måndag, december 10, 2007

Mord på ROSENGÅRD i natt m fl. rubriker

Nedan listade rubriker är enbart från Malmö de två sista nätterna; lö/sö, och från brottsbelastade / invandrar-täta områden undantagen Oxie.

- En man död efter skott på Rosengård
En 33-årig man avled efter skottlossning i ett garage i Rosengård vid midnatt , natten mot måndagen. Tidigt på måndagsmorgonen har ännu ingen gripits. Enligt obekräftade uppgifter ska mordet vara relaterat till en släktfejd i Malmö som pågått under flera år, skriver TT. Fejden har bland annat resulterat i fängelsestraff för mordförsök och knivskärning. Detta dementerades senare av polisen. 33-åringen skall vara känd av polisen sedan tidigare.
Sydsvenskan Expressen (Ovan nämns den s. k. Släktfejden. Det ska vi be att få redogöra för i en separat postning framöver! Och efter den läsningen rekommenderar vi en lång kall dusch..)

- Mopedbrand i Kroksbäcksparken Sydsvenskan
- Sopbränder på Rosengård i natt
- Storbrand på Agneslundsvägen i natt
Brand Sydsvenskan
- Rån mot videobutik på Lönngatan
- Polisjakt på Bergsgatan
- Skolbrand släcktes av väktare i Oxie

Bilder till samtliga rubriker hittar du hos Skånes ledande frilansfotograf Patrik Persson, som nu även tar videobilder emellanåt då newshunter har av olika skäl lagt ner sin verksamhet.
PPPRESS

"Det sprids en sorts föreställning om att det mångkulturella samhället inte fungerar. -Våra motmedel måste vara att visa att det mångkulturella samhället fungerar bättre. Det är ett mer spännande och mer intressant samhälle!"
/ Fredrik Reinfeldt, Sveriges statsminister

Inga kommentarer: