torsdag, mars 04, 2010

M bedrar skattebetalarna, lovar moské till radikala muslimer i Rinkeby i hemlig bytesaffär"M bedrar skattebetalarna, lovar moske till radikala muslimer i Rinkeby i hemlig bytesaffär.

Moderaterna lovade i en hemlig överenskommelse med radikala muslimer i Rinkeby att de skulle få en ny moske och sysselsättning om de blev medlemmar i Moderaterna.

Medlemsantalet tredubblades under 2009. M hade tidigare runt 10 % av de lokala rösterna, alliansen hade totals drygt 15 %, vänstern hade resten.

Åklagarmyndigheten borde kopplas in på detta fall av misstankt politisk korruption och bedrägeri mot skattebetalarna.

Senaste nytt är att alla 7 riksdagspartier har kommit överens om att bygga den moske som moderaterna lovade.

Staden ha stora expansionsplaner för Rinkeby och närliggande miljonprogramområden. Rinkeby planeras för en 300 miljoner kronors ansiktlyftning trots att knappt någon i området bidrar till samhällsekonomin.

Totalt planerar man spendera 100 miljoner kronor varje år de kommande tio åren. Troligen beror det enbart på den stora massinvandringen som fortgår ohindrat.

Läs följande bloggar som är bland de mest lästa politiska bloggarna i Sverige.

De har två saker gemensamt.

1. De skriver om hur verkligheten ser ut i Sverige vilket inte reflekteras i de stora media. De skriver ärligt om massvåldet, invandrarvåldet och de negativa konsekvenserna av den okontrollerade massinvandringen. De talar om vilka som ligger bakom det mesta av massvåldet, de ljuger inte. Tidningarna antyder att svenskar ligger bakom nästan all grov våldsbrotttslighet. Det är inte sant, invandrarna ligger bakom det mesta.

2. De flesta av bloggarna har stoppas av tidningarnas politiska kommissarier, de är förbjudna att länkas till de stora tidningarnas artiklar via Twingly. De stora media vill inte spida de sanningar om hur Sverige ser ut och tidningarna bedriver därmed censur mot den information som skrivs i bloggarna. Tidningarna länkar bara till banala ickepolitiska bloggar eller vänsterbloggar som håller med tidningarnas politiska agenda.

Därför är det viktigt att sprida information om hur Sverige verkligen ser ut. Läs bloggarna och sluta köpa de stora tidningarna. De ljuger och censurerar, hjälp inte tidningarna, betala inte för deras lögner. Läs gratisversionen online, men lita inte på dem. Analysera kritiskt vad som skrivs och gå till bloggare och jämför sanningen, skillnaden är skrämmande. Fakta och viktig information får ni hos bloggarna, statligt kontrollerad media undanhåller avsiktigt nästan all viktig information så det oundvikliga folkupproret skjuts på framtiden.


Ny online tidning:
http://www.friatider.se/

http://politisktinkorrekt.info
http://frianyheter.wordpress.com/
http://natverkmotpk.blogspot.com/
http://imittsverige.blogspot.com/
http://thoralfalfsson.webblogg.se/
http://robsten.blogspot.com/
http://everykindapeople.blogspot.com/
http://www.rakryggad.blogspot.com/
http://jihadimalmo.blogspot.com/
http://www.klaric.se/
http://antiism.wordpress.com/
http://affes.wordpress.com/
http://www.rebell.dk/
http://tankesmedjanfeminix.blogspot.com/
http://www.svenskmedia.blogspot.com/
http://www.ansiktsburk.blogspot.com/
http://spikharry.wordpress.com/
http://varjager.wordpress.com/"


Fler videos av whathitthefan

/Fröken Sverige


Inga kommentarer: