onsdag, november 24, 2010

Antisemitisk attack utförd av arabisktalande män


"I måndags kväll skedde ett grovt antisemitiskt överfall i centrala Norrköping.
I lokalpressen skildrades det så här:

"Strax före 18:30 har polis och ambulans larmats till en misshandel i en lägenhet på Trädgårdsgatan i Norrköping. Två svartklädda gärningsmän med luvor uppges ha tagit sig in i en lägenhet och misshandlat en person med en vinflaska.""

Mannen berättar för Jihad i Malmö:
Överfallet hade helt klart antisemitiska motiv.

Det första ord jag hörde var "Judesvin"
- sedan blev jag slagen med en vinflaska i huvudet 4-5 ggr medan jag låg i horisontellt läge.

En smäll från en dörr i trapphuset fick de

maskerade förövarna att springa ut från

lägenheten och nedför trapporna medan

en ropade "Yahood" (arabiska: Jude).

Läs mer på Jihad i Malmö och kontakta polisen på 114 14 om du vet något om händelsen.



/Fröken Sverige Ge bidrag

Skärpt straff för Ahmad Akileh som mördade Inger 78 år

"Hovrätten skärper straffet till två års fängelse för den 24-årige man som i tingsrätten dömdes för att ha vållat en 78-årig kvinnas död på en parkeringsplats i Landskrona i våras. Fallet blev mycket uppmärksammat."

"Hovrätten delar tingsrättens uppfattning om att mannen har gjort sig skyldig till misshandel, grov misshandel och grovt vållande till annans död.

I tingsrätten dömdes mannen till ett år och och tio månaders fängelse. Hovrätten höjer också skadeståndet till 50 000 kronor i stället för de 25 000 som tingsrätten fastslog."

SvD



För er som missat händelsen - läs på Politiskt Inkorrekt!

/Fröken Sverige Ge bidrag

Expressen hävdar: Peter Mangs vapen användes vid mordet på Trez West Persson


"Trez West Persson, 20, sköts ihjäl med Peter Mangs pistol av märket Glock.
Vapnet har nu knutits till mordet och ett flertal av mordförsöken han misstänks för.
- Det glädjer mig. Hoppas att det går att få honom dömd, säger Xhafer Dani, 22, som sköts samtigt med Trez."

"Mordvapnet är inte enda det beviset mot Peter Mangs. "

KvP


/Fröken Sverige Ge bidrag

måndag, november 15, 2010

Värna Sverige - Nej till grundlagsändringen!

Den 24 november planerar alla riksdagspartier förutom Sverigedemokraterna att rösta igenom omfattande förändringar av grundlagen som medför starkt negativa konsekvenser för Sverige (Proposition 2009/10:80 // 2009/10:Ku4).

De ändringar som är föreslagna medför i huvudsak följande:

  • Det blir svårare att gå ut ur europeiska unionen om svenska folket så skulle önska eftersom det kommer krävas en förändring av grundlagen innan så kan ske. Därmed urholkas svenskarnas möjlighet att påverka sin egen framtid.
  • Mångkulturalismen befästs i och med att skrivningarna i grundlagen om att främja etniska, kulturella och religiösa grupper blir tvingande. Därmed befästs den politik som förts i snart 40 år och som vi menar varit katastrofal.
  • Betydelsen av det svenska medborgarskapet urholkas i och med att utlänningar i stort jämställs med svenska medborgare och därmed åtnjuter samma rättigheter. Dessutom försvinner kravet på svenskt medborgarskap vid anställningar av känslig karaktär, vilket innebär att utlänningar tillåts ha viktiga och samhällsbärande positioner.

Allt sedan Sverige blev medlem i EU 1995 har det skett en marginalisering av riksdagen och en uttunning av folkstyret och sakernas tillstånd har förvärrats för varje fördragsändring som har gjorts sedan dess – Amsterdamfördraget, Nicefördraget och senast Lissabonfördraget.

Med Lissabonfördraget överordnas EU-rätten formellt Sveriges grundlagar. Den tidigare domstolsprincipen att unionens lagar har ett uttalat företräde framför nationella lagar fördragsfästs.

Med den nya paragraf som införs med grundlagsändringarna blir Sveriges EU-medlemskap och Lissabonfördraget grundlagsskyddat. Det var Lissabonfördraget som de borgerliga allianspartierna och socialdemokraterna röstade ja till i riksdagen den 20 november 2008 utan att höra svenska folket i en folkomröstning. Om riksdagen nu röstar igenom grundlagsändringen begår det ytterligare ett svek mot det svenska folket.

Varken EU eller mångkulturalismen har ett så pass starkt stöd i Sverige att dessa företeelser bör få stöd i Sveriges grundlag. Inte heller lär svenska folket se positivt på det faktum att vårt medborgarskap urholkas och utlänningar i långt större grad kommer kunna åtnjuta de rättigheter som tidigare varit förbehållna de som har svenskt medborgarskap.

Sverigedemokraterna är, som enda parti, motståndare till dessa omfattande förändringar och anser att det måste till en allmän debatt om detta så att svenska folket får kännedom om förändringarna som är på väg att klubbas igenom samt att svenska folket får säga sitt.

Därför startar Sverigedemokraterna nu en namninsamling för alla de som vill att riksdagen ska rösta ner förslaget den 24 november.

Initiativtagare: Kent Ekeroth


Skriv under HÄR

Kent Ekeroths hemsida

/Fröken SverigeGe bidrag

onsdag, november 03, 2010

Moderata Waberis Römosseskola bjuder personalen på solresa för dina skattemedel



Fick ett mail igår av en förtvivlad mamma. Det gäller Rössmosseskolan har den den moderata riksdagsmannen,
Abdirizak Waberi som rektor.


2010-11-02


"Hej

Min dotter går på römosseskolan ( den islamiska skolan i Göteborg)

Rektorn på Skolan har bjudit alla anställda lärare ca 45, på en resa till Turkiet båda muslimska och icke muslimska. Resan äger rum nu under vecka 44. Samtidigt som antalet elever per klass ökade dramatiskt denna termin.

Min fråga får är skolan använda min dotters skolpeng för att finansiera sådana resor? Min dotters skolpeng går till solresor, flotta hotel vistelse och dyra middagar.

Jag kräver att detta undersöks noggrant och att skolan fråntas tillståndet.

Ring gärna till skolan och fråga efter de 45 lärare ring 031 3319622.

De solar för mina skattepengar och min dotters skolpeng


Med Vänlig hälsning


En rasande Mamma som vill vara anonym"







Tidigare i bloggen om Waberi


Abdirizak Waberi - Wikipedia

Abdirisak Waberi - muslimsk politiker ifrågasatt | SvD

Islamisten Waberi kvar på Moderaternas lista « Politiskt Inkorrekt

Moderata muslimen Abdirisak Waberi festar till det i Stora moskén ...

Vem är Abdirisak Waberi? « Sapere Aude!


/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se

tisdag, november 02, 2010

Kent Ekeroth (SD) svarar Annika Hamrud och Elisabet Qvarford:


Publicerad 2 november, 2010 - 09:30

REPLIK SVERIGEDEMOKRATERNA ”Varje gång vår kultur blir rikare på en gruppvåldtäkt, ett personrån eller en handling i hedersvåld så används med all rätt begreppet kulturberikare. Tyvärr tycks B-gänget sakna sinne för ironi, men jag är alldeles övertygad om att läsaren förstår vart jag vill komma.” Det skriver Sverigedemokraternas Kent Ekeroth.

Så var vi där igen. Ännu ett ”avslöjande” alster om vårt parti. Som om det inte fanns tillräckligt av dessa redan. Det kan tyckas ha blivit en ny idrottsgren bland journalister att hitta alla tänkbara argument, resonemang och egenhändigt införskaffad ”fakta” om vårt parti. Denna gången har två personer ur nämnda yrkesgrupp sållat sig till skaran som försöker göra karriär i kölvattnet av våra framgångar. Låt oss kalla dom B-gänget.

Detta gäng består av två damer som tydligen har uppfattningen att det skrivs för lite negativa rubriker om Sverigedemokraterna, varför de uppenbarligen anser det nödvändigt att berätta om de begrepp och ord som våra sympatisörer kan tyckas använda.

Det främsta argumentet tycks vara att vi laddar ord och begrepp med ny innebörd. Samtidigt säger damerna själva: ”…men det är nödvändigt att göra det klart att man inte kan komma undan från att kallas rasist bara för att man inte tror på raser…”. När kom ordet rasism att bli ett bredare begrepp? Vem har bestämt detta? Är det verkligen B-gänget som omdefinierar ord och begrepp här? Ett ordspråk säger att en tjuv tror att alla andra stjäl och faktum kvarstår att det tycks vara damerna i B-gänget som har en förkärlek att ompaketera ord och begrepp med ett illa dolt försök att projicera denna egenskap på oss. Enligt B-gänget kommer vi alltså alltid att vara vad de anklagar oss för. Oavsett vad vi ger uttryck för, omdefinierar dessa damer begreppen på sådant vis att vi alltid passar in i de negativa attribut som de obönhörligen vill tillskriva mig och mitt parti. Det om något, är nyspråk i ordets sanna bemärkelse.

På ren svenska skjuter de sig själva i foten. Flera gånger till och med, inte minst när de gör ett eget litet SD-lexikon för att tala om vad olika ord och begrepp betyder. Jag tar här två talande exempel:

Kulturberikare: B-gänget menar att detta begrepp härstammar från högerextrema grupper och att uttrycket andas ren rasism. Jag kan dock upplysa om att begreppet har sitt ursprung i det argument där man menar att invandringen berikar vår kultur. Varje gång vår kultur blir rikare på en gruppvåldtäkt, ett personrån eller en handling i hedersvåld så används med all rätt begreppet ”kulturberikare”. Tyvärr tycks B-gänget sakna sinne för ironi, men jag är alldeles övertygad om att läsaren förstår vart jag vill komma.

Straffrabatt: Här blir det synnerligen märkligt, då detta begrepp är väl vedertaget bland jurister. Man kan för enkelhetens skull säga att ordet åskådliggör en skillnad mellan vårt rättsväsende jämfört med exempelvis USA. Hur detta kan kopplas till SD är för oss en gåta. Räcker det enligt B-gänget att vi använder detta ord för att ordet ska komma att knytas till vårt parti?

I varje fall, vi börjar bli vana vid denna intellektuella nivå och vi ber om förståelse för att vi inte riktigt orkar lägga ner tid att bemöta alla stolligheter. Rent generellt vill jag belysa det faktum att vi värderar olika kulturer, det vill säga åsikter och värderingar, inte människor. Vi menar att en människas beteende, tankesätt och identitet är starkt påverkad av den kultur man är präglad av.

På precis samma sätt resonerar exempelvis en genusvetare kring könsroller, d.v.s. att det är sociala faktorer som påverkar vem man är. Eftersom kultur i allra högsta grad är en social faktor så kan ens inte B-gänget förneka det faktum att kulturer styr människors värderingar och agerande. För att förstå vår politik och vårt resonemang, kan man börja med att ställa sig frågan vad som händer om vi ”integrerar” en kultur som andas hat, våld och kvinnoförtryck. Vad händer om vi blandar flera olika kulturer med vitt skilda värderingar? Kan detta kanske ligga till grund för den situation vi ser i Malmö med våld, otrygghet, kriminella gäng och dylikt? Eller vill B-gänget fortsättningsvis hitta på undanflykter och skylla dessa problem på oss?

Kent Ekeroth (SD),Riksdagsledamot
SVT

Följ Kent på hans blogg www.kentekeroth.se

Donera till bloggen

Donera gärna en slant till bloggen. Klicka på bilden ovan och donera en valfri summa genom valfri bank och Payson.

Please.....
/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se

”Vi kräver att den svenska regeringen ställer den iranska delegationen till svars”

Mattias Karlsson


”Vi kräver att den svenska regeringen ställer den iranska delegationen till svars” 2010-11-02 11:43

Den 4 november kommer representanter och parlamentariker från Iran att besöka både riksdagen och utrikesdepartementet.

Sverigedemokraterna anser att valet av datum är ytterst olämpligt med tanke på avrättningen av Sakineh Mohammadi Ashtiani som kan komma att ske redan under morgondagen, detta trots omvärldens starka protester.

Kent Ekeroth, riksdagsledamot och internationell sekreterare i Sverigedemokraterna, kommenterar:

- I Iran har det alldeles för länge pågått en islamisering av landet som har drabbat den rika kulturen med mänskliga grundvärderingar, självbestämmande, jämställdhet mellan män och kvinnor, men framförallt har det skadat den nationella identiteten som är unik för det persiska folket. I dagens Iran utsätts kvinnor för kränkningar och nekas grundläggande rättigheter som att leva i ett tryggt och jämställ samhälle. Barn saknar förutsättningar att utvecklas som självständiga individer och förnekas möjligheten att kunna njuta av sin barndom utan att utsättas för övergrepp och kränkningar. Oliktänkande och homosexuella blir i många fall torterade, stenade till döds eller hängda i lyftkranar.

Björn Söder, gruppledare i riksdagen och partisekreterare i Sverigedemokraterna, fortsätter:

- Att ta emot den iranska regimens representanter som har blod på händerna, utan att ställa dem till svars, är ett hån mot demokratin och de mänskliga rättigheterna. Vi sverigedemokrater kräver därför att regeringen ställer den iranska delegationen till svars för den omänskliga politik de står för och den terror de utsätter oskyldiga människor för. I annat fall kan den svenska regeringens agerande komma att uppfattas som att Sverige ger legitimitet till den iranska regimen och dess agerande.

För mer information:

Pressekretariatet
08 – 500 00 055

Länk till Sverigedemokraternas pressrum

Missa inte: Partiledardebatt

Onsdag 3 november

klockan 9.00


I riksmötets första partiledardebatt får partiledarna chansen att argumentera för den politik de vill föra. Enligt debattreglerna inleder partiledaren för det största oppositionspartiet och därefter följer partierna i storleksordning:
  • Mona Sahlin (S)
  • Statsminister Fredrik Reinfeldt (M)
  • Peter Eriksson (MP)
  • Jan Björklund (FP)
  • Maud Olofsson (C)
  • Jimmie Åkesson (SD)
  • Lars Ohly (V)
  • Göran Hägglund (KD)

Sammanträdet direktsänds i SVT Forum klockan 9-14, radions P1 klockan 9-12.30 och via webb-tv.

Webb-tv



/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se

måndag, november 01, 2010

Gudmundson rivstartar sin blogg igen!


Härligt är att se att Per Gudmundson nu åter väcker sin blogg till liv, och detta dessutom med en rejäl rivstart. Per Gudmundson, som tyvärr är den EN
DE journalisten i Sverige, som öppet vågar vrida och vända på de heta frågorna om islam och terrorism.

Att Gudmundson dessutom är otroligt kunnig i dessa frågor, gör ju inte det hela mindre intressant.
Varmt välkommen tillbaka,Per!

Här kommer ett axplock från hans nya inlägg - läs dem!

Dramat i Göteborg över för den här gången

"Det här är ett läge där man ska minnas Mohamed Moumou. "Säpo har förföljt mig i tio år", sade han till Dagens Nyheter. En gift fembarnsfar som jobbat som personlig assistent innan sjukskrivningen, varför skulle Säpo bry sig om honom?

Några år senare var han andreman för al Qaida i Irak."

Är det viktigt att berätta att de gripna är palestinier?

"De två män som sitter i förvar i Göteborg, misstänkta för förberedelse till terrorbrott, tillhör en familj palestinier ursprungligen från Syrien, rapporterar Ekot, nästan i förbigående. Vilket är en viktig pusselbit för den som försöker förstå terrorhotets art."

Svensk medborgare friad i brittiskt terrormål

"Den svenske medborgare som greps i sitt hem i Storbritannien i maj 2008, anklagad för att ha samlat in pengar till terrorism i Somalia och för att ha bedrivit terrorpropaganda, friades slutligen av domstolen även från den senare anklagelsen."

Svensk medborgare pekas ut som hjärnan bakom terrorvåg

"Det är inte första gången som terrorismen i Somalia sägs ha kopplingar till Sverige. En av de högsta ledarna för terroriströrelsen Shabaab, Fu'ad Mohamed Khalaf, var länge bosatt i Stockholm. En FN-rapport pekade i våras ut Sverige som en knytpunkt för rekrytering, propaganda och stöd till somaliska islamiströrelser. Just nu pågår en rättegång i Göteborg mot två personer som misstänks ha planerat terrordåd i Somalia. Och bland fångarna på Guantanamo sitter en somalier som varit bosatt i Sverige, och som enligt amerikanska underrättelser radikaliserades här."

"Två män står åtalade i Göteborg för att ha planerat terrordåd i Somalia. En avgörande del i bevisningen mot de två männen är deras kontakter med andra svenska medborgare som strider för den islamistiska terror-rörelsen Shabaab. Spindeln i nätet är den man som värvade ungdomar på moskéns fritidsgård i Rinkeby och som idag sägs vara högt uppsatt i Shabaab."


Flera gripna i Göteborg för förberedelse till terroristbrott:

"Göteborg har en etablerad scen för radikala våldsbejakande islamistiska personer. Den beskrivs utmärkt i Oscar Hedins dokumentärfilm Det svider i hjärtat, som bland annat berättar om göteborgaren Ralf Wadman, på internet känd som Abu Usama El Swede, och hans vänskap med Sveriges första självmordsbombare in spe, göteborgaren Mirsad Bektasevic."



/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se