lördag, januari 19, 2008

Videomix stänger efter hot mot personal

"Videomix Syd AB hävdar att företaget inte längre garantera personalens eller kundernas säkerhet i butiken på Eriksgatan. Enligt företaget är också detta ett av skälen till att butiken stängs."

" I en skrivelse till kommunen motiverar Videomix Syd AB delvis sin stängning av butiken på Eriksgatan med att företaget inte längre kan garantera personalens eller kundernas säkerhet.Till tidningen uppger Videomix Syds personalansvarige, Peter Bengtsson, också att det allmänna säkerhetsläget i Landskrona bidrar till att företaget kommer att inskränka öppettiderna i sin kvarvarande butik i stan, som ligger på Rådmansgatan."

"Enligt Peter Bengtsson är det gäster på vissa fester i Folkets hus som hotar och trakasserar företagets personal. Problemen har varit så intensiva att företaget ett tag tvingades placera ut väktare i butiken."

"Föreståndaren för Folkets hus, Lars Svensson, säger att Videomix Syd överdriver problemen i samband med festerna på Folkets hus. Han hävdar också att företagets kritik mot festerna delvis bottnar i att det är invandrare som arrangerar dem."

Läs mer i HD

Tack för tipset, Galenzo!

Inga kommentarer: