onsdag, december 14, 2011

SVT har gjort det igen. Klippt och klistrat, så att de får saker att verka enligt sitt eget syfte

"Journalisten", Expressens rabiata David Baas kände sig tvungen att gömma sitt ansikte i programmet. Detta har han dock inte gjort tidigare, snarare så har vi tvingats se hans ansikte överallt. Här bjuder bloggen på lite bilder:Sen var givetvis hela Uppdrag Granskning ett program där man klistrade och hittade på allt efter egen förmåga. Ingen är väl direkt förvånad över detta. Det man kan bli som mest förvånad över att det bland annat innehåll rena lögner. "Svensk journalistik" i sitt esse, med andra ord.

De lyckade i alla fall fånga en hög hormonstinna killar från EDL när de attackerade ett islamistgäng som vilt vevade med islamistflaggor- I Detta fall ser det ut att vara en Fatah Al-Islam-flagga, en flagga man vanligtvis använder för att markera Al -Qaedas närvaro. Men det bryr väl sig "journalisterna" på SVT inte om....


/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se
Stötta bloggen HOTEN VÄLLER IN JUST NU - Anser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare? Hjälp till att stötta den genom att skänka ett bidrag genom Paysonknappen eller till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS". Tack för Ert stöd!

Inga kommentarer: