onsdag, oktober 20, 2010

Ljug-Expos sedan länge förlorade journalistiska heder

Expo gör vad de kan för att dölja att den läkarstuderande antisemiten, Fredrik Mikael Vestin Rahmani, född 1977-11-28, som de idag skriver om, är en muslim, som dessutom hävdar att han är släkt med Osama bin Laden.

Istället låter det som om det vore en svensk ny-nazist (eller varför inte en Sverigedemokrat, kanske?)
som gapat: "döda alla judar" och dylikt.
Någon moral eller etik får vi inte heller nu räkna med på Expo, tyvärr.

Här kan ni dock läsa stämningen i PDF.

Expos falska version:

"En 32-årig man från Umeå har dömts till 100 dagsböter efter att ha skrikit "döda alla judar" på en fest i Studentkårens lokaler. Det rapporterar Sveriges radio i Västerbotten.
Enligt domen hade 32-åringen flera gånger under kvällen gjort antisemitiska utrop. Han ska dessutom ha misshandlat en man med utländsk bakgrund, skriver Sveriges radio på nätet.

Under rättegången försvarade sig mannen med att han inte gjort några antisemitiska uttalanden utan istället kritiserat staten Israel."

SRs version:

"Enligt domen har 32-åringen gjort utrop som var ringaktande och hotfulla mot judar. Enligt ett vittnesmål skulle mannen ha ropat "döda alla judar" på engelska och dessutom slagit man med utomnordisk härkomst. Andra vittnen har uppgett att mannen uttalat missaktning mot judar på engelska som ett fyrtiotal personer kan ha hört."

Sanningen på Jihad i Malmö:

"Läkarstudenten skrek att judar ska dö. Sedan ifrågsatte han förintelsen - innan han misshandlade en gäststudent.

Nu åtalas han misstänkt för misshandel och
hets mot folkgrupp. Men läkarstudenten nekar och menar att han bara diskuterade.

**
Läkarstudenten var mentor för en tysk gäststudent och de besökte en fest på kårhuset Villan i Umeå. Men enligt vittnena började läkarstudenten snart prata om hur han hatade judar och började prata om Hitler...
Enligt gäststudenten hörde han läkarstudenten högt säga
”jag hatar judar, döda judar”. Han ska ocksåha misshandlat gäststudenten genom att hoppapå honom och slå honom med knytnäven i ansiktet och bita honom i överarmen.

Gäststudenten hävdar vidare i polisförhören

att läkarstudenten gett sig på en kvinnlig
gäststudent på grund av att hon är jude.
Du är judiska och sådana som ni skall inte
finnas, påstår ett vittne att läkarstudenten sagt.

Sanningen på VK 2008:

"Han skickade också under kvällen SMS till den person som ansvarade för de internationella studenterna och talade om att han var släkt med Osama bin Laden."

VK

Uppenbarligen har Rahmani fått fortsätta att studera till läkare på våra skattemedel, eftersom man inte har kunnat hitta något om att han blivit utkastad.

/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se

Inga kommentarer: