måndag, juli 26, 2010

Pia Kjærsgaard: Vem får vara på Nørrebro?


Pia Kjærsgaards veckobrev

- måndagen den 26. juli 2010

Fritt översatt av Fröken Sverige. Orginalet hittar ni på www.danskfolkeparti.dk


Vem får vara på Nørrebro?

Varje gång det pratas om på de många problemen på Nørrebro, gängvåld, skottlossningar, och andra trakasserier av folk, blir man undervisad i höga brösttoner om att den köpenhamska stadsdelen är en av de mest tolerantaste och öppnaste i hela Danmark. Här finns det plats för alla att röra sig fritt och vara sig själva. Det vore synd att säga att detta stämmer överens med mina egna erfarenheter av stadsdelen. Så antingen måste detta vara tal om politiskt korrekt önsketänkande eller en okuvlig självbevarelsedrift bland delar av stadsdelens befolkning.

Den rosenröda bilden av Nørrebro stämmer inte heller överens med den erfarenhet som de judar som bor där har. I Jyllands-Posten Søndag, kan flera judar i artikeln ”Davidstjernen er bandlyst på Nørrebro” berätta om våld och överfall. Om att bli spottad på och hotad. Inte av kristna - för i så fall hade man för längesen gjort något åt problemet - men av unga muslimer. ”Du skal dø, fucking jøde”, fick Søren från Roskilde till exempel höra på en klubb på Nørrebro.

Och fast han blev överöst av slag och sparkar, så förklarade polisen för honom, att han själv var skuld i det som skett, eftersom han bar en judestjärna i en invandrarmiljö. I artikeln visas på flera liknade exempel, och gemensamt för dem alla är, att judar inte tolereras i det annars så toleranta Nørrebro. Det är helt okay att jaga judar. Ingen går i bräschen för dem - inte heller den danska vänstern, som hatar Israels existens. Vänsterflygelns tystnad är mycket talande, för det är från dem som anklagelser om rasism och främlingsfientlighet vanligtvis flyger genom luften. Men främlingshat är uppenbarligen helt okay - så länge det är främlingar som hatar...

En liknade utveckling gör sig gällande i resten av Europa och särskilt på de ställen där den muslimska invandringen har varit massiv. Judarna flyr från Malmö, där de svenska myndigheterna inte lyfter ett finger för att skydda dem. Och judarna flyr från Antwerpen i Belgien, där de i århundranden har drivit handel.

Judarna blir inte längre fördrivna av de infödda, så som det tidigare skedde under fruktansvärda förföljelser. Nej, de blir fördrivna av "de nya europerna" med muslimsk bakgrund.

Från vänsterflygeln får man som sedvanligt de undanglidande svaren, att de muslimska frustrationerna är förståeliga på bakgrund av konflikten i mellanöstern. Därmed sätter vänsterflygeln inte endast likhetstecken mellan judar som bor här och staten Israels politik, utan nervärderar samtidigt muslimers förmånga till att kunna skilja rätt från fel. Vänsterflygels bagatelliseringar är således antingen ett uttryck för en omvänd rasism i stil med "vi kan inte kräva det samma av muslimer som av oss själva" - alltid blir man mött med det evinnerliga "men man måste ju förstå".

Nej, nej, nej och åter nej! Jag vägrar att "förstå" intolerans och hat. Jag tänker inte finna mig i, att vissa delar av Danmark utvecklar sig till ett stängt område för människor med andra religioner, sexuell orientering eller för sakens skull politisk hemvist. Danmark är ett av de mest toleranta och öppna samhällena i hela världen. Men just nu är vi på väg att låta det hela gå över styr.

Nørrebro, Vollsmose, Gellerupplanen, Tåstrupgård och många andra muslimska paralellsamhällen är i dag helt stängda områden för till exempel judar. Om de ändå rör sig i dessa områden, så får de "skylla sig själva".

Men jag känner själv till denna förklaring - och ursäkt för - våldsamma överfall i detalj. Då jag själv blev överfallen och jagad på Nørrebro 1998 och var tvungen att söka tillflykt i en bank, vad det flera som påståd att jag utsatte mig för detta som ett led i en politisk kampanj.

Direktören för Dokumentations- og Rådgivningscentret om Racisme, Niels-Erik Hansen, har nyligen framfört skarp kritik till den danska regeringen för att den levererat ett skönmåleri av toleransen i Danmark till FN. Nu har jag inte själv haft möjligheten att läsa rappoerten, men jag är nyfiken på att veta vad oenigheten består av. Är det för att regeringen inte tagit med de muslimska angrepp på härboende judar, som gör Niels-Erik Hansen otillfreds, eller skylls det kanske snarare på att en muslim blivit nekad ett seperat bönerum på en arbetsplats?

Utan att ha satt mig in i anklagelserna, så är jag redan nu överbevisad om att "rasism"som begås av minoriteter inte räknas med - för en minoritet kan per definition inte uppföra sig rasistiskt. Det kan endast ett befolkningflertal göra.

Jag tycker att Niels-Erik Hansen skulle ta ett snack med de danska judarna på Nørrebro och höra lite om hur de själva ser på situationen. Men det har han nog inte tänkt sig – judarna är ju själva ansvariga för det, på grund av vad andra judar gör för handlingar i ett land, som ligger flere tusen kilometer från Danmark.

Men vem är då egentligen välkommen till Nørrebro - det saknar jag ett svar på. Ja, jag är det i varje fall inte, och ingen annan heller som tillhör Dansk Folkeparti eller de andra borgliga partierna. Nørrebro har blivit ett ghetto för en sällsam blandning av vänsterfolk, autonoma och muslimer. Men jag kan garantera en sak: Islamisterna tolererar bara de vänsterorienterade, så länge de har bruk för hjälp. Jag är ledsen att behöva säga det, men de autonoma har ingen framtid i ett muslimskt dominerat område. Det finns inga ungdomshus i Teheran och Riyadh.

Med venlig hilsen

Pia Kjærsgaard

Läs gärna detta med:

Facebook-grupp full med muslimer som hotar Pia med våldtäkt och mord

Ett axplock:

"
Fuck Pia Kjærsgaard, “Vi bränner ner ditt hus… och våldtar dina barn framför dig...""

/Fröken Sverige

söndag, juli 25, 2010

Jihad i Malmö: "Ord kan också döda"..."nu 30% muslimer i Malmö"

Apropå bomben mot synagogan:
*****
Läget i Malmö skildrades strålande i en
artikel i finländska Hufvudstadsbladet
för några månader sedan.
Många greps av berättelsen om den
tappra Judith Popinskis ensamma kamp
mot islamisternas förintelseförnekelse
i skolorna.
Ingenting har i varje fall förändrats till
det bättre sedan dess i staden....

Läs hela blogginlägget på eminenta Jihad i Malmö och missa inte nedanstående:

JIHADS kommentar:

Det bör tilläggas att andelen muslimer i

Malmö nu överskridit 30 %, det betyder

att Malmö idag är den mest muslimtäta

storstaden i Europa. Det handlar om ca

85.000 personer...

***

Läs också

Malmö, Sveriges Gaza

- antisemtiskt, islamistiskt

***


/Fröken Sverige

muhammed - The Penis Kisser...قبلة النجاسة



/Fröken Sverige

Söndagskrönika: Medias pressetiska apartheid




"Av Julia Caesar ©

I Sverige är det bara svenskar som begår brott. Åtminstone om man ska tro massmedia. Svenska media praktiserar pressetisk apartheid, det vill säga rasåtskillnad i brottsrapporteringen. Svenska och invandrade brottslingar behandlas olika. Bilder på invandrade kriminella vitpixlas, signalement publiceras inte, etnicitet döljs. Genom en godtycklig och ängslig tolkning av de pressetiska reglerna skyddar media grova brottslingar. Dessutom mörklägger man följderna av en massinvandringspolitik som har gått överstyr och skyddar politikerna från att ställas till ansvar för ett gigantiskt politiskt fiasko. Det är ett förhållningssätt som inte är juridiskt straffbart. Men moraliskt faller ansvaret mycket tungt på press, radio och TV för en journalistik som inte längre går att försvara.

Invandrare är kraftigt överrepresenterade i brottsstatistiken. Det är inte en åsikt. Det är fakta. Två stora undersökningar från statliga Brå (Brottsförebyggande Rådet),”Invandrares och invandrares barns brottslighet, 1996:2” och ”Brottslighet bland personer födda i Sverige och i utlandet, 2005:17” visar att invandrare generellt är överrepresenterade i brottslighet med drygt 100 procent. När det gäller grövre brott som mord, dråp och misshandel av obekanta är invandrares överrepresentation 400-500 procent. Vid våldtäkter är den 450 procent.

Av dem som dömdes för grova våldsbrott i Svea Hovrätt 2002 var 85 procent utlandsfödda eller har utlandsfödda föräldrar. Det visar en undersökning av domar i Svea Hovrätt det året som på uppdrag av Brottsoffermyndigheten gjorts av Ann-Christine Hjelm, doktor i juridik och universitetslektor vid Karlstads universitet. (Ann-Christine Hjelm: ”Är kulturgenererad grov brottslighet myt eller verklighet?” 2006.)

Invandrare är ingen enhetlig grupp, och de allra flesta invandrare begår inga brott alls, medan andra gör det i mycket stor omfattning. Störst överrepresentation har invandrare från Chile samt från muslimska länder som Algeriet, Irak, Libyen, Marocko och Tunisien. Minst brott begår invandrare från västra Europa, Sydostasien, USA, Kanada, Australien och Nya Zeeland..."

Läs HELA söndagskrönikan av Julia Caesar på Snaphanen

Tidligere kronikker af samme forfatter: Kedjeinvandring utan slut,Fler ministrar borde gråta, Den svenska asyltombolan, Juvelerna i maktens krona,Medlöparnas förräderi, Den livsviktiga tilliten, Ett paradis för krigsförbrytare, Slöjan kränker mig, Flykten från mångkulturen,Till yttrandefrihetens försvar, Brev till Fredrik Reinfeldt, Svenska massmedias moraliska bankrutt, Sverige sjunker som en sten, Moster och svenskheten, Kriget mot läsarna .

/Fröken Sverige

Mycket vill ha mer....irakiska tolkar försöker pressa Danmark på pengar

Dansk Flygtningehjælp har fått en hänvändelse från den grupp av irakiska tolkar, som tidigare har arbetat ihop med de danska styrkorna i Irak.

De irakiska tolkarna fick komma med till Danmark, då de danska soldaterna drogs ut ur Irak, för de hävade att det förelåg hot mot dem i hemlandet, eftersom att de hade arbetat för danskarna.

Gruppen har dock för längesen återvänt till Irak igen, men har där nerifrån nu kontaktat Danmark igen.

"Kräver mer pengar för att inte återvända till Danmark"

Tolkarna vill nu ha mer pengar för att de har lämnat Danmark frivilligt. De vill nu ha pengar efter de nya, högre taxorna, som införts för att få asylsökande att återvända till sitt hemland.

Då de återvände till Irak var taxan 30.000 DKK för varje vuxen som reste hem, men idag får de asylansökande som väljer att resa hem frivilligt 117.000 DKK. Det är dessa pengar de är ute efter.
I ett brev skriver "mycket-vill-ha-mer"-gruppen:

"Vi har stadig ret til at vende tilbage til Danmark igen. Vi mener, at det ville koste Danmark endnu mere, end de 117.000 kroner hver voksen kan få, hvis vi vender tilbage."

Integrationsordfører Simon Emil Ammitzbøll säger:

- Jag anser att det börjar likna ren utpressning.

DR.DK



/Fröken Sverige

Tyska elever mobbas och behandlas som skit av muslimska klasskamrater


Vardagen präglas av brutalitet. Det ger ordet paralellsamhälle en helt ny betydelse, för på skolan utgör de muslimska eleverna en härskarklass som terroriserar de tyska. Islamska regler är ettt tydligt element i deras kontroll, vilket drar in religionen i skolan.

157 elever är muslimska: de är turkar, libanser och kurder.

Rektor Roswitha Tschüter: - Våldet blir i första hand utövat av de libanesiska eleverna.

Men tyskarna är också rädda för de turkiska eleverna.

Sebastian är 16 år: -Jag får ofta stryk av de turkiska eleverna. Att prata med dem hjälper inte alls.

Sebastians mamma Anita säger: -Sebastian blev till och med fullkomligt misshandlad med en stol.

-Tyskarna är skit/smuts. Man är inte vän med tyskar, så tänker många elever, berättar en lärare.

"- Man blir utskjelt som nazist hvis man våger å ta til motmæle, forteller en elev."

Under ramadan spottar de muslimska eleverna i de tyska elevernas matlåda.

"Og slik er det ikke bare på Karnapskolen i Essen: -Problemet er meget utbredt. Vi har forhørt oss rundt på minst 50 skoler i Nordrhein-Westfalen. Bare denne ga tillatelse til filming. Alle andre var redd for offentlig oppmerksomhet."

Samtliga 5 delar av Kampf im Klassenzimmer ligger ute på YouTube.

Der tägliche Wahnsinn in Essens Horror-Schule

So werden deutsche Schüler von Ausländern

LÄS HELA ARTIKELN HÄR:

/Fröken Sverige

lördag, juli 24, 2010

Man gruppvåldtagen av tre

"En man har anmält att han blivit sexuellt trakasserad av tre andra män vid tre-tiden natten mot söndagen. Enligt anmälan ska han ha blivit påtvingad att utföra oralsex."

DN

/Fröken Sverige

måndag, juli 19, 2010

Muslimsk pedofil i Farsta gripen för flera fullbordade våldtäkter


Men enligt islam så FÅR män ha sex med småbarn.

Den "perfekta mannen" muhammed gifte sig ju med en 6-åring, Aisha, och konsumerade äktenskapet
(tog hennes oskuld) när hon var 9 år. Tills dess tillfredställde han sig mellan hennes ben.

Enligt islam har det kvinnliga könet har inget att säga till om. Det är bara att ta för sig.


"Det har under de senaste månaderna kommit in ett stort antal anmälningar om en pedofil som antastat barn, främst på Södertörn och i södra Stockholm. Mannen har lockat med sig barn in i trappuppgångar och portar och ofredat dem. Nu sitter han häktad."

"
Vid en husrannsakan i 34-åringens lägenhet hittades material som visade på flera fullbordade våldtäkter mot småflickor från hela Stockholms län."

sannolika skäl misstänkt för minst två fall av grov våldtäkt mot barn, sexuellt ofredande och barnpornografibrott.

  • Salar Mahmoud Hassan, född 1976-03-15 och mantalsskriven i Farsta."
Läs ALLT på Politiskt Inkorrekt

Är detta den framtiden ni vill erbjuda era små döttrar?

Bukhari Hadith Vol VII, Book 62, Number 65: "Narrated Aisha: that the Prophet married her when she was six years old and he consummated his marriage when she was nine years old. Hisham said: I have been informed that 'Aisha remained with the Prophet for nine years (i.e. till his death)."

Tabari Hadith: IX:131: (Aisha narrated) "My mother came to me while I was being swung on a swing between two branches and got me down. My nurse wiped my face with some water and started leading me. When I was at the door she stopped so I could catch my breath. I was then brought in while the Messenger was sitting on a bed in our house. My mother made me sit on his lap. Then the men and women got up and left. The Prophet consummated his marriage with me in my house when I was nine years old."

Om inte - rösta på SD: www.sverigedemokraterna.se

/Fröken Sverige

söndag, juli 18, 2010

För den som missat: ENTIRE AFTERMATH OF THE ATTACKS ON LARS VILKS



/Fröken Sverige

Hamas-Nytt: Pedofili, våldtäkt, mord och självmordsbombningar är okay - vattenpipa förbbjuds...



"I helgen började Hamas driva igenom ett förbud mot att röka vattenpipa offentligt på Gazaremsan, rapporterar New York Times.En viss förvirring råder dock kring förbudet.
En talesman för polisen, Ayman al-Batniji, uppgav att regeln bara gällde kvinnor och att detta var i enlighet med "det palestinska folkets traditioner". "

Det är bara att gratulera "palestinierna", för inte är det av hälsoskäl eller omsorg av det egna folket som Hamas nu förbjuder vattenpipa:

"Kampanjen mot vattenpipor har dock andra bevekelsegrunder, som att främja Hamas agenda. En agenda som innebär en konservativ islamisk livsstil."

Dagen


/Fröken Sverige

Pat Condell: The Enemy Within



Mer av Pat Condell kan du hitta på hans hemsida och på YouTube

Boken Muslim Mafia kan du köpa här på Amazon

Stop the Muslim Mafia
http://www.muslimmafia.com/


Support Anti-Cair
http://www.anti-cair-net.org/

/Fröken Sverige - rösta rätt i höst - www.sverigedemokraterna.se

Jihadisterna i Frankrike till polisen: Ni är en smutsig ras som ska dödas



Jihad i Malmö:

"Skottlossning utbröt och uppemot 60 bilar stacks i brand i den franska staden

Grenoble natten mot lördagen, drygt ett dygn efter det att polisen skjutit ihjäl

en medlem av ett arabiskt gäng som misstänktes för att ha rånat ett kasino.

**

Den 27-årige islamisten Karim Boudouda dogi veckan i en skottväxling med polisen efterett rån mot kasinot i Uriage-les-Bains näraGrenoble."


"Det är samma mönster som upprepats varje år sedan 2005. Då var det 300

byggnader och 10.000 bilar som brändes.2.500 poliser skadades."



Jyllands-Posten rapporterar det ni ALDRIG får läsa i svenska medier:


"De unges had mod politiet bliver også rettet direkte mod politifolkene i området, fortæller en politimand, som arbejder i Villeneuve-kvarteret.

- De unge har sagt til mig, at vi har dræbt en af deres, og at vi er en beskidt race, som de også vil dræbe, siger han til AFP.

Följ också den mycket detaljerade rapporteringen på Pamela Gellers blogg, Atlas Shrugs:


Muslims Riot, Mayhem in France, Fire On Police
UPDATE: After Islamic Cleric's Fiery Speech


/Fröken Sverige

Rosengård, Malmö: Ambulanspersonal attackerade av 30 ungdomar



"En ambulans attackerades av stökiga ungdomar i Rosengård i natt. När den återvände med poliseskort urartade bråket och ambulanspersonal hamnade i bråk med ungdomar - en person greps. "

"Cirka 50 ungdomar väntade på ambulansen som svarade på ett larm om andnöd. På Cronmans väg i Rosengård vågade de inte gå ut av rädsla för ungdomarna, och backade därifrån i väntan på polisen."

Uppdatering på KVP: 30 ungdomar istället för 50. Knappast förmildrande, dock.

KVP

/Fröken Sverige

Rösta rätt den 19 september - www.sverigedemokraterna.se


Skar kvinna i bröst, ben och arm, SKRATTADE och kallade henne "SVENNEHORA"

KÖPING:"Undersköterskan Elizabeth hade nyss slutat sitt skift på lasarettet och skulle cykla hem. Tre killar stod vid vägkanten på Hammarby. De rånade henne och skar sönder hennes kläder."

"Hon hinner inte göra mycket mer. Mannen drar fram en kniv och rispar henne i armen.

– ”Jävla svennehora.” sa han.

De andra pojkarna, som är i 15-årsåldern, kommer ifatt. De kastar omkull Elizabeths cykel. Och knuffar in henne mot dungen vid sidan av cykelvägen.

– Jag hade en typ av tubtopp på mig. En med axelband. De skar av axelbanden till toppen med kniven. Sen skar de sönder bältet i mina shorts, säger hon. Hennes röst är knappt hörbar när hon återberättar.

Under överfallet skrattar killarna."

VLT

/Fröken Sverige

Tre gruppvåldtog 20-årig kvinna i Sala

"Kvinnan ska ha blivit överfallen och våldtagen av tre okända män i centrala Sala runt midnatt. Kvinnan har förts till Centrallasarettet i Västerås för läkarundersökning och kommer höras under söndagen."

VLT

Vi får verkligen inte hoppas att det hör ihop med att det flyttade in sju "ensamkommande flyktingbarn" i centrala Sala för en vecka sen. Kommunen jublar över åtta nya heltidsjobb, men funderar som vanligt inte alls över att ALLT ska betalas med skattemedel.

De funderar uppenbarligen inte heller på det faktum att man kunde räddat hundratals SMÅ och utsatta barn i deras egna närområden istället för samma pengar.

Barnen" som kommer från Somalia och Afghanistan erkänns vara tonåringar och som därmed troligen är vuxna män, försvaras med passion av blåögda batik-damer:

"”Jag har fått ett viktigt, jättehäftigt uppdrag”, säger enhetschef Mari Gammelgård."

"Både hon och Agneta von Schoting hoppas att det finns Salafamiljer som är villiga att öppna sina hem och sina sinnen för flyktingbarnen och ge dem vad de mest behöver, nämligen en familj och trygghet.'

– Just nu har vi bara en enda familj som är intresserad, säger Mari Gammelgård.

Agneta von Schoting påpekar att de ensamkommande flyktingbarnen inte har samma problematik som många svenska barn som placeras i familjehem.

– Svenska barn har ofta haft en jobbig uppväxt hemma och kanske har de hamnat i ett missbruk. Flyktingbarnen kommer däremot från vanliga familjer som av kärlek gjort sig yttersta för att åtminstone kunna rädda en familjemedlem. "

Sala Allehanda


Dröm på...verkligheten kommer snart ikapp er med.


/Fröken Sverige

lördag, juli 17, 2010

Jihad i Dudley, UK - våldsamt blodbad då muslimer och poliser unisont attackerar de otrogna

"The EDL, the standard bearers of freedom in the UK, planned on another peaceful demonstration in Dudley today. They have come under fierce attack. Details are sketchy at the moment. Will update as news breaks. Do not look to the media for accurate reporting. They will report on this the way they report on the tea party: lies, distortions, slander.

EDL dudley1

Bilden ovan från Atlas Shrugs

"UPDATE: We have eyewitness accounts coming in of Muslims using cars to drive down English protesters in Dudley. There has been one report of an incident in which a car drove into four people, leaving them seriously injured and one woman dead. An air ambulance has landed to assist the injured. We are waiting for confirmation of this incident. "

Läs mer på:

Atlas Shrugs
Jihad Watch
Gates of Vienna


/Fröken Sverige

Stellan Bojerud: "Bildbevis på heilande sverigedemokrater!"

Missa inte detta inlägg på Stellan Bojeruds blogg:

Bildbevis på heilande sverigedemokrater!


/Fröken Sverige

Geert Wilders på al Qaedas "hitlist"

Den "fredliga och kärleksfulla religionen" fortsätter sin oändliga charmoffensiv.

Om och om igen visar de världen att de är fredliga och bara vill sprida kärlek till resten världen.

Nu har al Qaeda kommit ut med en egen "hitlist" där de personer (läs: frihetskämpar) som de i första hand önskar livet ur listas upp. De hetaste namnen är Geert Wilders, Kurt Westergaard, Ayaan Hirsi Ali och Salman Rushdie.


"Mr Wilders said he is shocked by the death threat. "Being on an al-Qaeda leaflet pointing a gun at you is not something you can shrug off lightly. This is terrible."

Europe News

Läsvärt för er som missat detta innan:


/Fröken Sverige

Åter igen: Muslimska upplopp i Frankrike


"Skottlossning utbröt och uppemot 60 bilar stacks i brand i den franska staden Grenoble natten mot lördagen, drygt ett dygn efter det att polisen skjutit ihjäl en man som misstänktes för att ha rånat ett kasino. "

"
27-årige Karim Boudouda dog i veckan i en skottväxling med polisen efter ett rån mot kasinot i Uriage-les-Bains nära franska Grenoble."

"
En minnesceremoni hölls för honom på fredagen och det var efter den som sinnet rann på ett 30-tal unga män i hans hemkvarter. Med slagträn och järnrör gav de sig på en spårvagn i stadsdelen La Villeneuve och tvingade passagerarna att lämna tåget. Polisen ingrep och bråket trappades upp. Polisen tog till tårgas och de unga satte eld på fordon, butiker och byggmaterial."

GP

/Fröken Sverige

söndag, juli 11, 2010

Lars Vilks Del 1028: Handikappad kränkning - muhammed i rullstol




Lars Vilks har gjort det igen. Utmanat den så kallade "profeten" (den vi känner som mördare, våldtäktsman och pedofil - bland annat) och satt honom i en rullstol. Från Lars Vilks hemsida:


"För en tid sedan fick jag ett brev från en person som är verksam i handikappsrörelsen. Han berättade att kränkningar mot handikappade är vanliga men att DO ytterst sällan tar upp sådana ärenden. Kränkningsintresset från DO:s sida söker sig andra föremål.

Skribenten undrade om jag kunde göra en teckning av profeten som handikappad. Jag har funderat på detta och efter hand funnit att det är en intressant idé. En framställning av profeten som funktionshindrad är inte kränkande eftersom det inte är någon skam att vara invalidiserad. Om någon skulle tycka det får man lära sig och uppfostras till att så är inte fallet. "

Läs mer på Vilks.net

Tack för tipset, Robin Shadowes !

/Fröken Sverige

Anklagad för asylbranden i Norge spottade på polis och ropade Heil Hitler




"Den fredlig och kärleksfulla religionen" har åter igen visat sitt rätta ansikte.
Blan de puckona som är anklagade för att ha satt eld på och bränt ner en en flyktingmottaning i Norge i veckan, har en man som framställdes i rätten idag spottat på en polis och så gapade han islamisternas favoritslagord nummer 2 ( alltså det som kommer snäppet under Allah Ahkbar), nämligen "Heil Hitler. Förvånad? Någon? Inte jag i alla fall...
"Den 36 år gamle mannen gikk amok da selve kjennelsen ble lest opp i Drammen tingrett. Først reise han seg og ropte til dommeren at hun var rasist. Mannen viste også fingeren og ropte gjentatte ganger «Heil Hitler» før han ble ført ut av to politimenn, skriver Drammens Tidende."

VG


SAMLESIDE:Les mer om asyl-debatten her!

/Fröken Sverige

Robert Spencer äger (inte förvånande!) Per Gudmundson



Antar att Per Gudmundson kämpar för att få behålla sitt jobb och därmed ställer så ogenomtänkta frågor till den kunnige Robert Spencer. Gudmundson borde följa sin tidigare inslagna väg och se islam för var det är istället...

Nu blir du istället ÄGD av Robert Spencer, Per. Intressant....


/Fröken Sverige

torsdag, juli 08, 2010

Det Nya Sverige: Mord och dråp har ökat med 92% i år

"Kraftig ökning av våldsbrott"


"Hittills i år har polisen registrerat 213 fall av mord eller dråp, vilket är 92 procent fler än första halvåret i fjol. Det visar halvårssiffror som Brottsförebyggande rådet (Brå) publicerar i dag. "

SvD

...men klottrandet i Stockholm har minskar - så vi kan vara lugna...


/Fröken Sverige