lördag, september 30, 2006

Skåne hotas av fler gängkrig

"Skåne har blivit en boplats för de kriminella gängen. Här har de öppna, fria ytor att röra sig kring. Knarket är billigt och inkörsporten via Öresundsbron ökar tillgängligheten ytterligare."

"
En brottstrend är att gängen får allt yngre medlemmar och begår allt grövre brott."

"
Många av de gäng som finns i Skåne representeras av etniska nätverk som kallas arabmaffian, jugoslavmaffian, Hells Angels med flera."

Läs mer i Expressen


100 000 färre danskar, reser till muslimska länder

Resebranschen i Danmark kan nu konstatera att efter den så kallade "Muhammed-krisen", så reser cirka 100 000 danskar mindre till muslimska länder, enligt Jyllands-Posten. Däremot är inte danskarnas generella restlust förminskad - de väljer bara andra länder att resa till.

Ja, där ser alla islamister att det knappast drar dem upp ur deras fattigdom, om de uppför sig primitivt raserar ambassader och bränner flaggor, så fort det är nått som inte passar. Låt oss hoppas att färre svenskar reser till dessa länder med.

torsdag, september 28, 2006

al-Qaida uppmanar till biologisk krigföring

"Ledaren för al-Qaida i Irak uppmanade på torsdagen till biologisk krigföring mot de amerikanska trupperna i landet."


"
Uttalandet publicerades som en ljudfil på internet. Den inspelade rösten påstods enligt nätsajten tillhöra Abu Hamza Muhajer, ledare för al-Qaidas irakiska gren. Han är även känd under namnet Abu Ayyub Masri.

Rösten efterlyste kontakt med al-Qaidasympatisörer med expertkunskaper i kärnteknik eller om sprängämnen.

- Vi är i trängande behov av er, eftersom de amerikanska baserna är utmärkta platser för icke-konventionella experiment med biologisk och "smutsig" krigföring, sade Muhajer."

Läs mer i DN

Kvinna våldtogs av knivman

"I söndags våldtogs en 23-årig kvinna i Karlaparken i Örebro. Mannen som var beväpnad med kniv, är fortfarande på fri fot. Ikväll tas fallet upp i TV3:s Efterlyst."

Läs mer i Aftonbladet

FS: Tänk att denna bilden har visats i Aftonbladet!! Jag är djupt imponerad nu. BRA! Fram med fler bilder på misstänkta - så ska ni nog se att fler tänker sig för INNAN..och fler åker fast.

Igelkottar spetsades på träpålar - plågades av ungdomar

"Ungdomarna spelade fotboll med igelkottar.

De flådde dem levande och spetsade dem på träpålar.
- Det är ett fruktansvärt beteende, säger Holger Liminga på polisen.
Sedan i början på juni i år har ett flertal anmälningar om det grymma djurplågeriet kommit in till polisen i Luleå.

Enligt anmälningarna rör det sig om ett gäng ynglingar som bland annat spelat fotboll med levande igelkottar, spetsat dem på träpålar och flått dem levande."

Läs mer
i Aftonbladet

onsdag, september 27, 2006

Stackars Ahmed Yusuf?

I dagens SvD står följande:

"Svensken Ahmed Yusuf, som nyligen ströks från EU:s, FN:s och USA:s listor över personer som ansetts ha samröre med terrorstämplade organisationer, reste fritt utomlands under sanktionstiden. Det skedde trots att FN beslutat om reseförbud."

"Ahmed Yusuf fördes upp på FN:s sanktionslista 2001. Det fanns då också ett påbud från FN att han skulle nekas inresa i varje land. Men under de senaste två åren har han gjort flera utlandsresor. Bland annat har han varit i arabländer, Afrika, London, Belgien, Frankrike och Tyskland. Han reste många gånger via Amsterdam utan att någon ställde honom några frågor."

Men är det inte han som svensk PK-media ältat om i flera år nu? Den kraken som levde på gåvor, för att han var listad så att han inte fick tjäna pengar? Som folk har tyckt synd om för att han hade det så eländigt....

Kan någon förklara för mig hur han kan ha rest världen runt då? Och vad har han gjort på sina resor?

tisdag, september 26, 2006

Imam: Muhammed-tegninger giver trængsel i moskeen


"Flere finder vej til moskeen og er klar med en sjat ved indsamlinger. Større opbakning til Islamisk Trossamfund efter muhammed-krise, lyder det fra Abu-Laban.

Moskeen er mere fyldt, og der kommer flere penge ind, når raslebøssen bliver sendt rundt efter fredagsbønnen.

Muhammed-krisen betyder, at muslimer bakker mere op om islam, mener imam Ahmed Abu-Laban fra Islamisk Trossamfund. - Generelt har vi oplevet et boom, siden tegningerne blev bragt. Mange muslimer, men også kulturmuslimer bliver stærkere i troen. De føler, at der har været behov for at udøve religionen mere, siger en af Muhammed-krisens hovedpersoner imam Ahmed Abu-Laban fra Islamisk Trossamfund."

Läs mer i BT

FS: Ja, det var väl en utveckling man kunde räkna med.. Som jag sagt i flera år nu: De så kallade "sekulära och/eller moderata" muslimerna, är bara något som vi icke-muslimer, tycks att ha uppfunnit för att känna oss trygga....när det väl gäller så är det ytterst få som kan nämna ett enda namn på en"sekulär och/eller moderat" muslimer".

Visst många känner "en Hussain på jobbet, han som dricker öl och äter bacon, du vet?"....men vad säger han, om allt det våld som islamister gör mot muslimer, och mot oss icke-muslimer?

Troligen inte ett ord. Om man inte öppnar munnen och skyller på judarna, eller USA....

Av de1.5 miljarder muslimer som finns i världen....så borde väl någon träda fram om ta avstånd för allt övervåld?

Mitt tips är dock: Håll inte andan medans du väntar på dem...då dör du... ;-)

Rädsla för terrordåd stänger operaföreställning

"Den tyska operan i Berlin stryker Mozart-verket "Idomeneo" från höstens spelplan. Kriminalpolisen har varnat för att slutscenen kan orsaka terrordåd."

"
Idomeneo" hade premiär i våras på Deutsche Oper och skulle återupptas i november. I går fattade teaterledningen beslutet att stryka den.

Skälet är slutscenen i regissören Hans Neuenfels uppsättning. Kretakungen Idomeneo träder då blodig fram på scenen med fyra avhuggna huvuden i sin hand: Neptun, Jesus, Buddha och - Muhammed."

Läs mer i DN

FS: Vart ska detta sluta?

Mogens Camre i Dansk Folkeparti:

"Tyrkiet anerkender ikke europæiske værdier

En kritisk rapport om Tyrkiet, udfærdiget af det hollandske Europa-Parlamentsmedlem, Camiel Eurlings, forelagdes Europa-Parlamentet i dag. Dansk Folkepartis medlem af Europa-Parlamentet, Mogens Camre opfordrede parlamentet til at stemme ja til rapporten og sagde i den anledning følgende i sin tale:

Det hedder Den Europæiske Union. Hr. Erdogan, har De et landkort?

Så enkelt kan spørgsmålet om Tyrkiets optagelse i EU besvares. Tyrkiet er ikke et europæisk land og derfor skal Tyrkiet ikke være medlem af Den Europæiske Union.

EU's statschefer har lovet Tyrkiet, at det på visse betingelser kan blive medlem af EU. Men statscheferne har ikke deres befolkninger bag sig. To tredjedele af de europæiske borgere ønsker ikke Tyrkiet som medlem, og det er statscheferne i den sidste ende nødsaget til at bøje sig for, hvis de ikke vil miste deres vælgeres tillid.

Hr. Eurlings rapport er et udmærket bevis på, at EU's borgere baserer deres holdninger på kendsgerninger og ikke på følelser. Jeg vil anbefale at stemme ja til rapporten, uanset at nogle af dens formuleringer kan udlægges sådan, at vi anser Tyrkiets optagelse som et - om end fjernt - endemål.

Tyrkiets regering har igen og igen demonstreret, at den ikke anerkender de europæiske værdier, men tværtimod kræver, at vi skal respektere uantagelige tyrkiske og islamiske værdier. Vi så det i sagen om de berømte danske Muhammed-tegninger og ligeså i de tyrkiske udfald mod Pave Benedikt XVIs tale i Regensburg. Tyrkiet besætter ulovligt Cypern og tror, at det kan tvinge EU til accept. Tyrkiet vil kvæle Europas frihed, vores ytringsfrihed og et medlemskab ville betyde dannelsen af parallelsamfund rettet imod europæisk kultur.”"

Pressmeddelandet finns på Dansk Folkepartis hemsida

FS: Tur att vi har Dansk Folkeparti och dess medlemmar. Så att det finns någon mer än Spaniens José Maria Aznar (Spaniens fd premiärminister) och påven i Europa, som vågar säga ifrån. Turkiet har inget i EU att göra.


Persson nobbade debatten


"I går hölls den traditionella eftervalsdebatten med riksdagspartiernas partiledarna i Kulturhuset i Stockholm. För första gången i debattens historia saknades en partiledare på debatten, socialdemokraternas Göran Persson.

”Ett uttryck för nonchalans och brist på respekt”. Det var Stig Fredrikssons, publicistklubbens ordförande, hårda ord efter att det stod klart att valets stora förlorare, Göran Persson inte dök upp."

Läs mer i SvD

Någon som är förvånad?

Taxachauffør ville betales med sex

" En taxachauffør efterlyses af Roskilde politi efter, at han ville tvinge to teenagepiger til sex som betaling for deres taxatur."

"De forulempede piger har breskrevet taxaen som en hvid Mercedes Benz, og politiet har en formodning om, hvilket selskab chaufføren arbejder hos.

Han beskrives desuden som 28-32 år med udenlandsk afstamning. Han taler med accent, har stor næse og et mellemrum mellem fortænderne.
"

Läs mer i Ekstra Bladet

FS: Att ta en taxi, börjar bli mer och mer olämpligt - för att inte säga FARLIGT. Det börjar nu stå helt klart i både Danmark och Sverige. Så man får väl stanna hemma. Sen kan krogen och andra samlingspunkter, fyllas med enbart karlar....hmmm....låter ju kul, eller hur?

12-åring rånad och misshandlad av tre

"En 12-årig pojke blev slagen blodig och en annan rånad i centrala Göteborg på tisdagen.
Gärningsmännen var i åldrarna 14-16 år.
Pojkarna uppges vara chockade av händelsen."

Läs mer i Expressen

måndag, september 25, 2006

Stenade ihjäl jämnårige Stefan Persaud, 16

"Totalt var det tio stycken gängmedlemmar som attackerade Stefan Persaud, 16, i södra London i april förra året.

Först slog de honom med en hammare. Sedan kastade de en gatsten på 16-åringen, skriver BBC:s nätupplaga.

Stefan Persaud dog av hjärnskador efter att ha vårdats 17 dagar på sjukhuset.
Ett vittne kallade under rättegången attacken för djurisk. Enligt henne hade personen med hammaren mord i blicken."


Läs mer i Expressen

Lover terrorangreb på Europa



"På en central video i terrorsagen i Bosnien, hvor en dansk-tyrker og sven­sker er tiltalt for at planlægge ter­ror i Europa, viste to maskerede mænd et våbenlager frem og erklærede sig parat til angreb.

Videoen blev her til formiddag vist under straffesagen mod de to terrortil­talte mænd i Sarajevo i Bosnien.

På en af videosekvenserne ses, hvordan to maskerede mænd udstillede et våben­lager af maskinpistoler, håndgranater, patroner og efter alt at dømme noget sprængstof."

De to personer fortalte på videoen, at våbenlageret skulle bruges mod de europæiske lande, der havde militære styrker i Irak og Afghanistan.

"Vi har alt klargjort," siger de på engelsk. Videoen blev fundet i de to muslimske mænds lejlighed, men det er umuligt at identificere personerne på videoen og fastslå, om det drejer sig om de to muslimske mænd. Begge nægter sig skyldige."


Läs mer på Tv2 DK. Missa inte att se nyhetsinslaget: Videobevis i terrorsagen fra Sarajevo
(Inslaget fungerar bara med Explorer)

I svensk media är det givetvis TYST om detta...




Kritik mot polisen - pekar ut invandrare

"Polisen i Landskrona kritiseras nu för att peka ut invandrarkillar som organiserade kriminella gäng - utan belägg.
- I bland har det gjorts olyckliga uttalanden, säger Eva Isaksson Ståhl, chef för familjeenheten på socialtjänsten i Landskrona, till Sveriges radio Ekot."


"
Sverigedemokraterna fick 22,3 procent av rösterna till kommunvalet i Landskrona. Den omtalade gängkriminaliteten i staden har använts som en förklaring till resultatet.
Men polisen i Landskrona får nu hård kritik att tala om välorganiserade kriminella gäng bestående av unga invandrarkillar - trots att det inte finns tillräckligt med underlag för att göra sådana uttalanden, rapporterar Ekot.
- Bland de 50 mest brottsaktiva ungdomarna är invandrarungdomar, klart överrepresenterade, säger Tom Jensen, polischef i Landskrona till Ekot."

"
Men Eva Isacsson Ståhl håller inte med honom.
- De är inte gäng i den formen man tänker organiserad kriminalitet. Det är svenska pojkar, pojkar från Kosovo och från andra delar av världen, säger hon.
Hon tycker att polisen uttalar sig vårdslöst."

Läs mer i Expressen

Ni som tvekar på att polisen har rätt, kan ju ta och lyssna ett tag på Malmö Polisradio.

Köpcentrum utrymt efter bombhot

"Teleborgs centrum i Växjö utrymdes vid lunchtid på måndagen efter ett inringt bombhot. "Vi har utrymt en högstadieskola med 600 elever intill", säger polisen till SvD.se."

"Strax efter lunch ringde en man till SOS Alarm och påstod att en väska skulle sprängas i köpcentret inom en timme. Den tiden har dock passerat utan att någon explosion inträffat."

Läs mer i SvD

Börjar det bli en ny svensk tradition, det här med att bombhota köpcentrum? Kan ju passa bra nu när alla gamla traditioner ska suddas ut av våra PK-politiker. Att sen det placeras bomber vid deras valstugor, det ska man helst bara tramsa bort.

Är det vänsterextremister som försöker angripa kapitalet, eller vad är grunden? Tänker de inte på att deras mamma, eller någon annan dom bryr sig om kan vara där inne?

Däremot så brukar ju - tack och lov - sällan bombhot betyda att det finns en bomb. Men man kan undra vad det är för fel i skallen på folk, när dom tar sig rätten till att både hota och skada oskyldiga? Snart är hela Sverige i inbördeskrig.

Svenskhatande Aftonbladet gör det igen...

Vilken etnisk bakgrund de som satt eld på dagisen i Skövde har, det vet ingen av oss ännu...men de flesta som känner till Södra Ryd i Skövde, säger att det är ett riktigt ghetto...med mycket problem, detta sen årtionden tillbaka.

Nå..det som är intressant är Aftonbladets beskrivningar av de anhållna:

Anhållen nr 1: "Först en spenslig blond kille, 15. Gömd under en tröja kom han till rättssalen i polishuset."

Anhållen nr 2: "
Den andre pojken, 16-åringen, fördes in med en handduk över huvudet. Han misstänks för ett fall av mordbrand, det i Karstorp. Även han verkade tagen av situationen och såg blek ut när domaren meddelade beslutet."

Aftonbladet

Jag undrar varför "Anhållen 1" var blond..medan "Anhållen 2", uppenbarligen täckte sitt hår? Eller var han skallig? För reportern kunde ju se att han såg blek ut. Och jag TVIVLAR på att han fick sitta med en handduk på huvudet under häktningsförhandlingen?

* Alla minns vi ju Aftonbladets "fyra svenskar" som våldtog och misshandlade Jenny och Linda, i Göteborg för snart två år sen. Det var fyra somalier, när allt kom till kritan.

* Eller Anna Lindhs mördare. Som hade "svenskt utseende" enligt tidningarna....och hur svensk var han, tycker ni?

* Sen minns vi Hagamannen, som blev Niklas Lindgren med hela Sverige direkt..och det med bild och allt. Innan han ens var häktad.

Varför inte berätta precis som det är, vid ALLA tillfällen. Eller inte alls.

Media låter hellre serievåldtäktsmän gå fria - än beskriver dem om de inte är blonda.

Men att ENBART visa bilder och namn när det är BLONDA eller SVENSKAR. Det är en fruktansvärd rasism - och den gör våra störstatidningar sig skyldiga till - DAGLIGEN! De borde skämmas!

Är det det NÅGON som tycker det är konstigt att det går bra för Sverigedemokraterna? Inte jag i alla fall. Många önskar definitivt att dom röstat på dem hela vägen vid valet....och inte bara lokalt. Men det blir ju val igen om fyra år...


Måste alla hålla tyst?

"Extrema muslimska grupper utnyttjar varje tillfälle att elda på massorna.
För deras syften kom påvens "klavertramp" som en skänk från ovan.
Men ska resten av världen beläggas med munkavle för den skull?"

"Yttrandefriheten i världen är i gungning efter 11 september. Delvis på grund av inskränkningar som USA och andra västländer gör i sin iver att ringa in tänkbara terrorister.

Men även den självcensur som breder ut sig i terrorns spår bidrar till en mer inskränkt värld.

Jag gör ingen värdering av det smarta i Muhammedteckningarna eller påvens sätt att citera historiska källor, men är det inte någonstans både fånigt och skrämmande att detta kan väcka sådan anstöt.

Att det av så många accepteras som legitim intäkt för att vandalisera ambassader, bränna kyrkor och skjuta ihjäl nunnor.

Kravet "be om ursäkt" reses numera så fort någon riktar minsta kritik mot religionen och då särskilt islam."

Läs Wolfgang Hanssons analys i dagens Aftonbladet!

Kriminella i bidragshärva - AMS får skarp kritik

" Länsarbetsnämnden i Stockholm har betalat ut runt en miljon kronor till kända kriminella i så kallade lönebidrag. Pengarna gick till ett blufföretag.

Ett byggföretag har anställt före detta interner och fått bidrag för det. Men företaget var en bluff. Och en av ägarna verkar inte ens existera.

Åklagare Björn Blomqvist på riksenheten mot korruption leder förundersökningen.

– Vi har för närvarande tio personer misstänkta för bedrägeri. Hälften har kopplingar till företaget på olika sätt och hälften har varit skenbart anställda. Många har tidigare varit i kontakt med polisen, säger han."

Läs mer på city.se

Tjejliga dömd för överfall

"STOCKHOLM: Tjejligan slog, spottade och trakasserade andra tjejer och kvinnor på tunnelbanans gröna linje mellan Skarpnäck och city. Under sportlovet i år härjade de som värst.

Ganska snart fick polisens yttre ungdomsgrupp i Globen reda på vilka tjejerna var och nu har de dömts för brotten.

Två av tjejerna var över 15 år och dömdes bland annat för skadegörelse och ofredande. Resten var under 15 år och har överlämnats till socialtjänsten.

– De provocerade fram bråk, knuffade, spottade och kallade andra tjejer och kvinnor för fula saker, säger Peter Nylind. "

Läs mer på city.se

Muslimsk leder afbrød tv-optagelser

"Et højst usædvanligt og tv-transmitteret møde mellem to mænd fik en brat afslutning, da en af Morgenavisen Jyllands-Postens tegnere, Kurt Westergaard, i anledning af den snarlige et-års dag for avisens offentliggørelse af de 12 Muhammed-tegninger mødtes for at diskutere Muhammed-krisen med talsmanden for Det Islamiske Trossamfund, Kasem Said Ahmad. "

"Kasem Said Ahmad afbrød optagelserne i skuffelse, da det stod klart, at JP-tegneren ikke agtede at give en undskyldning for, at han tegnede den nu verdenskendte tegning af profeten Muhammed med en bombe i turbanen. Talsmanden for Det Islamiske Trossamfund ønskede efterfølgende ikke, at tv-indslaget skulle bringes.

»Jeg blev sur og gik min vej. Vi nærmede os slet ikke hinanden, og der kom intet ud af det. Jeg havde forventet, at han sagde, at han havde fortrudt, og at han undskyldte,« siger Kasem Said Ahmad om mødet, der fandt sted hjemme hos tegneren.

Også tegneren Kurt Westergaard, der siden tegningerne blev bragt den 30. september 2005 har modtaget adskillige dødstrusler, var skuffet efter mødet. Det var første gang siden Muhammed-krisen, at han trådte offentligt frem på tv."

Läs detta i Jyllands-Posten


FS:Ja, nu får vi se hur detta slutar. Om det är dags för brinnande ambassader och flaggor igen. Det beror väl på om Akkari och Abu Laban, ger sig ut på en ny "landsförrädarturné" i mellanöstern.

Kommentera gärna!

Rånbil hittad utbrunnen

" Flera män försökte på söndagskvällen råna Folkets Livs på Amiralsgatan i Malmö. Enligt vittnen var rånarna utanför affären redan vid 22.30-tiden och spanade.

En halv timme senare genomfördes rånförsöket.
Enligt en anställd vid butiken lyckades de dock inte få några pengar.
Bilen, en grön Ford, hittades utbrunnen på Hårds väg vid 23.30-tiden. Bilen är skriven på en Malmöbo som på papperet äger 90 bilar. Enligt folkbokföringen är han nu utvandrad från Sverige. Bilen kan vara stulen från den som verkligen nyttjar den, men är inte stöldanmäld."

Sydsvenskan

söndag, september 24, 2006

The cemetery where all face Mecca

"The graves in a new cemetery are to be aligned with Mecca – for Muslims and non-Muslims alike – in a move that has upset many Christians.

Burial plots have, by tradition, pointed east, in line with Christian beliefs. But a council in the East Midlands has taken the controversial decision to position thousands of headstones in a new £4 million cemetery facing in a north-easterly direction."

"Muslims bury their dead facing north-east because they believe that they look over their right shoulder towards Mecca in the south-east, 3,000 miles away. Headstones in Christian churchyards point east in anticipation of Christ's second coming from that direction."

Läs mer om detta definitiva tecken på islamiseringen av England (och Europa) på Telegraph´s hemsida.

Snart begravs väl alla i hela västvärlden, med sina huvud vända mot Mecka. Detta blir snart ett absurt faktum, om ingen sätter stopp för den utvecklingen vi ser nu - och det SNARAST!

Inte för jag bryr mig om i vilken riktning jag får ligga, den dagen jag dör. Jag ska kremeras. Men det borde få finnas en gräns, för den "respekt" som västvärlden visar för islamister...

Vad får tror ni vi får tillbaka för all vår gästfrihet? Semtex eller C4?



Ny attack sent i natt i Västerås

"I natt överfölls ännu en ung kvinna i Västerås – den åttonde på kort tid.
Polisen jagar nu en serievåldtäktsman.
– Han blir mer våldsam för varje gång, säger poliskommissarie Tommy Kämpe i Västerås."

"
Samtliga kvinnor har blivit så skärrade att de inte kunnat lämna något utförligt signalement, men mannen är i 20–25-årsåldern, mellan 175 och 185 centimeter lång, har mörkt hår, talar svenska med brytning och bär ofta keps."

Läs mer i Aftonbladet


Skärpta asyllagar väntas i Schweiz

"Neutrala Schweiz, där Röda Korset och en mängd andra humanitära organisationer är baserade, såg i dag ut att rösta ja till planer på att göra det svårare för flyktingar att komma till den rika alpstaten."


"Trots varningar om att det kan skada Schweiz rykte om att vara ett humanitärt land, väntades de flesta väljarna säga "ja" i folkomröstningen och därmed göra landets asyllagar till de hårdaste i västvärlden.

Resultatet väntades stå klart senare på söndagen.
- Förändringen av asyllagen handlar om att bevara Schweiz humanitära tradition och på samma gång stoppa missbruk, sade den högerinriktade justitieministern Christoph Blocher. "

"
Enligt BBC innebär det bland annat att en asylsökande ska kunna bevisa sin identitet inom 48 timmar. Det förslaget har kritiserats skarpt, och FN:s flyktingorgan säger att det är vanligt att verkliga flyktingar inte har någon möjlighet att identifiera sig."

Läs mer i Sydsvenskan

Man jagas för flera kvinnoöverfall

"I centrala Västerås har flera unga kvinnor överfallits av en ensam man på cykel den senaste tiden."

"Det rör sig om minst sex fall sedan den 19 augusti, uppger kriminalinspektör Tommy Kämpe för TT. Övergreppen rubriceras som försök till våldtäkt.

Vid de nattliga överfallen har gärningsmannen slitit i offrens kläder, slagit och sparkat och i något fall även blottat sig, skriver kvällstidningarna. Han har gett sig av när kvinnorna skrikit och kämpat emot.

Ytterligare en ung kvinna blev påhoppad under natten mot söndagen, men i det fallet finns enligt Tommy Kämpe detaljer som avviker från de tidigare fallen. Bland annat hade angriparen ingen cykel.

Den misstänkte uppges vara mellan 20 och 30 år, ha mörkt hår och vara mellan 170 och 180 centimeter lång."

Läs mer i SvD

Barroso besviken

"EU-kommissionens ordförande är besviken över att Europas ledare gett påven så lite stöd i dennes konflikt med den muslimska världen."

" Samtidigt tar Spaniens förre premiärminister José Maria Aznar påven i försvar och ifrågasätter ensidiga krav på ursäkt.

- Jag är besviken över att inte fler europeiska ledare säger "naturligtvis har påven rätt att uttrycka sin åsikt", säger José Manuel Barroso i tyska tidningen Welt am Sonntag.

Extremisters reaktion är problemet och inte påvens yttrande, anser han."

"Barroso befarar att en del europeiska ledare "oroar sig för en möjlig konfrontation" och att det också handlar om "en viss politisk korrekthet".

- Vi måste försvarar våra värderingar. Vi måste också uppmuntra sansade ledare i den muslimska världen - och de är i majoritet - att ta avstånd från denna extremism."

"José Maria Aznar har ryckt till påvens försvar och anser att denne inte har något att om ursäkt för, skriver AFP.

Den förre spanske premiärministern hävdade vid en presskonferens i fredags i USA:s huvudstad Washington att muslimer aldrig behöver be om förlåtelse. Aznar sade att åtta seklers muslimsk ockupation av Iberiska halvön kräver en muslimsk ursäkt. Han syftade på morernas väldet som tog slut när katolska kungaparet Ferdinand och Isabellas trupper drev iväg dem.

- Vi lever i en
krigstid. Det handlar om dem eller oss. Väst angrep inte islam, de angrep oss, sade Aznar.

Aznar menar att västvärlden måste se upp med ett islam som är "äregirigt" och "radikalt", något som "påverkar den muslimska världen".

- Ett fundamentalistiskt islam som vi måste bemöta eftersom vi inte har något val, sade Aznar.

- Vi är under ständig attack och vi måste försvara oss.

Läs detta i SvD


Äntligen några som vågar höja sina röster. Kan det vara så att Europa börjar vakna och inse hur farlig islamiseringen är? Låt oss hoppas det, för det har redan gått alltför långt med islams inflytande över den västliga världen. Dags att stoppa det.

José Maria Aznar har alltid haft råg i ryggen, om man jämför med resten av Europas ledare. Synd att han inte är kvar som premiärminister. Men det är härligt att se att han fortsätter att verka emot islamiseringen!

Pojkgäng högg ner 40-åring

" Tre anhållna - mannen till sjukhus

Bråket började på perrongen i Jakobsberg.

Där och i en gångtunnel attackerades den 40-årige mannen och knivhöggs av flera ungdomar.


Tre unga män anhölls på söndagsmorgonen misstänkta för mordförsök.

Mannen hittades blodig och svårt misshandlad i gångtunneln nära pendeltågsstationen Jakobsberg, norr om Stockholm vid 20.30-tiden i går.
Han var svårt knivhuggen, och hade dessutom fått flera sparkar och slag mot huvudet."

Läs mer i Aftonbladet

lördag, september 23, 2006

Var tredje dygn brinner en bil i Malmö

"Var tredje dag brinner en bil i Malmö.
Det visar räddningstjänstens statistik för årets första åtta månader.


Prognosen för helåret pekar mot cirka 120 bilbränder. Med det passeras 100-nivån för första gången sedan statistik började föras. De flesta misstänks vara anlagda och en icke oansenlig del av dessa bedöms vara försäkringsbedrägerier.

– Det bekräftas av att vi ganska ofta säger nej till att betala ut försäkringspengar, säger Göran Landin, utredare på försäkringsbolaget If. Kan på rak arm inte komma på någon försäkringstagare som fått nej av oss och efter det överklagat vårt beslut.

– Rent allmänt menar jag att bilbränderna ökat, men jag har ingen uppfatting om varför, säger Bert Simonsson."

Läs mer i Sydsvenskan

Ja, när det till exempel brinner 2- 3 bilar på samma gata, samtidigt...men bilarna står med 100 meters avstånd...då kan man ju fundera...eller?



ROSENGÅRD: Anföll med bollträ

" Ett slagsmål utbröt efter bråk om kundvagnar i en butik vid Scheelegatan på lördagseftermiddagen.

ROSENGÅRD. Polisen kallades in när en man blev anfallen med vad som beskrevs som bollträn. Den anfallne mannen berättade senare för Sydsvenskan att han hamnat i bråk om vem som skulle ha vilken kundvagn. Och att den andre mannen blev aggressiv och hämtade tillhyggen. Anfallaren hade hunnit smita innan polisen kom fram. Enligt polisanmälan bor mannen i kvarteren runt Möllevångstorget. "

Läs detta i Sydsvenskan

- Ville halshugge Israels ambassadør



"
Mens politiet drev hemmelig avlytting, skal de terrorsiktede mennene ha snakket om å ta livet av den israelske ambassadøren."
De fire skal også ha snakket om å skaffe seg våpen for å sprenge Israels og USAs ambassade i Oslo.
Läs mer i VG

V og DF deler værdier

"Samarbejdet mellem regeringen og Dansk Folkeparti er ikke længere blot en praktisk foranstaltning for tre forskellige partier, som hver især gerne vil have gennemført mest mulig af sin egen politik. I de sidste fem år har forholdet mellem Venstre og Dansk Folkeparti ændret sig, og i dag er der på lange strækninger tale om et decideret værdifællesskab. Dét anerkender partitoppen i Venstre på en dag, hvor statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) bliver fejret som den af partiets statsministre, som har siddet længst på posten.

- Jeg oplever stadig, at vi får et mere tillidsfuldt samarbejde med Dansk Folkeparti, og det kan man da godt kalde en form for værdifællesskab, siger indenrigs- og sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen (V), der peger på begrebet "ordentlighed" som en vigtig fællesnævner.

Trods tidligere tiders genvordigheder har Venstre og støttepartiet Dansk Folkeparti fundet hinanden på værdipolitikken. Det gælder f.eks. på områder som udlændingepolitikken, opgøret med de såkaldte smagsdommere samt skattestoppet."

Läs mer i Jyllands-Posten

Dansk Folkepartis väg för att bli "rumsrena", har varit lång och slitsam. Men det har lönat sig, numera vågar alla danska partier prata om invandringsrelaterade problem. Nu går också Venstres Lars Løkke Rasmussen, ut offentligt och medger att Venstre och Dansk Folkeparti har samma värderingar.

Detta borde de svenska partierna också tänka på. Det går inte att ignorera ett parti som Sverigedemokraterna idag. Svenska folket gav dem 2.93%, vid detta valet. I en kommun som Landskrona fick SD 22%. Nu är det dags att det så kallade "etablerade" partierna lyssnar på folket och börjar uppföra sig som man ska i en demokrati.

Istället för att hitta på alla möjliga konstelationer över blockgränserna, enbart för att frysa ut Sverigedemokraterna...så är det dags att börja prata med dem - det enda partiet i Sverige, som verkligen vågar sätta fokus på svåra och viktiga frågor.

Enligt mig är att stötta SD - den ENDA chansen att undgå att bli dhimmis i ett land styrt av sharialagar.




- Jeg lever for islam, og hater norske verdier

"Arfan Qadeer Bhatti (25) har vært kriminell siden han var 13 år gammel. En virkelig versting. Fryktet av politiet og nærmest idol for andre hardbarkede kriminelle. Nå hevder norsk-pakistaneren, som er proppfull av hat mot norske myndigheter, at han har funnet roen i islam."

" - Vi muslimer er undertrykt, sier Bhatti. 25-åringen har sittet 263 dager i fengsel. Uten siktelse, tiltale og dom.

Nå krever han erstatning og oppreisning.

Bhatti har en rekke voldsdommer på rullebladet. Etter at han hadde sonet ferdig sin siste voldsdom fra 1998, men satt på sikring, rømte han. I ni måneder oppholdt Bhatti seg i utlandet, før han i oktober 2001 kom tilbake til Norge.

Han ble da arrestert med en Smith & Wesson på utestedet Baronen & Baronessen."''

" Jeg lever nå for islam! Jeg har mye sympati for mine muslimske brødre. Vi muslimer har vært og er undertrykte av jøder, hinduer og amerikanere.

25-åringen, som er født i Norge og er norsk statsborger, har bare forakt til overs for verdiene i det norske samfunnet.

- I Norge har dere homser i toppstillinger, til og med i regjeringen. Homofile får adoptere barn! Pedofile og voldtektsforbrytere blir beskyttet i fengslene. Dere kaller Norge et kristens verdisamfunn. Hvordan kan nordmenn kalle dette verdier? På Ila landsfengsel beskytter fengselsvesenet pedofile og drapsmenn som har myrdet og misbrukt småbarn. Hvilket samfunn er det dere vil ha? spør Bhatti.

- Jeg har jævlig mye hat i hodet mitt. Jeg er så forbannet at tårene kan begynne å renne, bare jeg tenker på norske myndigheter."

Denna intervjuv är från 2002 och kan hittas här på Dagbladet

Och varför skriver jag om det idag? Jo, för detta är den numera 29 år gamla islamisten, som tillsammans med tre andra, blev fänslade för förberedelse till terrorbrott, samt för beskjutningen av synagogan i Oslo, denna veckan. Men om det aktuella, kan ni läsa här i dagens Dagbladet. Vi låter dom hållas år efter år.

Till slut får vi vår "belöning" i form av en sprängd ambassad, eller något liknande.

Hatfulla islamister, som pakistanske (född i Norge) Arfan Qadeer Bhatti, har vi i gott om här i Sverige med. De är som tickande bomber, och vi förmår inte stoppa dem i tid. Dags för hårdare tag mot alla Sveriges blivande eller redan varande islamister! Vi vet vilka dom är, vi vet vart dom finns - dags att stoppa dem,




Ungdomsliga rånade sexköpare

"De rånade gifta män som lurats till stan med löfte om sex.
Nu misstänks mer än ett halvdussin ungdomar i Norrtälje för grovt rån.
Fler än 80 tonåringar har förhörts.
Det började redan tidigt i somras.

Via internet hittade ungdomsligan sina offer - familjefäder från andra delar av Sverige som sökte en diskret sexkontakt.
Via sexchattar lockades männen att köra till området runt köpcentret Flygfyren i Norrtälje.
De trodde att de skulle träffa en ung kvinna och ha sex.
I stället blev de rånade av ungdomsligan."


Läs mer i Aftonbladet


Kreativ affärsidé ju. Ska bli spännande att se vad det är för några som står bakom detta.

fredag, september 22, 2006

Barnen dör - för att ingen vågar fråga

"Vartannat behövande barn dör i väntan på ett nytt organ.
Trots att donatorer finns.

Deras anhöriga får aldrig frågan.

Åtta av tio svenskar är villiga att donera organ efter sin död.
Ändå utförs färre transplantationer i Sverige än i de flesta andra länder i Europa.
Förra året räddades 23 dödssjuka barn till livet tack vare en organdonation, men lika många dog...."


Läs mer i Aftonbladet


Oclva inte donatorer - så fundera allvarligt på hur skönt det kunde vara att göra nått BRA - även efter sin död.
m behöver ett nytt organ kan lika gärna vara du, eller någon du älskar.

Så anmäler du dig

Donationslinjen
Tel 020-77 11 77
www.livsviktigt.se
Här kan du anmäla eller avanmäla dig och dina barn till donationsregistret. Din ålder har ingen betydelse.
Hittills har 1 489 027 svenskar anmält sig.

torsdag, september 21, 2006

Sverigedemokrater driver folkpartiets språktest

" Språktest för nya medborgare. Med inspiration av folkpartiet gör nu sverigedemokraterna en offensiv i de kommuner de är representerade.
– Jag tyckte redan när Leijonborg lade fram förslaget att det är alldeles utmärkt, säger Peter Matiasson (sd) i Lomma.

Sverigedemokraterna tycker att nya medborgare måste klara av ett språk- och kulturtest för att få delta i kommunens välkomstceremoni. Det är innehållet i den motion som kom in till Lommas kommunfullmäktige på torsdagen. Motionen är författad av partiledningen centralt och väntas komma upp på alla fullmäktigebord där sverigedemokraterna har mandat.

”Enligt vårt synsätt finns det ingen anledning för kommunen att spendera skattepengar på hyllningsceremonier för nya medborgare som inte bemödat sig med att skaffa sig ens de mest fundamentala kunskaper om svenska språket och kulturen”, står det i motionen. "

Läs mer i Sydsvenskan

Utmärkt att driva denna frågan nu direkt. Den är oerhört viktig!


Nydansk pedofil dömd till tre år.


"Den 37-årige tyrkiske familiefar til syv børn, Ismail Gültekin fra Esbjerg, blev torsdag idømt tre års fængsel for at have samleje med den kun 11-årige pige i Tøndersagen. Misbruget skete i juli sidste år.
"

Vestre Landsret lempede dermed den hidtil strengeste fængselsstraf Tøndersagen, hvor flere end ti mænd nu har fået endelig dom. Tyrken fik ved byretten tre år og seks måneders fængsel.

Han skal endvidere betale en torterstatning til pigen på 80.000 kroner.

På basis af pigens og hendes fars forklaringer til politiet og i retten fandt landsretten det bevist, at den tidligere pizzabager fra Esbjerg har misbrugt den lille pige, mens hendes far var til stede.

Misbruget skete to gange inden for ti dage, men beviserne var ikke så fyldestgørende, at dommen kunne stadfæstes eller skærpes som krævet af anklagemyndigheden."

Läs mer om den så kallade danska "Tøndersagen" i Ekstra Bladet

Jag rekommenderar er verkligen att läsa om historien på Ekstra Bladet, eller i andra danska tidningar. Det är en VIDRIG historia om hur en pappa har låtit ett tiotal män, utnyttja och VÅLDTA, hans 11-åriga dotter.

Vi hör så ofta att den västerländska/nordiska/svenska moralen är så låg. Det räcker numera att vara blond och tjej, för att det ska kallas låg moral! Allt detta för att vi är fria, och dessutom i de flesta fall har lärt oss att respektera och värna om friheten och yttrandefriheten. Men det pratas föga om att många av våra svenska tjejer kallas "svennehåååååra" varje dag... i skolan... och på andra ställen. Allra minst i svensk PK-media.

En söt tonårstjej i fina kläder...det betyder numera: FRITT FRAM!

Men det är uppenbarligen inte de västerländska männen som i första hand gör övergrepp. Det behöver man bara slå upp en tidning idag för att upptäcka...eller kolla på Efterlyst.


- Skulle sprenge ambassadene

"Politiet mener de fire pågrepne planla bombeangrep mot USAs og Israels ambassader."

"Advokat Vegard Aaløkken, som forsvarer en av de fire terrorsiktede etter synagogeskuddene, bekrefter overfor Dagbladet.no at siktelsen omfatter planer om angrep på USAs og Israels ambassader i Oslo.

I siktelsen kommer det frem at de fire siktede planla å sprenge ambassadene i lufta."

Läs mer på norska Dagbladet

Var femte elev ser homosexuella som sjuka

"Var femte niondeklassare tycker att homosexualitet är en sjukdom. Lika många uppger att hiv/aids är ett straff till homosexuella män för ett syndigt leverne."

"
En av tio elever tycker inte att alla människor har lika värde. Lika många säger att de inte kan vara vän med vem som helst. "Fel" bakgrund gör vänskap omöjlig."

Läs mer på DN

Man kan ana, att det är en och annan förälder som får försöka börja uppfostra sina barn ordentligt. Det är vidriga siffror att läsa i Sverige år 2006.

I veckans EFTERLYST - Var är Joseph Jammeh?

"Ett bråk utanför klubben Bodoni i Malmö i somras trappades upp och höll på att sluta i mord.
En man fick en kniv inkörd i bröstkorgen men överlevde.
Polisen fick omgående uppgifter som gjorde att misstankarna riktades mot den här mannen.
Han heter troligen Joseph Jammeh, är ursprungligen från Gambia men reser på ett brittiskt pass och har tidvis bott i Stockholm."

Läs mer på Efterlyst TV3

I veckans EFTERLYST - Oprovocerat våld i tunnelbanan

"19 åriga "Sara" och hennes väninna vägrade att prata med männen som slog sig ner på sätena bredvid dom, det slutade med misshandel."

"Männen började prata med flickorna, men när vänninorna nonchalerade männen blev dom allt mer hotfulla. Precis innan dom skulle stiga av, stack en av männen plötsligt ner handen i vänninans handväska och slet upp stora delar av innehållet. Den unga kvinnan blev då arg och skrek åt männen att dom skulle sluta. Han slängde då sakerna på golvet och gick mot utgången. När kvinnan gick efter för att säga ifrån fick hon en hård spark i magen. Sparken var så hård att hon föll bakåt in i dörren."

Läs mer på Efterlyst Tv3

Diverse tuffingar - (för större bild - klicka på bilden)

FTP (fuck the police)i Malmö - (för större bild - klicka på bilden)



Hermodsdals gangsters - (för större bild - klicka på bilden)

Kirseberg med vapen - (för större bild - klicka på bilden)

Landskrona-albaner - (för större bild - klicka på bilden)

Malmös gatubarn - (för större bild - klicka på bilden)

Ett av Malmös ungdomsgäng: Sveriges framtid? Skrämmande tanke...

Bandidos ledare i Göteborg, Mehdi Seyyed

Bandidos ledare i Göteborg, Mehdi Seyyed, greps i natt misstänkt för de senaste dagarnas bilsprängningar.
Seyyed ska ha beställt attentaten av en så kallad torped.
- Fler personer kan komma att gripas, säger polisens presstalesman Malin Sahlström.

Läs mer i Expressen

Ja, ett riktigt svenskt vikinganamn, eller? - "Men det finns ju även svenskar som är brottslingar", säger folk..

Javisst...Hagamannen, Hagamannen och Hagamannen, till exempel...


29-åring er siktet for synagogeskytingen i Oslo

""Mannen er nå, sammen med tre andre menn i 20-årene, siktet for å ha skutt mot den jødiske synagogen i Oslo natt til søndag."

Den siktede 29-åringen, som er av pakistansk opprinnelse, ble i helgen bedt av politiet om å utdype sine religiøse vaner, ifølge advokat Elden. - Både min klient og hans familiemedlemmer er avhørt om hvor ofte han er i moskeen og hvor ofte han ber, hevder Elden, som mener dette er informasjon som ikke burde angå politiet.

29-åringen har tidligere sagt til Dagbladet at han "nå lever for islam og hater norske verdier"."

Läs mer i Aftenposten

Och vad gör han i Norge då? Varför inte bara flytta hem till Pakistan, istället för att förfölja judar i Oslo? UT med både han och hans gelikar!



Ungdommer filmet overgrep på jente (15)

"Jenta ble grovt mishandlet og avkledd av en ungdomsgjeng. Overgriperne filmet seansen, og skal ha sendt videoen til flere personer.

Hele syv ungdommer er pågrepet av politiet etter den grove mishandlingen som fant sted i Larvik i helgen.

To 17 år gamle jenter og en 18 år gammel mann er tidligere pågrepet. Politiet ba onsdag om to ukers varetektsfengsling for disse tre.

De fire siste pågrepne, som er siktet for medvirkning til mishandlingen, har onsdag sittet i avhør. Politiet mistenker at flere personer var innblandet i episoden, og utelukker ikke at flere kan bli pågrepet på et senere tidspunkt.

- Vi vet at mishandlingen foregikk i en leilighet, og vi vet at det var flere personer der. Vi vil derfor prøve å kartlegge hva de forskjellige personene gjorde. Så man kan ikke utelukke flere pågripelser, sier politiinspektør Magnar Pedersen i Vestfold politidistrikt til NTB.

Overgrepet beskrives som uvanlig grovt. Jenta skal ha blitt tapet fast, skamklipt, påført brannskader og avkledd. Mishandlingen skal også ha vært av seksuell karakter.

- Politiet er kjent med at det finnes en film av overgrepet, og at denne har blitt sirkulert, sier Tove Nilssen Sollie, jentas bistandsadvokat, til Aftenposten.no."


Läs mer i Aftenposten



onsdag, september 20, 2006

Intensiv jakt på våldtäktsman i Sundsvall

"Tre fall av övergrepp anmäldes under en dryg timme i Sidsjöområdet i kväll.
Ett stort polisuppbåd jagar just nu en misstänkt förövare, som man dessutom har ett gott signalement på.

Uppgifter tyder på att ett av offren lyckades riva mannen i ansiktet och åsamkat honom rivmärken. Han ska även ha blivit biten i handen.
Strax före klockan 20 kom en kvinna in på polisstationen i Sundsvall och anmälde att hon blivit utsatt för ett våldtäktsförsök i bostadsområdet i Sidsjön. Bara någon halvtimme senare kom ytterligare två larm från kvinnor som uppgav att de blivit utsatt för samma sak. Det var under kvällen fortfarande oklart om något av försöken fullbordades.

Här är signalementet: En svart man med kort krulligt hår, 170-175 centimeter lång. Han bar mörk jacka och under den vit tröja med ränder, mörka jeans. Han har normal kroppsbyggnad. Han talade engelska med offren och stank alkohol. Allt tyder på att samma man är skyldig till samtliga överfall."

Läs mer i Sundsvalls Tidningen


Det står om detta i Aftonbladet med. Men som vanligt har dom "glömt" signalementet...hur ska man få tag på våldtäktsmännen då? Vad hade dom tänkt sig? Jo..det finns undantag då de går ut med bild och namn...det är när det gäller en etnisk svensk. Är det inte på tiden att vår PK-media slutar med sin rasism mot svenskar?

FRI TELEVISION? Knappast....

Andragenerations-invandrare hotade Khader till livet

Den radikale folketingspolitiker Naser Khader blev tirsdag eftermiddag truet på livet af fire andengenerationsindvandrere, da han i sin bil kom kørende ad Christians Brygge i København.

- Khader kommer kørende på vej fra Christiansborg, da fire andengenerationsindvandrere i en sort Peugeot 206 fik øje på ham og speedede op og kørte op på siden af ham og gav ham fingeren. En af de unge førte derpå hånden hen over struben, som et tegn på, at Khader skulle slås ihjel, siger kriminalpolitiets centrale vagtleder, til ekstrabladet.dk.

- De to biler kom derefter til at holde for rødt ved siden af hinanden i et lyskryds ud for Hotel Mariott på Kalvebod Brygge, og man råbte ad hinanden og havde rullet vinduerne ned. Derpå steg både Khader og de fire unge ud af deres biler, og så greb livvagterne ind. Yderligere politi blev tilkaldt, og de fire unge blev anholdt, oplyser politiet til ekstrabladet.dk.

De fire anholdte er alle i alderen 18-20 år, og politiet har besluttet at beholde dem alle natten over, hvorefter der onsdag morgen tages stilling til hvorvidt en eller flere skal fremstilles i grundlovsforhør.


Läs mer i Ekstra Bladet

tisdag, september 19, 2006

Motreaktion: Påven har rätt


"
"Hatexplosionen på den arabisk-muslimska gatan är inte påvens fel. Ansvaret ligger hos dem som tar varje chans att manipulera sina anhängare och göda deras okunskap", skriver franska Le Figaro.

Även danska ledarskribenter har reagerat. "Man får akta sig för att ens antyda att vissa muslimer kan vara en aning eldfängda. Då reagerar de nämligen med att demonstrera sitt fredliga gemyt med mordhot, gatubränder och krav på knäfall och ursäkter", skriver Jyllands-Posten, vars Muhammed-karikatyrer orsakade en stormvind av muslimska mer eller mindre våldsamma protester i vintras.

Tidningen Ekstra Bladet är inne på samma linje: "Det är hög tid att överdrivet känsliga muslimer hör upp med sina tröttsamma krav på ursäkter för allt som de råkar tycka illa om", skriver tidningen. Liknande tongångar finns i en del asiatiska tidningar.

"På något sätt måste locket på för att stoppa alla dessa explosioner av fruktansvärt mobbgenererat våld. Problemet är bara att all kritik ses som en sammansvärjning mot islam", skriver den filippinska tidningen The Philippine Star."

Läs mer i SvD

Ja, vi kan ju bara hålla med. Man är verkligen trött på er, överkänsliga islamister. Dags att ni skärper er nu. Folk börjat tröttna rejält på att fjäska för er!

Dansk Folkeparti...

"Alla er stor. Gud er større. Pia er størst. Med de ord trykt på en sort trøje spadserer Dansk Folkepartis nye lokalformand i Tønder, Peter Ulstrup, rundt i salen til partiets landsmøde - alt imens partiformanden fra talerstolen fortæller, at terrorismen er rykket nærmere Danmark."

Fröken Sverige: Ulf Nilson som statsminister, tack!

"...Och likväl... tänk efter ett ögonblick så framgår det klart att i verklighetens värld, där även Sverige sensationellt nog ligger, har Persson haft väldigt lite att säga till om.
BROTTSLIGHETEN har oupphörligt ökat under hans tid. Framför allt gäller det VÅLD och allra mest VÅLDTÄKTER. I dag, i morgon och alla andra dagar våldtas 10 kvinnor i Sverige. Trenden är på uppåtgående och har bland annat rasistisk bakgrund. Inför detta - lidande, otrygghet, skändning - har Persson stått maktlös. Har han eller Bodström ens brytt sig?..."


"...Att skolor BRINNER så gott som VARJE DAG har inte heller stört. På samma sätt har varken Persson eller någon annan ledande politiker försökt dra uppmärksamheten till de överväldigande problem som MASSINVANDRINGEN i början på 90-talet medfört. Om Persson varit en statsman skulle han väl ha viftat bort alla fåniga anklagelser som rasism och tagit tag i integrationsproblemen. Det har han inte gjort. Att det råder mer eller mindre KRIGSTILLSTÅND på gator och torg i Landskrona och Malmö har inte varit stort nog..."

"..
Persson gjorde bort sig. Och oss..."

Läs hela den utmärkta krönikan av Ulf Nilson

måndag, september 18, 2006

Flera sexbrott i Malmö under helgen

1. "Kvinnan hölls inspärrad i en garderob och skulle våldtas, säger hon själv. Men hon lyckades larma en vän. Den utpekade våldtäktsmannen misshandlades och fick föras med ambulans till sjukhus. Det misstänkta våldtäktsförsöket skedde i en lägenhet."

2."Samma gäller för en annan utpekade våldtäktsman. En 30-årig man måste antingen släppas eller begäras häktad våldtäkt på en kvinna som han träffat på nattklubben Heartbreak på Södergatan natten till lördagen.
Kvinnan hävdar att mannen drogat henne. Hon följde med i mannens bil ut till Limhamnsfältet. Sedan minns hon ingenting på en stund. När hon vaknade till märkte hon att hon blivit våldtagen, säger hon.
Den utpekade mannen greps kort därefter."

3. "En tredje utpekad våldtäktsman, en 34-åring, kunde också gripas kort efter det påstådda brottet.
En rullstolsburen kvinna, ungefär jämngammal med mannen, bosatt i södra Malmö, säger att hon blivit våldtagen. Brottet ska ha skett i kvinnans lägenhet. De två känner varandra sedan tidigare."

Läs detta i Sydsvenskan

Dödades på grund av rykten att han var rik...

"Vendelbo døde, fordi rygterne sagde, at han havde en formue gemt. Tre mænd nægter sig skyldige.

Rygtet om en formue på mindst 100.000 kroner hos en 77-årig mand i Brønderslev var formentlig årsagen til, at han den 16. august sidste år blev overfaldet i sit hjem og kvalt i det viskestykke, som gerningsmændene havde kneblet ham med.

Mandag indledte Vestre Landsret i Viborg nævningesagen mod tre mænd på henholdsvis 24, 27 og 35 år, der står tiltalt for røveri og vold med...

...døden til følge. Alle stammer fra Iran og har boet mindre end 10 år i Danmark. Hvis de bliver dømt, bliver de formentlig udvist af Danmark for bestandig. De nægter sig skyldige.

Mændene levede af kontanthjælp og var i konstant pengemangel på grund af stor spillelidenskab. Derfor kan det have fristet dem, da en af deres kammerater i august 2005 fortalte, at den 77-årige enlige mand havde en formue gemt i sin lejlighed, mener anklagemyndigheden."

Läs detta i BT

Flickor misshandlad i Lomma


"Tre 16-åriga flickor blev förföljda och misshandlade av några andra flickor när de gick till kiosken vid Strandvägen på fredagskvällen.

De sa till dem att såg ut som horor och förtjänade att dö, berättar en av flickornas mamma, som av hänsyn flickorna inte vill ha sitt namn med i tidningen.

Dottern och hennes två kompisar blev förföljda av ett gäng på 15–20 personer. Det slutade med att några av förföljarna började slå två av flickorna medan den tredje blev hotad.
– När de hade dragit ner min dotter på marken fortsatte de med sparkar och knytnävsslag, säger mamman.


Läs detta i Sydsvenskan

söndag, september 17, 2006

Flere katolske kirker sat i brand



"Forsøg på afbrænding af katolske kirker på Vestbredden fortsætter, efter at Pave Benedict tidligere på ugen gengav kritik af Muhammed"


"Palæstinensere på Vestbredden fortsatte søndag de seneste dages angreb på katolske kirker - angreb der er udløst af en tale fra Pave Benedict, hvor han gengav en kritik af profeten Muhammed, der oprindelig blev udtalt tilbage i 1400-tallet af den byzantinske kejser, Manuel II Palæologus.

Angrebene resulterede alene i mindre materiel skade.

I byen Tubas nær Jenin blev en romersk-katolsk kirke forsøgt sat i brand, og søndag morgen skete det samme i byen Tulkarm.

Vatikanet udtalte lørdag, at paven beklager, hvis hans udtalelser har såret nogen."

Läs detta i Ekstra Bladet


Jag är så trött på överkänsliga islamister! Det är dags att sluta fjäska för dessa stenåldersmänniskor!

- Kidnappet i kamp om hasjmarkedet

"Kidnappingen og mishandlingen av de tre marokkanske mennene på 34, 38 og 45 år var høyst sannsynlig motivert av en kamp om narkotikamarkedet i Norge, mener politiet."

"De pakistanske gjengene er derfor på offensiven etter å ha mistet de store fortjenestene på narkotikaomsetning.

Blant disse var en albaner fra Makedonia i midten av 20-årene.

Han er blant annet dømt for det grove ranet av Tåsen postkontor i Oslo i november 2000, hvor han og en annen person truet til seg nesten 300000 kroner med både AG3- og haglegevær.

Blant de pågrepne var også en mann med libanesisk tilknytning."

Läs mer i VG

Ni som inte läst innan om de norska A- och -gängen. Ta er tid att göra det.

Skjøt mot synagoge

"En mann skjøt natt til søndag flere skudd mot den jødiske synagogen i Oslo. Politiet leter fortsatt etter en bevæpnet mann."

"Hvor mange skudd som ble avfyrt, er ikke kjent, men det var tydelige merker etter 4 kuler i fasaden på bygningen.

- Det vi kan si er at det ble løsnet ett eller flere skudd mot bygningen. Hva slags type våpen som er brukt, vil vi ikke si noe om, sier operasjonsleder Bjørn Ølstad ved Oslo politidistrikt til VG Nett.

Men etter det VG Nett kjenner til, skal det være brukt et automatvåpen.

Alle skuddene ser ut til å være rettet mot Davisstjernen rett over inngangen til synagogen. Noen av kulene gikk gjennom vinduene."

Läs mer i VG


Låter ju som ett TYPISKT URNORSK beteende, eller? Mångkulturen berikar - med skotthål!

En skottskadad i Södertälje

Sent på lördagskvällen kom larm om skottlossning i Södertälje.

- Vi tror att det rör sig om något slags uppgörelse, säger Joakim Svensson, stationsbefäl vid Södertäljepolisen, till TT.

Larmet om bråket vid en parkeringsplats vid vårdcentralen i området Lina hage kom strax före midnatt. Den skadade, en man i 20-25-årsåldern, fördes med helikopter till Karolinska sjukhuset i Solna. Han ska ha träffats med fyra skott men har troligen inga livshotande skador.

Hans motståndare, en 19-årig man, fick misshandelsskador under bråket, och fördes också till sjukhus. Efter omplåstring kunde han föras till Södertäljepolisens arrest. Ytterligare en person togs med från platsen för förhör.

De inblandade är kända av polisen sedan tidigare. Vad som låg bakom bråket var under natten oklart.

- De här brukar inte vilja prata så jättemycket med oss, säger Joakim Svensson."

Läs detta i SvD

Stort slagsmål i Höganäs - ca 100 personer deltog

"Fullt slagsmål utbröt i centrala Höganäs vid midnatt. Ett stort gäng från Landskrona hade rest upp till Höganäs och drabbade samman med Höganäsungdomar.

Omkring 100 personer deltog i slagsmålet där kedjor, påkar och andra tillhyggen ven i luften.


Ett stort polisuppbåd från hela Skåne samlade sig till motattack men när polisen grep in började stridslusten dämpas. Ännu en halv timme efter midnatt jagade upphetsade slagskämpar omkring i Höganäs centrum i sökandet efter antagonister men troligen var då ingen skadad eftersom ingen ambulans hade rekvirerats."

Läs mer i Sydsvenskan

2001 Oslo rape statistics shock

I samtliga nordiska länder har det varit extremt mycket våldtäkter i år. I Oslo har det varit minst en våldtäkt i veckan under hela sommaren.

Här är några siffror från Oslo 2001, man kan undra hur de siffrorna ser ut idag..?



"Two out of three charged with rape in Norway's capital are immigrants with a non-western background according to a police study. The number of rape cases is also rising steadily.The study is the first where the crime statistics have been analyzed according to ethnic origin. Of the 111 charged with rape in Oslo last year, 72 were of non-western ethnic origin, 25 are classified as Norwegian or western and 14 are listed as unknown.

Rape charges in the capital are spiraling upwards, 40 percent higher from 1999 to 2000 and up 13 percent so far this year.

Nine out of ten cases do not make it to prosecution, most of them because police do not believe the evidence is sufficient to reach a conviction.

Police Inspector Gunnar Larsen of Oslo's Vice, Robbery and Violent crime division says the statistics are surprising - the rising number of rape cases and the link to ethnic background are both clear trends. But Larsen does not want to speculate on the reasons behind the worrying developments.

While 65 percent of those charged with rape are classed as coming from a non-western background, this segment makes up only 14.3 percent of Oslo's population. Norwegian women were the victims in 80 percent of the cases, with 20 percent being women of foreign background.

Larsen said that since this was the initial study examining ethnic make-up there were no existing figures to put the numbers into context.

"Meanwhile, it is our general experience that this is an increasing tendency. We note this by the number of time we need to use interpreters in the course of an investigation," Larsen said."

Läs detta i Aftenposten