fredag, juni 15, 2007

Det kom ett mail...

Det kom ett mail från en läsare. Han ville dela med sig av verkligheten lite. Så varsågoda!

"Lite nyhetsrapportering från Skövde


En 18 årig, liten, tanig kille som jag är i nära relation med satt med en tjej i knäet i samband med en studentfest intill en badsjö. Då kommer en aningen äldre person, närmare bestämt 27 år gammal, fram till paret och börjar kalla tjejen för hora och gormar och spottar också tjejen i ansiktet. Ni vet, så där som vi alla brukar göra då vi träffar på vissa tjejer. Killen ifråga vart jätterädd och vågade inte yppa ett knyst för att gå i försvar för tjejen, men detta hjälpte föga, utan plötsligt låg han på marken med vad som sen skulle visa sig vara en sprucken trumhinna.

-Aj, det där gjorde ju ont!, kved killen.
Trots nu att det var den yngre killen som hade hål i trumhinnan, blev det nu ett olyckligt missförstånd, för den äldre killens reaktion blev:
-Skrattar du? och så slog han ytterligare två knytnävsslag i ansiktet.

Sedan förklarade den äldre killen på ett så pass pedagogiskt sätt, så att det inte gick att missuppfatta, att om han berättade om detta för någon skulle han söka upp honom för nya spännande aktiviteter samt knulla med hans mor. Samtidigt passade han på att marknadsföra folkslaget Muslimer genom slagorden ”Muslimer är bäst”. Varför han gjorde så vet jag inte, men kanske var han själv muslim och ville hjälpa till att bättra på gruppens attraktionsvärde i samhället.

Slutet gott, allting gott.

Frasse, Skövde"

Inga kommentarer: