tisdag, februari 19, 2008

Grishuvuden hittades på moskétomt

"Förbipasserande gjorde på måndagen en makaber upptäckt vid Ramberget i Göteborg. I gräset på den tomt där en moské ska byggas låg två avhuggna grishuvuden. - Det är allvarligt, säger Bachar Ghanoum, vice ordförande i Sveriges muslimska stiftelse, till GT.se. "

"Ann Nicolaisen bor i närheten och var vid 12-tiden på måndagen ute och rastade sin hund när hon såg grishuvudena vid Rambergets södra del.– Det såg ganska makabert ut med två håriga grishuvuden. De låg i solen, mitt på gräsmattan, säger hon till GT.se."

GP: "De avhuggna grishuvudena låg fullt synliga 20 meter från vägen, på den gräsbevuxna tomten vid Myntgatan där moskén ska byggas.- När jag såg dem visste jag direkt att det handlade om någon som är mot moskébygget, säger Mario Curkovic, som gjorde upptäckten vid 12-tiden i går.Han bor vid Kvilletorget och brukar ofta gå förbi platsen när han rastar sin hund."

Ystads Allehanda

Tack för tipset, Spitfire!

Och bra att ni rastar er hund där. För jag hoppas att ni inser att om det blir för mycket muslimer i Sverige, så kommer det snart vara förbjudet med hundar med.

Särskilt de som älskar hundar kan snart invänta krav på att hundar ska förbjudas. I många västländer vägrar redan muslimska taxichaufförer ta med blindas ledhundar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar