lördag, oktober 06, 2007

Arvin Khoshnood: Islamistisk regim måste störtas

"Jag föddes precis i mitten av kriget och som liten fick jag höra mycket om det. Kriget har påverkat alla iraniers liv i alla generationer. Detta är inget vi kommer att glömma. Över en miljon iranier mördades och många fler familjer skadades."

"I dag lever mina landsmän i Iran under total misär och det på grund av egoistisk regim som styr landet med järnhand. Denna regims onda hand har sträckt sig ut längre än till Irans gränser och dess offer är även icke-iranier. Denna onda hand finns även i västvärlden och inte i minst i lilla trygga Sverige. Inte ens vi i Sverige är längre lika trygga som förr. Den islamiska regimen i Iran stödjer terrorister för att krossa friheten och demokratin i världen för att sedan ersätta den med sin islamistiska ideologi. För den ideologin gör det inget om människor mördas."

"Den riktiga lösningen är enkel. En total bojkott av den islamistiska regimen som styr Iran. Inte går vi och handlar mat från en restaurang som behandlar kunderna illa? Vi bojkottar den så att den faller. Den islamistiska regimen måste störtas. Bojkotten kommer skada deras ekonomi, vilket gör att deras säkerhetsstyrkor kommer att falla sönder."

Läs mer i Aftonbladet

Inga kommentarer: