Lagen om vård av unga (LVU).

Integrations- och jämställdhetsminister Nyamko Sabuni kommer till Adaktusson för att diskutera orsaken till dagens situation samt vad samhället har för verktyg att hjälpa dessa unga människor.

Rapporten som är genomförd av Stockholms universitet är baserad på svar från 30 procent av årets niondeklassare i Stockholm samt research av socialtjänstens akter.

Del 2 här

Fler videos av MXCartoons hittar ni här

/Fröken Sverige

Köp er egen muhammedteckning!

"I løbet af den sidste uge er der blevet solgt Muhammedtegninger for 700.000 kroner.

Det er Kurt Westergaards tegning af profeten Muhammed med en bombe i turbanen, som har fået købere over hele verden til at vælge ’buy’ på deres computer. Dermed er halvdelen af 1.000 eksemplarer blevet solgt."

"Tegningen er genoptrykt i A3-format, koster 1.400 kroner og er signeret af Westergaard selv.

Historien om tegningen er allerede blevet taget op af flere udenlandske medier – blandt andet i USA, Jordan og Tyskland.

I umiddelbar forlængelse blev Trykkefrihedsselskabets internationale hjemmeside, InternationalFreePressSociety.org, hvor tegningen bliver solgt, udsat for hackerangreb.

Lars Hedegaard, leder af Trykkefrihedsselskabet og idémand bag genoptrykket, er ikke i tvivl om, at hackerhændelsen hænger sammen med de nyoptrykte tegninger, som han forventer bliver udsolgt i løbet af foråret."

Politiken
Hedegaard: Muhammedtegning er som Mona Lisa

Teckningen köper ni så här:

In collaboration with the artist, the Free Press Society in Denmark and the International Free Press Society have printed up a limited edition of 1000 copies.

Each copy is individually numbered and signed by Kurt Westergaard.

The picture is printed in durable colors on fine paper 42 by 21.5 centimeters, suitable for framing. It will be delivered in a solid cardboard tube.

It can be yours for US $ 250 (188 Euros), postage and handing included, but exclusive of customs dues or VAT where applicable.

The proceeds from this offer will go towards the International Free Press Society’s continuous campaign for free speech. Proceeds will support research, public education and legal efforts for individuals and organizations under assault for exercising their right to free expression; and to support efforts to ban hate speech laws and pass laws protecting freedom of expression.
To pay online through Paypal, go to : http://freepresssociety.blogspot.com/

To pay via bank transfer:

Please go to your bank and ask for a “bank to bank transfer”.

Transfer amount: US $ 250
Bank name: Danske Bank

Bank address:
Holmens Kanal 2-12
1092 København K
Denmark

Account owner: Trykkefrihedsselskabet

Bank number: 1551
Account number: 1032801
IBAN DK9430000001032801
Swift DABADKKK

Message: Indicate payer’s name, email address and postal address with payment

LÄS MER: http://www.internationalfreepresssociety.org/

/Fröken Sverige