fredag, september 08, 2006

Pojke i förskolan sexförnedrades

"En 6-årig pojke sexförnedrades under lunchrasten på Malmö friskola. Han tvingades ta av sig byxorna, slogs mellan benen och hånades i flera minuter.
De skrek ”vi ska knulla dig”, säger pojkens pappa.

KIRSEBERG. Övergreppet skedde i onsdags. I dag kommer Skolverket till Malmö friskola för en krisinspektion med anledning av övergreppet. Skolans rektor, Kerstin Dahl, har också kontaktat Kirsebergs barn- och ungdomschef, samt socialtjänsten i stadsdelen.

Rektorn har pratat med den utsatte pojken och de sex lite äldre pojkar, mellan sju och tio år, som utförde övergreppen. Och efter det stämmer rektorns bild över vad som hänt väl med vad pojken har berättat för sina föräldrar. Pojken lurades med till fotbollsplanen.
– Han har uppfattat att han blivit tvingad att ta av sig byxorna, säger rektor Kerstin Dahl."

"Naken tvingades pojken ner på marken. Någon grep tag i hans skrev. En pojke slog flera slag. Pojkarna runtomkring skrattade och hånade honom. De har för rektorn bekräftat händelserna.

Pojkens föräldrar har uppfattningen att övergreppen varade i cirka 15 minuter. Förutom de sex pojkarna stod åtskilliga elever runt omkring och såg vad som hände förskolepojken"

Läs mer i Sydsvenskan


Ja, att läsa Sydsvenskan numera, är som att få Sveriges framtid presenterad. Detta och andra sexuella övergrepp, ska era barn få uppleva snart. Hoppas ni är förberedda?

Inga kommentarer: