söndag, juni 28, 2009

Smaklöst, ja, kanske. Kränkning av islam? Knappast!


Så nu kommer det vi alla längtat efter:

Muslimska fotbollsspelare som lägger sig ner i islamisk bön när de gjort ett mål.

Detta är kanske vad vi ska förvänta oss i forsättningen? Inställda matcher vid ramadan? Matchstopp vid bönetid? Damfotboll i burka?


Men i Norge sätter man inte upp häcken hur som helst på fotbollsplanen. De blev de muslimska fotbollspelarna varse om idag i Drammen.

Smaklöst, ja, kanske. Kränkning av islam? Knappast!

Nu får det väl snart vara slut med all tvångsislamiseringen? Ska folk inte kunna se fotboll utan att behöva tänka på islam?


Men nu mullrar säkert De Krängtas Kör igång i hela världen och kräver att Norges regering och alla norska fotbollsspelare ska göra avbön inför islam. Flaggbränning, kanske?

Kanske kan islamisterna Krekar och Bhatti sköta om jobbet att uppvigla den muslimska världen nu?

" Her foretar Sandefjords Espen Nystuen sin høyst uvanlige målfeiring bak en bedende Fenan Salcinovic. "

"Feiringen skjedde etter at Admir Rascic sendte Sandefjord i ledelsen mot Strømsgodset etter fire minutter.

Se episoden her

"Den bosniske spilleren Fenan Salcinovic slo en corner som etter litt frem og tilbake i feltet havnet hos landsmann Admir Rascic som pirket den inn i målet.

Da de to religiøse spillerne la seg ned ved siden av hverandre for en liten feiringsbønn, kom Nystuen bakfra på Salcinovic og gjorde hurtige hoftebevegelser."

VG , Dagbladet
- Takket være meg at vi ikke tapte i dag
Arfan Bhatti
Tv2.NO
Dagbladet

/Fröken Sverige

Ny Pat Condell: Ban the burka



Mer av underbara
patcondell

Tack för tipset, Kurtan!

/Fröken Sverige

Gudmundson: Svenske Mehdi Ghezali talar - i jihadistmedia

"Svenske medborgaren Mehdi Ghezali har alltsedan sin fångenskap på Gitmo varit otroligt återhållsam med framträdanden i media. Kanske var det de (få) kritiska frågorna som fick honom att dra sig undan. Att han på frågan om vad han ansåg om Usama Bin Ladin svarade "Jag känner honom inte som person och därför kan jag inte döma honom", antydde att han av en eller annan anledning kände sig obekväm med medieuppvaktningen.

I februari i år dök det dock upp en lång intervju med honom. Den publicerades av det jihadistiskt inriktade al Yaqeen Media Center, vars logotyp avbildas till höger.
CBS News Internet terror monitor"

Läs mer och lyssna på Gudmunsons blogg!


/Fröken Sverige

Gudmundson: Svenskmarockanska terrorkopplingar igen

"Marockansk press rapporterar att man gripit fem personer ur en terroristcell. Ligan leds av en Abou Yassine, som är en gammal kämpe från GIA med kopplingar till Sverige.

Maghreb Arabe Press:

The cell is said to be led by a person identified as Abou Yassine, a former Salafia Jihadia prisoner, who served a two-year jail term for involvement with Ansar Al Mahdi, a cell that was disbanded in 2006 after planning to tumbled the monarchy."

"
Andra telegram nämner också att Abou Yassine är född i staden Tétouan, känd för militant islamism och kopplingar till Sverige."

Läs mer på Gudmunsons blogg!

/Fröken Sverige

Icke-västliga invandrare i våldtäktstoppen i Oslo, "Ettersnakk" 16 April, 09



Nu med svensk text. Översatt av statistikproffset Affe. Besök hans blogg!

/Fröken Sverige

Varjager: Muslimska folksporten i Somalia-stenkastning

"Sharialagen praktiseras i Somalia, och möjligen har rättegången innan dödsdomen varit rättssäker med muslimska mått mätt, men sharialagar i Sverige, nej, nej tack!

“En tillfälligt inrättad domstol i staden Wanlaweyn, nio mil söder om huvudstaden Mogadishu, fann den anklagade Mohamed Mohamoud Abdi skyldig till att ha våldtagit och dödat en tonårsflicka.

En talesman för den radikala milisen al-Shabab, som kontrollerar området, sade att mannen dömdes till döden eftersom han var gift. Annars skulle han ha undkommit med offentlig prygel.”

Mördare stenad i Somalia, Sydsvenskan

.Muslimer i Sverige väljer sharia, Kulturvänster blir pophöger"

Hela inlägget ovan lånat av eminenta Varjager

Och....

"I torsdags fick fyra unga män var sin hand och en fot amputerade offentligt i Mogadishu som straff för stölder. Även då var det al-Shabab, som misstänks ha anknytning till al-Qaida, som stod bakom bestraffningen."

SvD


/Fröken Sverige

Rättning: Skolans temavecka om islam existerade inte

" En pappa ringer in till Skånepartiets närradio och berättar upprört att dottern ska ha en temavecka om islam på Östra skolan i Trelleborg. Islamfientliga bloggar snappar upp inslaget och uppmanar till att ställa skolpersonalen till svars.

Men någon muslimsk vecka har aldrig varit planerad på Östra skolan."

Trelleborgs Allehanda

Nå, detta med (muslimsvecka, islamdagar), dethar redan skett på flera ställen i Europa innan och vi slutar redan med skolavslutningar i kyrkan och vissa kommuner har gett ALLA elever ledig i samband med att ramadan firats samt att halalmat finns i många skolor och förskolor idag, så en utopi var det knappast ....och de flesta bloggare skrev en reservation och sa: "OM det nu är så..."

Av de över 6.000 inlägg i denna blogg, så är det endast ett par som i sista ändan visat sig vara felaktiga...och detsamma gäller nog i de flesta bloggar. Samma sak råder med media...skillnaden är att vi försöker att inte mörka obehagliga sanningar.

Vi googlar, kollar källor, pratar med folk och länkar innan vi skriver något. Och vi lägger in rättningar om något visat sig vara fel...

/Fröken Sverige

Human Rights Watch: Islamistisk milis misshandlar Teheran-bor


"
Irans fruktade Basij-milis genomför nattliga räder i Teheran. Styrkorna tränger sig in hem, misshandlar människor och slår sönder inredningen i försök att stoppa protester mot det omstridda presidentvalet."

DN

Och skandalen i Iran fortsätter med oförminskad styrka. Här visar islam sitt rätta ansiktet med besked för världen.

Iransk personal på brittiska ambassaden i Theheran är satta i "förvaring" av de iranska myndigheterna.

"Otte iranske medarbejdere ved den britiske ambassade i Teheran er blevet tilbageholdt af myndighederne, oplyser Reuters.

Det sker ifølge det halvofficielle nyhedsbureau Fars News Agency, fordi de er anklaget for at have været involveret i de uroligheder, der er fulgt efter valget i Iran den 12. juni."

Politiken

Läs mer:
Otte militsfolk meldes dræbt i Iran
Iransk oppositionell förbjuden lämna landet
Iransk diplomatisk protest till svensk ambassadör
Väktarrådet: Inga tecken på valfusk
"Nedas" läkare flyr Iran
Fortsatt press på att Iranvalet görs om
Mousavi och parlamentariker i möte
"Kvinnornas skrik skar genom fängelset"
Bildt avvisar kritik mot ambassaden i Teheran

Mousavi takker nei til avtale med Vokterrådet
Vokterrådet tilbyr avtale med Mousavi
Ahmadinejad lover hardere utenrikspolitikk


Vill du följa det som sker i Iran på engelska, så rekommenderar jag bloggen Aryamehr

/Fröken Sverige

Söndagsfilmen: Nazism = Antisemitism = islamism



/Fröken Sverige

Västra Hamnen: Studenter ut och flyktingar från Somalia och Afghanistan in - i Västra Hamnen

"Ett nytt boende för ensamkommande flyktingbarn öppnades i går i Västra hamnen, i ett antal modulhus som hittills använts som studentboende.

– Ett tillfälligt boende med 12 platser över sommaren, sedan hoppas vi verkligen att andra kommuner börjat ta emot flyktingbarn, säger Marie Djurfeldt, ansvarig för boendet."

"Hittills i år har mer än 200 ensamma flyktingbarn anlänt till Malmö, de flesta pojkar mellan 15 och 18 år, men även ett antal flickor, merparten av dem kommer från Afghanistan och Somalia."

Läs mer på Politiskt Inkorrekt och sprid detta i era bloggar!

Säger som PI: Undrar vad de boende i Västra Hamnen tycker om detta?

Skånskan

Tidigare i bloggen:

Ensamkommande flyktingbarn? Eller vuxna män? Välj själva...

Merit Wager:

Om 17-åringar som är 35…


/Fröken Sverige

Vill ni ha henne som statsminister?





Ibland leker Mona "muslima" med mannen med långa kravlistor på särbehandling, Aldebe.

Idag snyftar Mona Sahlin ut över Michael Jackson på
Newsmill och i andra media.

"Jag har alltid en känsla av gillande och kärlek för de som inte verkar passa in. Som är anorlunda. Som trots omvärldens krav på likhet och symmetri, struntar helt i det. De som gör sin grej. Och får betala ett så högt pris för det. Mänskligheten vill kunna titta på det annorlunda. Men mest för att förfasa sig. King of Pop var en sån. Det skriver Mona Sahlin. "

För er som missade det 2002, så skrev hon kärleksbrev till Bruce Springsteen när hon var minister. Och det ligger dessutom utlagt på Regeringen.se. LÄS DET! Och lägg också märke till den dåliga svenskan mellan skratten.. :D

Och fundera sen på om det Mona är en romantiskt 13-åring eller av "ministerkvalité"....?


"Hej Bruce,

Vi har aldrig träffats men det känns som om jag känner dej sedan många år. Jag har varit på dina konserter i Göteborg och i Stockholm (bäst tyckte jag egentligen om den akustiska du hade på Cirkus i Stockholm för några år sedan. Du och en gitarr och ett munspel…så perfekt).

Det är ju ett speciellt förhållande mellan dej och Sverige. Känner du det så själv? Jag menar, du har ju återvänt hit så många gånger och alltid så ställer vi svenskar oss i kö och bara väntar…ja på vad då? Du är på något sätt till och med större än din musik. Och då menar jag inte att du skulle vara en ikon eller idol – nej, det är mer komplicerat än så.

Själv växte jag upp med Vietnamrörelsen. ”Krossa, krossa USA-imperialismen!” Har du hört den? Nej, antagligen inte. Men USA var något jag hatade – och samtidigt ständigt var så fascinerad av. Det svarta USA, Woodstock men också Nixon, Watergate och moralismen...."

/Fröken Sverige - Rösta på SD 2010! Vi tar redan in vatten och skutan är nära att sjunka - ska vi själva slå fler hål i båtens durk då?

Norge: Minst fem våldtäkter i taxibilar i Stavanger

"Politiet i Stavanger etterforsker nå fem voldtektssaker hvor gjerningsmannen skal være taxisjåfør.

Kvinnene har gjerne tatt taxi hjem for å føle seg trygge, noe som har vært en vanlig råd fra politiet for å unngå overfallsvoldtekter på vei hjem fra byen."

"Ved alle tilfellene skal taxisjåføren ha vært av utenlandsk opprinnelse. Alle voldtektsofrene var beruset, og har problemer med å gi en nøyaktig beskrivelse av bil og sjåfør."

VG


"
- Vi leter etter flere gjerningspersoner blant taxisjåførene. Vi tror ikke at det dreier seg om fem voldtektsmenn, men det er ikke umulig, sier politioverbetjent Kari Marie Kjellstad, etterforskningsleder ved Stavanger politistasjon til Aftenbladet."
/Fröken Sverige

Norge: Våldtäktsoffer blev överfallen när väninnan hörde på

"Politiet etterforsker to voldtekter i Kongsberg natt til søndag. Det første offeret skal ha blitt overfalt mens hun snakket med venninnen i telefon."

"Venninnen til 19-åringen skal ha forsøkt å ringe opp igjen flere ganger etter den dramatiske samtalen, men oppnådde ikke kontakt. Politiet tror at telefonen hennes ringte i lomma til voldtektsmannen mens hun ble voldtatt.

Voldtekt utenfor hotell

En drøy time senere skal enda en voldtekt ha skjedd, denne gang midt i Kongsberg sentrum.

De to åstedene er mellom to og fire minutters gange unna hverandre. Politiet ser derfor voldtektene i sammenheng, selv om de ikke kan si for sikkert at det dreier seg om samme gjerningsmann.

Det første offeret har beskrevet gjerningsmannen som cirka 1,70 høy, spinkel og i begynnelsen av 20-årene. Han skal ikke ha nordisk utseende men heller ikke være helt mørk, mulig iransk eller irakisk."

VG , VG , VG, DB , VG

Tipstack till Frøken Norge på I Mitt Norge

/Fröken Sverige

Tobias Billström: Regeringspartierna och MP fortsätter att samarbeta för mer invandring

"Regeringen samarbetar med Miljöpartiet: Ny utredning om invandringspolitiken ska leda till utökad arbetskraftsinvandring. För att möta morgondagens brist på arbetskraft vill migrationsminister Tobias Billström vidga möjligheterna för människor i länder utanför EU att komma till Sverige och arbeta."

"
Allianspartierna och Miljöpartiet de gröna enades redan för fem år sedan om att öka möjligheterna till arbetskraftsinvandring. Det har lett till att Sverige sedan december 2008 har ett av världens öppnaste och mest flexibla regelverk för arbetskraftsinvandring. Ökad arbetskraftsinvandring kan möta behovet av arbetskraft för svenska företag och den offentliga sektorn. Samtidigt kommer fler människor att kunna skapa sig en framtid i Sverige."

DN

"
Omkring 25 procent av utvandrarna återvandrade efter en tid till Sverige. Många tog med sig praktiska erfarenheter och kunskaper som bidrog till Sveriges utveckling. Liknande exempel på framgångsrik cirkulär migration är de indier som invandrade till Silicon Valley i slutet av 1990-talet och som sedan återvänt till Indien och därigenom bidragit till utvecklingen av den indiska IT-sektorn. I dag står den för runt fyra procent av Indiens BNP."

Just det Billström..vart i denna meningen ovan - som väl ska vara en framgångssaga? - kan man hitta ordet ISLAM? Ingenstans...

Se nu istället till att först och främst få alla icke arbetande människor i jobb i Sverige...

Alt 1: SD 2010! Eller Alt 2: "snabbresa tillbaka till 600-talet" Vad väljer ni?

UPPDATERAD 090628: Läs gärna Robstens strålande inlägg om detta:

Arbetskraftsinvandringen igen


/Fröken Sverige

Frøken Norge: Vitpixling och danska irakier...

"Lege viste porno og forgrep seg på pasienter. VG og Dagbladet beskriver legen som dansk i overskrift og ingress. Dagladet fant også overskriften "Dansk porno-lege......" passende. Legen er opprinnelig fra Irak. I voldtektbølgen som flommer over Norge og Sverige er det mange overgripere fra Midt-Østen og Afrika. Det kan synes som om pressen ønsker å gi et skinn av større geografisk og etnisk spredning på illgjerningsmenne. "

Läs mer på I Mitt Norge

Hvitpixling og danske irakere.

Går man vidare där kan man läsa om en man som förgripet sig på unga flickor i Norge, under förespeglingen om att de ska bli modeller:

"En 44 år gammel fotograf og filmskaper er i Oslo tingrett dømt til tre års ubetinget fengsel for seksuell omgang med barn under 14 og 16 år, for å ha ha forledet barn til å utvise seksuelt krenkende adferd og for å ha hatt sex med noen som ikke samtykket til det."

"Mannen har ikke norsk statsborgerskap, men har bodd i landet i flere år. I 2003 ble han bortvist på grunn av uavklart oppholdstillatelse, men returnerte like etter.

Han har ikke søkt om arbeidstillatelse eller andre oppholdsformer, men politiet sjekker nå ut mannens påstand om at han har et dobbelt statsborgerskap som gir ham rett til å bli i Norge.

Dagbladet , Dagbladet


/Fröken Sverige

Norge: Hot? Frihetsberövande? Misshandel? Eller våldtäkt?


"Follo-politiet fikk i natt melding om en mulig voldtekt og frihetsberøvelse.

- Vi fikk melding 22.59 og var 23.10 på stedet, men valgte bevæpning ettersom det ble meldt om at det kunne være skyte- eller stikkvåpen i leiligheten, sier operasjonsleder Oddgeir Blokkum til Dagbladet.

På adressen fant de en 16 år gammel jente og en 19 år gammel gutt. Politiet er usikre på hendelsesforløpet.

- Det er ikke avklart hvor langt dette har gått. Vi vet ikke om det er snakk om trusler og frihetsberøvelse, legemebeskadigelse eller voldtekt."

"
Den pågrepne 19-åringen har somalisk statsborgerskap og sitter nå i varetekt."

Dagbladet


Tipstack till
Frøken Norge på bloggen I Mitt Norge

Unge svensker drept i kamp i Somalia , En somalisk mann gikk amok på restauranten med en kniv i oktober i fjor.
/Fröken Sverige

Danmark: Högg skruvmejsel i låret

"En 29-årig mand blev i nat udsat for - hvad politiet kalder - et særdeles groft røveri.

Manden kom gående på Rantzausgade i København, da han passerede en gruppe unge af undenlandsk herkomst.

Plötsligt slet flera av de unga tag i 29-åringen och släpade in honom i en trappuppgång och upp för trapporna. Han blev slagen i ansiktet, så hans läpp sprack, medan de krävde honom på pengar.

Offret hade inga pengar, och det slutade med att gärningsmännen skar av remmarna til hans ryggsäck och högg en skruvmejsel två gånger i mannens lår, säger den efterforskningsledaren inom polisen, Henrik Vedel til ekstrabladet.dk."

/Fröken Sverige

Norge: Äkta par häktade för könsstympning

"Det afrikanske ekteparet må tilbringe de neste tre ukene i delvis isolasjon. De er arrestert for omskjæring av to døtre. "

"
Ekteparet har flere barn, og siktelsen omfatter to av barna deres. De kommer opprinnelig fra et land i Afrika, men er nå bosatt i en kommune i Hordaland.

Politiet er av den oppfatningen av at jentebarna er blitt lemlestet i løpet av de fire siste årene, en periode hvor de to mindreårige jentene har vært bosatt i Norge.

Grunnlaget for siktelsen er at en foreløpig undersøkelse av barna, som viser at de er omskåret."

BA.NO

Foreldre siktet for kjønnslemlestelse av to døtre

Politiaksjon etter privat spaning på omskjæring

Foreldre siktet for kjønnslemlestelse

Gikk til politiaksjon etter privat spaning

Krever underlivssjekk i 17 år framover

Tipstack till Frøken Norge på bloggen I Mitt Norge!

/Fröken Sverige

Danmark: Ungdomsgäng sköt dement med soft air gun


-"Ren ondska", det säger polisen om överfallet på den äldre mannen som idag hamnade på sjukhus efter att en ungdomsgäng skjutit honom rakt i ansiktet MINST 12 gånger med en soft air gun.


"En 65-årig mand med demens blev i aftes passet op af en gruppe på syv-otte unge, da han var på vej fra sin bopæl på et plejehjem til Q8-tanken på Hundige Bygade.

En af de unge stak en softgun op i hovedet på den aldrende mand og skød ham mindst 12 gange direkte i ansigtet med de hårde plastikkugler. "

"»Han er kørt på skadestuen til behandling for skudhullerne (FS anm:skotthålen), og vi søger nu med lys og lygte efter gruppen af unge, der beskrives som unge med anden etnisk baggrund end dansk - muligvis arabisk«, siger pressetalsmand Jan Lauritzen ved Midt- og Vestsjællands Politi. "

Politiken


/Fröken Sverige

Grattis, Norge, brottslingen Bhatti flyttar hem till Pakistan

"Arfan Q. Bhatti (31) har bestemt seg for å ta med familien til Pakistan og bosette seg der. Bhatti dro hjem til familien på Stovner i Oslo etter at han slapp ut fra fengsel forrige fredag. Foruten kone har han en datter på seks år og en sønn på tre år.

- Det går ikke an å leve i Vesten lenger. Her må jeg leve i frykt for å bli arrestert, og dessuten vil jeg ikke at barna mine skal bli så veldig påvirket av norsk kultur, sier Bhatti til Dagbladet."

Den kultur han önskar sina barn att bli påverkad av istället för den norska, måste ju vara den som gjorde honom själv till brottsling då, kan man anta.....

"
Han ble første gang tatt for kriminalitet da han var 13 år gammel. Bhatti ble satt under overvåking av PST i juli 2006, og senere samme år ble han pågrepet og tiltalt for å ha skutt mot den jødiske synagogen i Oslo. Han ble i fjor funnet skyldig i medvirkning til å skyte mot bygningen, men ble frifunnet for terrormistankene."

VG

God tur :)

Önskar en bloggare som själv är från Pakistan. Han skriver:

"Bare å slutte å skyte på andre og oppføre seg så trenger man ikke å frykte politiet, jeg har iallefall aldri trengt å frykte å bli arrestert, selv om jeg er fra pakistan."
Tv2.no
Dette er Bhatti-saken
Bhatti benekter drapsforsøk
Bhatti dømt til åtte års forvaring
Bhatti frifunnet for drapsforsøk på fire

/Fröken Sverige

Odense: Borgmästare ryter till mot islamismen

Den vackra staden Odense, H C Andersens födelsestad, har fått rykte om sig som ett centrum för islamism och
antisemitism på senare år. Islamistiska ligor styr stadsdelen Vollsmose (med egen shariadomstol), jihadistiska terrorister härjar, rabbiner överfalls på gatorna och nyårsafton sköts två israeler ned i stadens stora shoppingcenter Rosengaard.

Danmarks överrabbin avråder judiska föräldrar från att placera sina barn i stadens skolor p g a det höga antalet
araber....
**
Men det finns de som inte tiger..... Odenses vice borgmästare Alex Ahrendtsen från Dansk Folkeparti kämpar ihärdigt mot islamiseringen. Han protesterar ljudligt mot politisk feghet och medlöperi.....

I början på hösten utkommer han med boken "Når danskere bøjer af", som redan nu
upprör stadens islamister och deras allierade....

Läs mer på utmärkta Jihad i Malmö

Läs mera om boken och om hur den kan förbeställas till rabatterat pris.

/Fröken Sverige

Gruppvåldtäkt: Är det en rasfråga?

En stor del av den typen av vidriga attacker, verkar vara utförda av unga svarta män och män från mellanöstern, enligt Metropolitan Police i Storbrittanien.

Så den den som nu frågar sig det är den (svarta) journalisten
Sorious Samura i utmärkta samhällsprogrammet Dispatches som finns på brittiska Channel 4.

Gruppvåldtäkt: Är det en rasfråga?

"In 1999 I witnessed a gang rape in Sierra Leone. I was forced to watch a group of rebel soldiers taking it in turns to rape a young girl in front of an audience of jeering men. It was the height of the civil conflict and rape had become a devastating weapon of war. When I moved to Britain I believed I had escaped such horrific sexual violence. As my Dispatches investigation tomorrow night shows, I was mistaken. Gang rape is happening here – and what I have found most disturbing as an African is that a disproportionate number of these attacks are being carried out by black or mixed-race young men.

Towards the end of last year, police and child welfare experts working on Channel 4's Street Weapons Commission told us of their concerns about gang rape. Then two big cases hit the headlines.

In December, nine schoolboys, some as young as 13 at the time of the attack, were convicted of raping a 14-year-old girl. She was dragged between tower blocks in Hackney where she was threatened with a knife, hit and raped during an ordeal that lasted an hour and a half – some of which was filmed on mobile phones.

In January, three men were convicted of gang raping a 16-year-old with learning disabilities for two hours before dousing her with caustic soda in an effort to get rid of the evidence."

"
One of the few police forces to have begun recording the figures of reported gang rape is the Metropolitan Police. In 2008 alone, they received reports of 85 gang rapes."

"We tracked down 29 cases, from January 2006 to March 2009, in which a total of 92 young people were convicted of involvement in gang rape.

One fact stood out. Of those convicted, 66 were black or mixed race, 13 were white and the remainder were from other countries including Afghanistan, Iraq and Libya."

Läs mer på The Independent och håll ögonen öppna efter Channel4´s program, Dispatches: Rape in the City som sändes nu i veckan.



Dispatches: Rape In The City. Part 2 of 5
Dispatches: Rape In The City. Part 4 of 5
Dispatches: Rape In The City. Part 5 of 5

Missa inte heller detta Dispatches:

Dispatches - Undercover Mosque (1 of 6)



För er som missat Dispatches - Undercover Mosque. Det är ett MÅSTE att se den. Här finns den i sex delar på YouTube. Den finns också i fullversion bland länkarna.

Detta händer NU i våra länder i Europa! Sprid detta och väck era vänner om ni bryr er om dem. Det är alltför många som är ovetande.

Dispatches - Undercover Mosque (3 of 6)
Dispatches - Undercover Mosque (4 of 6)
Dispatches - Undercover Mosque (5 of 6)

/Fröken Sverige

lördag, juni 27, 2009

Svensk slaktare om halal: Det är rent djurplågeri

"Publicerad: 26 juni 2009, 01:15


Nu kräver EU att även vi i Sverige skall slakta djur utan bedövning – utföra halalslakt. Detta innebär att man hänger upp exempelvis ett lamm i ett bakben och skär halsen av det så att halspulsådrorna går av och tömmer kroppen på blod.

Jag har sett sådan slakt där lammet under tiden blodet rann, hela tiden, så länge hjärnan fungerade, gaddade ut och in med tungan och det egna blodet rann längs tungan. Det verkar inte som att djur i dessa miljöer hade något värde utom när det passar till mat.

Religionsfriheten är viktigt för hela mänskligheten. För mig får man ha precis den tro man själv valt, eller ärvt genom föräldrar och tradition. Men när religionen övergår i fanatism uppstår problem.

De första åren när Degeberga slakteriprodukter startat, visste många att vi var i behov av kapital, och en del intressenter ville hyra slakteriet och betala rejäla pengar för att få halalslakta.

Personalen var medveten om hur slakten skulle gå till, så allt var klart. Jag rådfrågade veterinär som sade: - Det är bara att sätta igång, bara ni bedövar djuren först. När jag förklarade för de presumtiva hyresgästerna att det var klart att sätta igång under förutsättning att vi bedövar djuren först, föll hela projektet till marken.

Jag hoppas verkligen att Veterinärförbundet på något sätt sätter stopp för barbariska metoder i vårt land, liksom Åke Rutergård, vd för kött och chark inte backar undan och går med på nya regler eller ändrar djurskyddslagen.

Vi svenska småskaliga slakterier har skarpa regler, så kallade HACCP-kontroll av allt inom verksamheten, så även bedövningsutrustning. Fungerar inte detta, stängs slakteriet omedelbart. Det har alltid funnits lag på bedövning av slaktdjur. Allt ifrån klubbor, bultsläggor, bultpistoler, slaktmasker och elbedövning. På större anläggningar gas.

Jag frågar mig om förespråkarna för halalslakt vid sjukdom ställer upp på operation utan bedövning? Vi slaktare är faktiskt djurvänner, och behandlar djuren med respekt och efter våra lagar.

Jag, slaktaren som lät "Pyret" möta kärleken i stället för slakt, hoppas att förnuftet får segra. Om inte, borde vi lämna EU.

Sven-Bertil "Bolle" Svensson, Degeberga slakteriprodukter "


Hittad på Politiskt Inkorrekt och där
funnen av Elisabeth, Klarics Blog

Be din lokala handlare att ta in Degeberga slakteriprodukter !

/Fröken Sverige

Den 19 september 2010 röstar vi svenskt!



/Fröken Sverige

Norsk tv-debatt om våldtäkter och utomeuropeiska våldstäktsmän



I en utredning av våldtäktsfallen i Oslo kom det fram att samtliga våldtäktsmän var invandrare av icke-västlig bakgrund. Här är en debatt/diskussion om ämnet.

Filmen hittad på Politiskt Inkorrekt som skriver:

Upplagd av Vanlig Svensson, tipstack till MX

/Fröken Sverige

Thoralfs Blogg: HALAL GRILLFEST PÅ FÄNGELSET

"Idag berättade en person med kontakter på fängelset i Kalmar att det firats midsommar även innanför murarna.
Det grillades halalslaktat lamm till de intagna under helgen. Vad som mer serverades och med vad internerna sköljde ner det halalslaktade förtäljer inte historien.

Många av de som jobbar på anstalten lär vara väldigt trötta på "fjäskandet" för de intagna som har en annan religion än kristendom.

Undrar hur många gamla på äldreboenden och andra boendeformer som fick grillat kött under midsommarhelgen."

Fet- och färgmarkeringarna gjorda av FS

Läs mer på Thoralfs strålande blogg!

/Fröken Sverige

Dansk Folkeparti: Att hjälpa avvisade irakier är ett brott

I Danmark forsätter de irakierna som ska utvisas, med att gömma sig i Brorsons Kirke på Nørrebro.

Dansk Folkeparti säger nu skarpt ifrån och säger att de kommer att jaga alla som bryter den danska lagen och skyddar de illegala invandrarna.

Det är nämligen brottsligt att skydda illegala invandrare i Danmark - till motsats mot Sverge, såklart.


Danmark tecknade ett återsändningsavtal med Irak så nyss som den 13 maj i år. Redan nu är minst sex av de 260 som ska utvisas, åter i Irak efter bara en månad.

Hur många har vi i Sverige som ska utvisas? Mellan 5.000 och 35.000 är en trolig siffra.


Fröken Sverige spekulerar: -Sitter dessa herrar ovan månde och funderer på hur de ska byta ut alla kors mot månskäran, tro?

"Danskere, der holder vagt foran Brorsons Kirke i København eller donerer penge og legetøj til de afviste irakiske asylansøgere, skal tænke sig om en ekstra gang.

De kan nemlig komme til at bryde udlændingeloven, hvis de hjælper irakerne til ulovligt ophold i landet, vurderer professorer i strafferet."

Politiken
Politichef: Stop støtten til afviste irakere
De første afviste irakere er sendt tilbage
Afvist iraker nægter at rejse (

/Fröken Sverige

torsdag, juni 25, 2009

Öland: DNA kan ringa in gärningsmannen

"Jakten på förövaren som utförde knivdådet i Köpingsvik under midsommar fortsätter. Hittills har dock inte polisens arbete lett till något genombrott. "

"Den kniv som tros ha använts när 21-åringen dödades har skickats iväg till Statens kriminaltekniska laboratorium, SKL, för undersökning. Resultatet av denna kan komma få en avgörande betydelse.
Om gärningsmannens fingeravtryck eller DNA finns på kniven kan det leda till att gärningsmannen snabbt ringas in. Men det förutsätter att han finns med i polisens register."

Barometern

Ännu ingen klar bild av knivdådet
Ingen gripen för knivdåd på Öland
Polisen söker två unga kvinnor
Midsommarfirande övergick i sorg
Man knivskars till döds
Fylla och misshandel – här är midsommaren på Öland
Kamraterna hedrade 21-åringen

/Fröken Sverige

Våldtäktsmisstänkt anhållen

"Flera polispatruller samt piketpolis förföljde på torsdagsmiddagen en våldtäktsmisstänkt man i bil från Landvetter via Partille och in i Göteborg. Först vid Örgryte nya kyrka kunde mannen stoppas och gripas."

"
Mannen som körde i vit skåpbil är sedan tidigare känd av polisen för ett antal mycket grova brott."
GP

Inget signalemente såklart...men det har man på detta inlägg:

"En man kom in i bokahandeln Bokrummet i Haga och stal pengar ur kassan på tisdagseftermiddagen."

"Gärningsmannen, som enligt personalen i butiken är i 25-årsåldern och har långt blont hår."
GP

Tack för tipsen, DL!
/Fröken Sverige

Skolelærer sigtet for børneporno

"En lærer ved en privatskole i Århus Kommune er sigtet for besiddelse af pornobilleder med børn på sin computer. "

"
Lederen af den pågældende skole har ingen planer om at fritage læreren for tjeneste, skriver Århus Stiftstidende.

Læreren, der i øjeblikket er sygemeldt, er også mistænkt for at have byttet sex-billeder af børn med andre mænd på Internettet."

"En af de mange sager i forbindelse med optrævlingen af det internationale netværk, drejer sig om en familie i Randers, hvor betjente nu skal finde ud af hvem i familien, der har deltaget i fildeling af børneporno.

I øvrigt opfordrer Børge M. Fransen forældre til at holde øje med deres børns aktiviteter på nettet.

En mor i en familie med tyrkisk baggrund opdagede for nogle måneder siden, at hendes 12-årige datter havde chattet med en person, som hun troede var jævnaldrende.

Personen fik hende til at fotografere sig selv og en søster på fire år nøgne, hvorefter billederne blev sendt af sted.

Det viste sig, at kontakten var en 26-årig gift mand i Istanbul, og han er siden blevet anholdt og sat i fængsel. På mandens computer lå mange optagelser og billeder af nøgne børn. Manden er nu sigtet for besiddelse af børneporno."

JP , JP

Store aktioner mod børneporno

Børneporno flød fra Forsvarskommandoen

Politi laver stor razzia mod børneporno

Politiet jagter sidste to i børnepornoaktion

Politiet får indrømmelser på stribe i børnepornosag

Politi mistænkte 3.267 for børneporno

Alla friskolor i Århus
/Fröken Sverige