måndag, juli 17, 2006

Når det brænder i Mellemøsten, ryger det i Danmark

Pia Kjærsgaard s ugebrev

"Nu er der brand i Mellemøsten igen. Det er desværre ikke en sjældenhed, og vi har en tendens til at ryste på hovedet og afvise det som et mellemøstligt problem. Men konflikter i Mellemøsten påvirker også Danmark, hvilket den store evakuering fra Libanon tydeligt viser.

En ting der for alvor bekymrer mig ved konflikten i Mellemøsten er, at disse konflikter ikke længere udelukkende foregår mellem stater. Den nuværende krigstilstand er udløst af, at Hamas og Hizbollah angriber Israel fra det skjulte

Begge terrororganisationer er udstødt af verdenssamfundet på grund af deres skrækvision om en verden styret af en forrykt udgave af Islam, hvor der ikke er plads til andre end de rettroende.

Disse islamiske terrororganisationer har efterhånden både langtrækkende raketter og andet militært isenkram til rådighed, som vi traditionelt forbinder med moderne staters militære styrker. Samtidig holder de sig ikke tilbage for at benytte sig af selvmordsterror. Det der er så farligt er, at de ikke har noget politisk ansvar, fordi de af naturlige grunde ikke kan anerkendes af verdenssamfundet, som disse organisationer foragter - særligt de vestlige demokratiske stater.

Vi så det med Al Qaeda, der angreb USA den 11. september 2001 med tretusinde dødsfald til følge. Al Qaeda havde fået lov at gemme sig i ly af det forfærdelige Taleban styre i Afghanistan, som USA med hjælp fra dets allierede, heriblandt Danmark, efterfølgende fjernede.

Der er således opstået en yderst farlig alliance mellem islamiske terrororganisationer, der slår sig ned i borgerkrigshærgede lande og andre svage, ofte muslimske, stater.

Islamisterne går øjeblikkeligt i gang med at skabe krig og usikkerhed for derefter at true lokalbefolkningen til at acceptere deres tilbud om våbenhvile og sikkerhed, ofte under beskyttelse af slyngelstater som Iran og Syrien.

Men prisen for ”beskyttelse” fra disse islamiske organisationer er frygtelig høj i form af massiv kvindeundertrykkelse, barbariske straffe og dyb fattigdom som følge af den middelalderlige tankegang, der smadrer den økonomiske udvikling i området.

Hvad har det så med Danmark at gøre? Svaret så vi mest tydeligt i løber af vinteren, hvor ekstreme muslimske kredse over hele verden, under indflydelse fra rabiate danske imamer, mobiliserede masserne og trådte på og satte ild til danske symboler.

Hamas mobiliserede vrede palæstinensere i Gaza og på Vestbredden og Hizbollah arrangerede voldsomme demonstrationer i Beiruts gader blandt libaneserne. Det er de selv samme organisationers kidnapninger og konstante angreb på Israel med missiler affyret fra civile beboelsesområder, som har formået at sætte gang i en større konflikt i Mellemøsten, som kan føre hele regionen ud i en storkrig. I den forbindelse er det vigtigt, at også israelerne holder hovedet koldt og gør alt for at begrænse de civile tab, som islamisterne håber vil blive udløst af deres provokationer.

Alt i mens fører de manglende reformer og fraværet af demokrati og udvikling af tålelige forhold for mennesker i de mange muslimske lande til, at muslimer strømmer til Vesten og Danmark.

Men det er jo forrykt at tro, at problemerne i den muslimske verden kan løses ved, at vi åbner vores grænser for mennesker, der som regel vil være opdraget til at mene, at demokrati er forkert, at kvinder kun har få eller ingen rettigheder skal have og som mener, at Koranens ord er lov.

Derfor står vi nu i en situation, hvor branden i Mellemøsten fører til, at røgskyerne driver hele vejen op til Danmark.

Der er efterhånden så store muslimske mindretal samlet rundt omkring i Europa, at vi heller ikke i fremtiden kan vide os sikre på, at der ikke opstår islamiske enklaver, hvorfra der udgår uro og terror. Senest oplevede franskmændene under efterårets uroligheder i forstæderne, at heller ikke Europa i længden kan vide sig sikker fra islamistisk inspireret uro og oprør.

Det er derfor, at vi i Dansk Folkeparti stædigt holder fast på en stram indvandringspolitik på trods af daglige angreb på den danske asyl- og indvandringspolitik, også fra de internationale organisationer, som står magtesløse, når konflikterne har udgangspunkt i islamistiske terrorstater.

Der foregår i disse år et sammenstød mellem ekstreme muslimer og resten af verden.

Konflikten i Mellemøsten kan være en forsmag på fremtidens konflikter i en globaliseret verden, hvor nationalstaterne er tømt for indhold og beslutningskraft og erstattet af mere eller mindre militante enklaver.

Derfor er den danske nationalstat vigtigere end nogensinde, sammen med en stædig insisteren på, at vores samfund med demokrati, ligestilling og ikke mindst retten til at kunne stille kritiske spørgsmål til alt og alle, som tager ophold i Danmark, er urørlige."

Prenumerera på Pia K´s veckobrev på Dansk Folkepartis hemsida

Kom in och diskutera islamiseringen och Mellanöstern på FOMI´s forum



Inga kommentarer: