fredag, februari 15, 2013

Ingen islamisering: Sjuka får ingen taxi i Norge under fredagsbönen
Islamiseringen - den som våra politiker och media förnekar - börjar kräva fler och fler passiva offer i västvärlden. Det uppdagas nu hur folk missar sina flyg för att muslimer stannar sina taxibilar för att be vid vägkanten. Genom åren har bloggen skrivit om taxförare som vägrat köra homosexuella, blinda och även folk som köpt alkohol eller fläskkött.

Men än värre är att de inte tar upp allvarligt sjuka personer under fredagarna, för att de prioriterar fredagsbönen. Detta erkänner man nu i Norge.

Det börjar väl bli dags att sätta stopp för alla dessa dumheter snart?
"Hver fredag må mange sykehuspasienter vente fordi Oslos drosjesjåfører prioriterer fredagsbønn.

May Britt Bjørgum, avdelingsleder ved Oslo universitetssykehus avdeling for pasientreiser, bekrefter at sykehusene i Oslo og Akershus i årevis har slitt under fredagsbønnen. Da er det vanskelig å komme i kontakt med mange av Oslo-områdets muslimske sjåfører.

- Jeg synes ikke vi skal legge skjul på at det har vært en utfordring. Det stemmer at vi mellom 13 og 15 på fredager opplever at det er vanskelig å få tak i nok drosjer til våre pasienter."

VG

I torsdags skrev VG också om BI-professorn Øystein Noreng som missade sitt flyg, för att taxiföraren stoppade bilen för att be på E6:an på väg mot flygplatsen.

Uppdatering 130216:

1.Trots förbud att avvisa blinda med ledarhund - 70% av de blinda med ledarhund i Norge, har upplevt att taxi inte tar upp dem på grund av hunden.

2.Norge reagerar direkt: -Nu kommer skarpare regler för taxiförare, så att de inte kan nonchalera folk under fredagsbönen.

Snart dags att vi börjar be om ickemuslimska förare när vi ska beställa taxi...? 

/Fröken Sverige - 7 år i svenska folkets tjänst
Share |

Inga kommentarer: