tisdag, november 07, 2006

Sverige importerar kvinnomisshandel och tvångsäktenskap

De hårda utlänningslagarna i Danmark, har fått effekten att invandrarpar under 24 år flyttar till Sverige. Och då i första hand till Malmö. Bara under 2005 så flyttade 600 äkta par till Skåne, med hänvisning till EU-lagen om familjesammaföring.

Detta gör att polisen och det kommunala kriscentret för misshandlade kvinnor, har fått enormt mycket att göra. Bara under senaste året så har de fått hjälpa 25-30 kvinnor som har blivit misshandlade av sina män. Dessa är företrädesvis från mellanöstern och Pakistan.

För tillfället upptas fyra av kriscentrets nio akutplatser, av "danska" kvinnor som är fångade och misshandlade i ett tvångsäktenskap.

Nu vänder sig kriscentret till svenska politiker för att få hjälp med detta. HOPPAS det resulterar i att vi slutar ta emot alla som inte får vara i Danmark. Detta är vår chans att stifta samma lagar som Danmark.

Läs detta på BT

Det måste vara slut med detta att vi tar emot män, som åker ner och hämtar en fru i sitt hemland. Och sen flyttar de till Sverige, för här tillåter vi tvångsäktenskap och öppnar dörren för misshandel..... Det är fruktansvärda situationer de lever i, men också en kostsam historia, för alla skattebetalare. Vi vet av erfarenhet att dessa kvinnor till största delen ALDRIG kommer jobba.

Inga kommentarer: