fredag, november 03, 2006

Daniel Lillman: Sabuni jagar muslimer

"Integrationsminister Nyamko Sabuni använder falska ­fakta om bland annat muslimska friskolor för att skapa politisk opinion och rädsla hos allmänheten, skriver Daniel Lillman, initativtagare till ett upprop som 36 muslimska organisationer undertecknat."

Läs Daniel Lillmans gnäll-och kravinlägg i SvD

Det bekräftar det man misstänkte. När en svart, samt islamsk kvinna, får en hög position och vågar ifrågasätta saker som friskolor, slöjor och könsstympningar - då kommer hela den islamistiska mobben och försöker störta henne.

Islamseringen visar sitt fula tryne mer och mer...när kommer en fatwa drabba denna modiga kvinna? Det är nu det är dags för oss andra att sätta ner foten, och meddela att vi VÄGRAR acceptera islamisering av Sverige!

Jag har sagt det innan, och jag säger det igen till er KRAVMASKINER: Kan ni inte anpassa er till vår kultur, vårt synsätt och våra lagar och våra folkvalda politiker med för den delen.....så är det bara att packa och flytta! Ni borde istället vara glada över hennes framgång och mod. Men, men.....så fungerar inte islam....

För varje sån här händelse, så tror jag att det står mer och mer klart för "vanligt folk", att islam varken kan eller vill vara en del av det svenska samhället. Islamisterna vill hellre kasta sten på folk , än att följa med oss andra in på 2000-talet...


Nyamko Sabunis svar kan ni också läsa på SvD

Inga kommentarer: