tisdag, augusti 24, 2010

Över en miljon européer förslavade av muslimer

En miljon européer blev tagna som slavar av muslimska pirater under en tidsperiod av 300 år. Bland dessa var cirka 4-5.000 från skandinavien.

"Rigsarkivet i København gemmer på et brev fra en tilfangetagen sømand. Brevet er sendt fra Algier i 1710 og beder om hjælp til at komme hjem.

Den danske sømand var ikke alene. Omkring en million europæere blev i sin tid fanget af muslimske pirater og solgt videre på slavemarkeder.

Skibskapringer, hvor hele besætninger blev taget til fange, fandt sted fra 1500-tallet og frem til 1830’erne. Det var en del af den krigstilstand, der herskede i Middelhavet mellem det kristne Europa og de muslimske søfartsnationer i Nordafrika.

- Kapringerne blev for den islamiske verden set som en del af en Jihad mod Europa. Slaverne var altså formelt set krigsfanger, men blev reelt behandlet og solgt som slaver, fortæller Martin Rheinheimer, historiker ved Syddansk Universitet, i den nye DR2-serie 'De hvide slaver'."

Slavarna skulle i första hand arbeta på olika sätt för sina "ägare". Bland annat på skepp, i stenbrott, som husslavar och i försvaret.

De kristna slavarna tvingades också arbeta som sexslavar eller med annat på de bordeller som muslimerna så gärna besökte.

Man behandlade de europeiska slavarna precis som man ville. Att man skar av näsa, öron eller helt enkelt våldsamt avrättade slavarna, det var inget ovanligt.

Danska tv-kanalen DR2 sänder nu tre program om hur muslimer behandlar oss ickemuslimer när de chansen - med andra ord: något som svensk tv nog kommer att undvika visa: 'De hvide slaver'

Läs mer om slavhandeln med kristna slavar från Europa på JihadWatch/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se

Inga kommentarer: