torsdag, mars 04, 2010

Morten Uhrskov Jensen: Så byter man ut en befolkning

Av Morten Uhrskov Jensen. Fritt översatt av Fröken Sverige.

Snabbare, högre, längre, Sverige är helt i framkant, men inte så mycket i sportens värld, men när det gäller att fortast möjligt få ersatt den ursprungliga befolkningen med en frisk fläkt utifrån..

På sidan 7 i en rapport från Migrationsverket kan man läsa sig fram till att Sverige innehar en oslagbar förstaplats när det gäller tillstånd för familjesammanföringingar från tredje världen. Är man inte tillfreds med de cirka 37.000 familjesammanförningarna under 2008, så kan man trösta sig med att siffrorna kommer att stiga rejält under de kommande åren.

Samtidigt med denna bemärkningsvärda utveckling så är Sverige det landet i Skandinavien, där det är absolut enklast att medborgare.

Det är fantastikst bra tänkt av de svenska politikerna. De agerar som herremän i en grad som deras förfädrar kan bli avundsjuka för och samtidigt så gör de sitt yttersta för att förhindra alternativa partier att komma in i Riksdagen genom att inte använda sig av riktigt hemlig röstinlämning vid val - vilket annars är ett kriterium som måste uppnås om man ska kunna kalla sig för en funktionsduglig demokrati.

Men varför skulle man nu det, när det är mycket roligare att se vad som sker om man tillåter ett stadigt ökande antal med människor från länder i tredje världen att bosätta sig i Du gamla, Du fria?

Uppdatering

Som en förlänging av en del av mina inlägg om situationen i vårt brodersland, så kastas det nu lite mer ljus över den ohämmade antisemtismen som finns i Malmö.

Blogginlägget i Jyllands-Posten


/Fröken Sverige


Inga kommentarer: