tisdag, juli 17, 2012

#Bollnäs: Manifestation till försvar för mångfaldens våldtäktsmän

 

"För några dagar sedan utsattes en 18-årig svensk kvinna i Bollnäs för en överfalls- och gruppvåldtäkt av flera gärningsmän av utländsk härkomst. Förutom våldtäkten blev kvinnan även slagen, sparkad och rånad."

 Vad gör folket i Bollnäs då? Jo, de sammankallar folk till en manifestation mot "rasism"?! Någon hänsyn tas inte till våldtäktsoffret, nej, i vanlig ordning så ska gärningsmännen skyddas till varje pris. Vad har vi blivit för stenåldersland? Är det i ett sådant land ni vill att era döttrar ska växa upp?


Läs också: 
Aftonbladet:"Våldtäktsvågen i Sverige beror på festivalerna"
"Krigens första offer – de våldtagna kvinnorna"
Tre invandrarpojkar häktade för gruppvåldtäkt...eller mailväxling med en journalist(Maria Rydhagen) 


Och från den tiden då man inte mörkade om allt, så hittar jag detta i media:

"Nästan hälften av alla gärningsmän är invandrare

Mannen som överfaller och våldtar är runt 30 år, arbetslös och rör sig i kriminella kretsar.

I hälften av de dömda fallen har han minst en utlandsfödd förälder."


"Uppskattningsvis fyra av tio misstänkta våldtäktsmän har invandrat till Sverige från ett annat land. Ungefär en av tio är född här men har minst en invandrad förälder."

"Av dem som döms för våldtäkt är ungefär 45 procent invandrare eller barn till invandrare. Andelen är ungefär lika stor när det gäller överfallsvåldtäkter."

Aftonbladet 2005


"Våldtäkterna har sitt ursprung i ett patriarkalt mönster, menar ansvariga på Fryshuset.

"Enligt en ännu icke publicerad rapport från Brottsförebygganderådet, Brå, är män med utländsk bakgrund överrepresenterade i gruppen misstänkta våldtäktmän.

Det är drygt fyra gånger vanligare att en känd gärningsman är född utrikes, jämfört med personer som är födda i Sverige. "

"Den senaste rapporten kom 1996 och visade att medborgare från Algeriet, Libyen, Marocko och Tunisien dominerade gruppen misstänkta män. Mönstret i den nya rapporten är detsamma.

Eduardo Grutzky menar att samhället alltför länge blundat för att det finns en attityd bland män från dessa så kallade hederskulturer som inte är förenlig med modern syn på jämställdhet och mänskliga rättigheter.

- Samhället måste ta ett helhetsgrepp och erkänna att vi lever i en värld där det finns grupper av människor som tycker att det är okej att våldföra sig på kvinnor, att de får skylla sig själva. "

DN 2005/Fröken Sverige - 6 år i svenska folkets tjänst

Inga kommentarer: