söndag, februari 27, 2011

PI: Ensamkommande sexbrottsanmälda – ofredade badande flickorFör er som missat detta på
Politiskt Inkorrekt - gå genast in och läs:

"Barnkalas

En pappa anordnade ett kalas för sitt 12-åriga barn på Husbybadet. Med på kalaset fanns bland annat två elvaåriga killar och fyra 11-åriga flickor från samma klass. Barnen hade roligt som sig bör – tills det anlände nya badgäster. Det blev starten på en mardröm för flickorna och de två killarna. Tillsammans med en ledsagare ankom nämligen drygt 20 st ensamkommande s k ”flyktingbarn”, i de övre tonåren och möjligen äldre än så. Etniciten är något oklar men det ska handla om unga män från Mellanöstern. (Som regel brukar de ensamkommande generellt vara från Irak, Afghanistan och Somalia).

Försök till sexuella övergrepp mot barn

Enligt den närstående har dennes dotter berättat att hon och de tre tjejkompisarna snabbt blev utsatta för gängets trakasserier och fula kommentarer. Flickorna blev då förmodligen rädda och tillsammans med de två elvåriga pojkarna drog man sig undan till en badgrotta för att få vara i fred. Men majoriteten av de ensamkommande följde efter. Väl inne i badgrottan slet man av de 11-åriga flickorna deras badkläder och tog på dem på ett mycket osmakligt sätt. När de två elvaåriga killarna försökte skydda sina tjejkompisar blev dessa utsatta för misshandel."

Läs ALLT på Politiskt Inkorrekt och se på MediaCreeper hur media har läst om detta vidriga fall med, men ändå inte skriver något.

Följ på Flashback

Och ett liknande fall:

"Under fredagen väcktes åtal mot den 30-årige man från Borlänge som misstänks ha våldtagit en kvinna på en krog i Borlänge i september. Polisen kom mannen på spåren flera månader efter våldtäkten. Detta sedan han fått lämna dna-prov efter att sexuellt ha antastat en ung flicka vid Aqua Nova. "

"
I det åtal som nu väckts mot mannen yrkas på att den 30-årige mannen ska utvisas ur landet med förbud att återvända."

DT

Andra som skriver om detta:

Snaphanen: Stockholm: Grove sexovergreb på børn mediemørklagt

Uriasposten: 11-årige piger forulempet af 20 unge arabere i Stockholm’sk svømmehal – Intet i medierne

EveryKindaPeople:"Den som hittar en artikel om det här groteska brottet får en tusenlapp"

Kent Ekeroth: Varför skriver inte media om överfallen på Husbybadet?

MissionXP: Uppror

/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.seGe bidrag

Inga kommentarer: