tisdag, november 21, 2006

Dansk Folkeparti: Slöjor leder till terrorism!

"Islam er afgørende årsag til terror i verden. Alle lande, der har oplevet muslimsk indvandring, oplever en organiseret og planlagt rekruttering til de ekstreme elementer inden for islam. Det skriver
Morten Messerschmidts (DF) i sit seneste nyhedsbrev.
"

"Det er og bliver et ubestrideligt faktum, at islam er rekrutteringsideologi for terrorisme; ingen kan bestride, at islam er den afgørende terrorårsag, og at denne voldelige udlægning har opbagning i brede muslimske kredse,"« mener Morten Messerschmidt.

Han mener, at der er sammenhæng mellem tørklæde og terror.

»Der er en rød tråd fra den muslimske familiefar, som tillader sin datter at gå med tørklæde og kræver overholdelse af ramadanen, til den afsindige terrorist, der kaprer passagerfly og tordner ind i World Trade Center,« fortsætter det århusianske folketingsmedlem, der samtidigt afviser, at islam lader sig forene med danske værdier."

»Den udbredte opbakning blandt danske muslimer til at overholde ramadanen, til at bære tørklædet og til at insistere på halalslagtet kød, vidner om, at danske muslimer på ingen måde er sekulariserede. Sekulariseringen inden for islam er ikke en mulighed,« slår han fast."

Läs mer på Dansk Folkepartis hemsida



Inga kommentarer: