fredag, april 25, 2008

Albert Kronberg ; Skramla på – men inte enbart mot nazismen

" Nyköping står folk och skramlar med nycklar – är det ett jippo eller har det något att säga oss övriga?

Nazisterna utgör inte idag någon större fara, de är bara ett gäng vilsekomna, alltför ofta arbetslösa ungdomar, på samma sätt som deras motståndare i AFA

I stället för att kämpa enbart mot några vilsna ungdomar, måste vi uppmärksamma den pågående islamiseringen och värna om åsikts- och yttrandefriheten.

Så fort någon kritiserar islam, får den en stämpel som rasist, trots att han/hon kritiserar religionen och dess skadeverkningar – inte människorna som själva lider av det.

De flesta av de 40 muslimska länderna regeras av diktatorer, mullor, prästvälde - där råder det inte någon frihet.

Vi ­måste protestera mot kvinnlig ­omskärelse, hedersvåld, barnäktenskap, hat och våld mot de ”otrogna” och sexuellt avvikande med mera.

Visserligen slår även svenskarna ihjäl sina fruar, men det är skillnad när dådet sker i hastigt mot - ett dråp. Islam med sina primitiva ”hedersbegrepp” tar död på sina barn och nära anhöriga i fullt medvetande om att det är ett mord – ”hedersmord”. De muslimska flickor som har fått upp ögonen på att även en ­muslimsk kvinna kan ha en egen vilja, ­börjar besynnerligt ofta falla ned från balkongerna – hur kommer det sig? "

Läs hela debattinlägget av Albert Kronberg - lyckligt fri från religiös vidskepelse

Inga kommentarer: