söndag, mars 02, 2008

Mitt råd för dig är att du ska upphöra med den här bloggen

Ett litet "kärleksbrev" från någon som inte gillar bloggen, men inte har vett nog att låta bli att läsa den.

Anonym har lämnat en ny kommentar till ditt inlägg "LITEN LATHUND TILL DANSKA PRODUKTER...":

Sanningen säger att Islam är den mest spridda religionen i hela världen. Vilket betyder att Islam är precis tvärtom det du påstår.

FS: Islam ökar i första hand med nativitet. Icke-muslimer i västvärlden frågar sig först hur många barn de har råd med - innan de skaffar dem. Detta gäller inte för islam i Europa - här vet man att det finns kafirer som betalar kalaset.

Nå - tack och lov - så sjunker nativiteten extremt fort i de muslimska länderna nu. Väl värt att glädja sig åt. Kanske fler barn som får ett drägligt liv på sikt om de inte bara kommer till för sprida islam och för att bygga ett stor-Ummah. Se siffrorna här!

Islam är PRECIS det jag påstår! Och lite till. För den som vill lära sig mer om den "fredliga och kärleksfulla" sekten islam, så finns FOMI.NU

Att vara israels vän gör dig bara mer hatisk och rasistisk samt terrorist själv.

FS: Då kanske du som är så smart kan förklara HUR det skulle gå till? Att man stöttar det ENDA demokratiska landet i mellanöstern, kan knappast sammanliknas med terrorism.

Det är inte judarna som spränger sig själva bland oskyldiga människor.

Det är heller inte judarna som kräver särlagstiftning, det är inte judarna som ständigt sjunger i "de kränktas kör".

Och inte är det judarna som hänger homosexuella, stenar kvinnor och gifter bort barn med gamla gubbar.

Jag tror inte jag behöver tala om för dig vilka det är som gör det, va?

Du är bara en dumskalle, för att allt det du gör är bara bra reklam för Islam och dess spridning. Speciellt i Europa, där ca 4000 tyskar har blivit muslimer bara förra året.

FS: Men kan väl inte kalla mig dumskalle om jag gör BRA reklam för islam? Det borde du ju bara vara glad över i så fall? Hur ska du förklara detta, muslim?

Klarar du det själv och utan koranen? Eller måste du fråga dina islamska herrar först?

Att 4000 konverterat till islam i Tyskland som har 82 miljoner invånare, under en kort tid känns inte så hotfullt direkt. Framför allt inte i och med att många är kvinnor, som konverterar, för att de ska gifta sig med en muslimsk man. Du vet säkert själv att kvinnorna knappast är de som har makten inom islam. Eller hur, muslim?

Här i Sverige finns det 800.000 svenskar idag, hela sveriges befolkning är 9.000.000 svenskar!

FS: Antar att du menade 800.000 muslimer? Ta fram adekvata bevis på det, muslim! Utan att använda islamska källor, tack!

Mitt råd för dig är att du ska upphöra med den här bloggen.

FS: Du gav mig just ytterliggare en anledning att ALDRIG sluta med den! Det är männniskor(?) som du som är mitt drivmedel. Get used to it, moslem!

Och du...det går att låta bli att läsa den...

/FS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar