fredag, november 20, 2015

En muslimsk antisemit som julvärd i SVT - så säger du upp licensen!I år har SVT överträffat sig själva och sätter in en muslimsk anisemit på den tunga posten som Julvärd.

Gina har  följande resumé:


Gina Dirawi sprider antisemitism

2010 fick Gina en reprimand då hon skrev: "”Israel tar efter Hitler” att: ”Den israeliska regeringen gör samma sak som Hitler gjorde mot deras folk fast med andra medel. De är rasister, de förtrycker, och de mördar folk som inte är som dem!”"

 

"Nu ger Gina oss ett tips på sänglitteratur, nämligen den ökända antisemitistens Lasse Wilhelmsons bok ”Är världen upp och ner”. Journalister på Sveriges Radio har hävdat att Wilhelmson stöds av ett nätverk av en grupp från extremhögern och ett antal radikala muslimer. "

 Aftonbladet:Gina Dirawi tipsar om känd antisemit


"Gina Dirawi, du har gjort det igen. Det blev en massa debatt om dig förra året då du jämförde Israel och sionisterna med nazisterna och påstod att Israel ”förintar” palestinier. Nu har du postat en bild på förintelseförnekaren Lasse Wilhelmssons bok om sionismen på sin blogg som du tydligen läser just nu"

Brev till Gina Dirawi (och alla andra med fördomar om sionister)  


 "Under rubriken ”Israel tar efter Hitler” skrev hon att Israel är terrorister och "Ska man terroriststämpla Hamas, så ska man fan inte glömma de största terroristerna, ISRAEL!"."

SVT: Gina Dirawi i blåsväder efter blogginlägg

 "Jag förstår inte varför världen fortfarande inte sagt stopp till det som sker mellan Israel och Palestina. Israel har gång på gång misshandlat, mördat, slängt ut oskyldiga palestinier från sina hem, och alla är tysta och vågar inte säga ifrån. Den israeliska regeringen gör samma sak som Hitler gjorde mot deras folk fast med andra medel. De är rasister, de förtrycker, och de mördar folk som inte är som dem!"
  
Sapere Aude: Är Gina Dirawi antisemit?


"Gina Dirawi har nu av SVT uppdragits att göra ett program om israeliska armén.

Redan i beskrivningen av programmet berättar Gina Dirawi att Israel "mördat stora delar av hennes släkt". I programmet säger hon till de israeliska soldaterna att hennes släkt blivit "slaktad" av israeliska armén (21 min in).

1.30 in i programmet säger hon att hennes mor- och farföräldrar fördrevs från "Palestina". Hon säger även att det är israeliska arméns fel att hennes släkt växt upp i ghetton i Libanon (21 min in)."

 Pophöger:Gina Dirawi & SVT åker till Israel
 
Nyare inlägg: 

Avpixlat:Antisemit vald till årets julvärd i SVT
GP: Sociala medier fyllda med hat mot Gina Dirawi

Sociala medier fylls med hat mot Gina Dirawi

ERA åsikter om att ha en muslimsk antisemit, som statlig "oberoende" televisons julvärd i ett kristet land, kan ni - i god ton - delge henne här: https://twitter.com/anaginas

ER TV-licens kan ni säga upp här: http://www.radiotjanst.se/sv/Kundservice/Avanmalan/

 

/Fröken Sverige - svenska folkets tjänstsedan 2006

Inga kommentarer: