onsdag, januari 16, 2008

Ännu ett ofattbart brott av den islamska regimen i Iran

Detta mail kommer från Mahin Alipour, Ordförande för Ex-muslimer i Skandinavien. Kopiera det gärna och sprid det, per mail eller på era bloggar.

Det handlar om de övergrepp - som jag tidigare skrivit om i bloggen - som görs på människor i Iran. Allt i islams namn. Allt enligt sharialagar.


Två Ungdomar har dömts till döds genom att kastas från ett berg!


Tayeb och Yazdan är två ungdomar som har dömts till döden genom att kastas ner från ett berg. De har blivit anklagade för att ha haft sex med två studenter och några andra pojkar. Inom Islam existerar dödsstraff för män som har samlag med andra män. En utav bestraffningarna är att man kastar ner männen från ett berg!!!!!!!!

Under tre decennier har människor bestraffats genom regimens barbariska och islamiska metoder som stenings till döds, amputering av händer och ben osv.

Denna dom ges strax efter att fem unga män fick armar och ben amputerade under januari 2008 som straff i provinsen Balochestan och Sistan. De hade blivit anklagade för vållande av oroligheter i provinserna.

Rahele , 27 år och mor till två barn, fem och tre år, avrättades onsdagen 2:a januari 2008 i fängelset "Evin" i Tehran. Hon giftes bort när hon var fjorton till en man som misshandlade och torterade henne. Mannen hade många förhållanden med andra kvinnor och han tog även hem kvinnor till Rahele för att ha sex med. Vid ett tillfälle sparkades den gravida Rhaleh i magen på så allvarligt sätt att hon fick missfall. Hon led psykiskt av detta trauma och mannen mördades under ett gräl som spårade ur.

Den islamiska republiken i Iran mördade förra året 220 människor. Många av dom mördades genom offentlig hängning.

Bland dem fanns homosexuella män, kvinnor som har anklagats till utomäktenskapligt förhållande och många andra som bara var offer av denna regim.

Nu väntar nio kvinnor och två män på sin bestraffning där de ska stenas till döds.

År 2002 blev den islamiska regimen tvunget, efter omvärldens protester, att stoppa en avrättning genom stening. Trots detta fortsatte regimen att avrätta sina medborgare genom brutala metoder.

Den här gången har de två ungdomarna Tayeb och Yazdan dömts till den värsta och hemska dödsdomen. Omvärlden måste reagera. Regimer som den Islamiska i Iran är skam för hela mänskligheten.

Den här barbariska och islamiska regimen måste bemötas av en stor protest. Med hjälp av frihetskämpande folk och organisationer måste vi få regimen att sluta med detta.
Jag, du och alla ska stå mot de här bestraffningarna i Iran.

Sprid gärna denna information till alla.

Vi måste få EU, de europiska regeringarna och FN att kritisera Iran för dessa brott mot mänskigheten. Det kan endast ske genom att vi kämpar och sätter press på dem.
Den islamska könsapartheiden och dess offentliga avrättningsmotor måste stoppas och tas bort så att ingen människa kan falla offer igen.

Mahin Alipour
13 januari 2008-01-15
Ordförande för Ex-muslimer i Skandinavian
Ordförande för KFKI (kommittén för försvaret av kvinnors rättigheter)
Ordförande för ("equal rights now" en organisation för womens rights in Iran)
Tel: 070 77 77 313
Mahin_alipour@yahoo.se
nohejab@yahoo.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar