onsdag, september 06, 2006

Terrorhot skylls på integrationsmiss

"- Det finns flera tecken på att al-Qaida just nu försöker att rekrytera bland europeiska ungdomar, säger Mehdi Mozaffari, professor i islam vid Århus universitet, till tidningen Information."

"Mehdi Mozaffari anser att Danmarks misslyckade integration är huvudorsaken till att unga med invandrarbakgrund dras till militant islam.

Han menar att det danska samhället skulle satsa långt mer på att demokratisera "det lilla Mellanöstern" innanför Danmarks gränser än det stora Mellanöstern utanför."

"Den norske terrorexperten Petter Nesser pekar också på Danmarks allians med islamisternas ärkefiende USA, Muhammed-karikatyrerna i Jyllands-Posten och den stränga invandrarlagstiftningen som orsaker till att militant islam lockar ungdomar i Danmark."

Läs mer i SvD

Det är konstigt att det är ALLT ANNAT, utom just islam, som är skulden till alla terrorattacker som sker i världen. Jag RODNAR när jag inser hur ENFALDIGA folk är, i synnerhet inom islam. Men också alla människor, som antingen är helt världsfrånvända eller bara PK i största allmänhet.

De ENDA som vi ska skuldbelägga för terrorn är islamisterna och den vidriga och sjuka religionen de följer.

Även Naser Khader - på dansk TV igår - yrade om att det är arabisk TV som har skulden för att det blir terrorister i Danmark. Men föräldrarna då? Islamisterna själv då?

Och svenskfödde och numera danske (fd knarklangaren), Abdul Wahid Pedersen, uttalade sig på flera program, om att: "Eftersom Danmark var med i Irak och i andra länder, samt hade historien om Muhammedteckningarna i bagaget...så kunde man bara förvänta sig både terrorister och terrorangrepp." Detta sa han småleende...

Visst hade det varit befriande att höra en muslim ta på sig skuld någon gång? Utan att slingra sig, ljuga och skylla på allt och alla. Men, men..håll inte andan medan ni väntar på det - då dör ni!

Det finns bara två saker som går att skylla denna vidriga terror på: ISLAM och muslimerna själva.

Inga kommentarer: