torsdag, mars 06, 2008

Den islamska kravmaskinen Aldebe är igång igen

"Förlägg hemspråk och religionsundervisning på särskilda muslimska föreningsgårdar, utom räckhåll för politikerna. Så lyder Mahmoud Aldebes, ordföranden för Sveriges muslimska förbund (SMF), lösning.- Så slipper vi liberalernas jakt på oss."

"Mahmoud Aldebe har inte läst torsdagens DN Debatt. Men han ser hur som helst bara detta utspel som ett i mängden mot svenska muslimer.

Man kan inte tvinga av någon kläderna och ner i vattnet för att få G i betyg. Om flickan själv vill - då är det inga problem. Men tvång går inte, säger Mahmoud Aldebe.

Det han kallar "mogna" flickor, de som inträtt i puberteten, får inte visa sina kroppar för främmande män. Främmande är de som inte är släktingar eller make. På samma sätt ska pojkarna inte exponera sina kroppar för flickorna. Därför får pojkar och flickor antingen delas upp, eller eleverna tillåtas bada i täckande kläder, säger Aldebe. "
Läs mer i DN
Och mer om kravmaskinen Aldebe här och JA, det är Mona Sahlin som har slöja på sig på bilden och står och charmar. Eller vad hon nu pysslar med....
Fattar ni att islam och demokrati /västvärldens värderingar är lika lätt att förena som olja och vatten?
Tack för tipset, Lazze och Mil!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar