söndag, juli 18, 2010

Tre gruppvåldtog 20-årig kvinna i Sala

"Kvinnan ska ha blivit överfallen och våldtagen av tre okända män i centrala Sala runt midnatt. Kvinnan har förts till Centrallasarettet i Västerås för läkarundersökning och kommer höras under söndagen."

VLT

Vi får verkligen inte hoppas att det hör ihop med att det flyttade in sju "ensamkommande flyktingbarn" i centrala Sala för en vecka sen. Kommunen jublar över åtta nya heltidsjobb, men funderar som vanligt inte alls över att ALLT ska betalas med skattemedel.

De funderar uppenbarligen inte heller på det faktum att man kunde räddat hundratals SMÅ och utsatta barn i deras egna närområden istället för samma pengar.

Barnen" som kommer från Somalia och Afghanistan erkänns vara tonåringar och som därmed troligen är vuxna män, försvaras med passion av blåögda batik-damer:

"”Jag har fått ett viktigt, jättehäftigt uppdrag”, säger enhetschef Mari Gammelgård."

"Både hon och Agneta von Schoting hoppas att det finns Salafamiljer som är villiga att öppna sina hem och sina sinnen för flyktingbarnen och ge dem vad de mest behöver, nämligen en familj och trygghet.'

– Just nu har vi bara en enda familj som är intresserad, säger Mari Gammelgård.

Agneta von Schoting påpekar att de ensamkommande flyktingbarnen inte har samma problematik som många svenska barn som placeras i familjehem.

– Svenska barn har ofta haft en jobbig uppväxt hemma och kanske har de hamnat i ett missbruk. Flyktingbarnen kommer däremot från vanliga familjer som av kärlek gjort sig yttersta för att åtminstone kunna rädda en familjemedlem. "

Sala Allehanda


Dröm på...verkligheten kommer snart ikapp er med.


/Fröken Sverige

Inga kommentarer: