söndag, augusti 29, 2010

Pastor Terry Jones ska bränna hundratals koranerDen kontroversiella pastorn Terry Jones har låtit meddela att den 11 september, så kommer han att bränna hundratals exempel av hatboken, koranen

Terry Jones är också författare till boken Islam is of THE DEVIL.

"Pastor Terry Jones i kirkesamfunnet «Dove World Outreach Center» i Gainsville i Florida ønsker å brenne flere hundre eksemplarer av koranen offentlig 11. september. Kirkesamfunnet har allerede innstiftet at dagen skal bli den «internasjonale dagen for koranbrenning». "

Nu är experterna skräckslagna att detta kommer få konsekvenser. (När får det INTE konsekvenser att gå emot folk i den "fredliga och kärleksfulla religionen"?)

"– Jeg vil sprenge meg selv i luften inne i kirken deres som hevn på Allahs vegne, sier en muslim på en webchat, ifølge Wall Street Journal."

"Andre skriver at de kommer til å kjøre inn i kirken med en lastebil stappfull av sprengstoff."

Personligen är jag inte mycket för bokbränning. Men i detta fallet är det annorlunda. Koranen är en ondskefull och grym bok. En bok som om och om igen uppmuntrar muslimer till jihad - att utrota alla ickemuslimer.

Som någon kommenterat under artikeln:

"Om muslimerna nu hävdar att de har rätt att bygga en moské på Ground Zero, enbart på grund av att "de har köpt marken", då har man rätt att bränna de böcker man själv har köpt med."Tv2nyheter.no
/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.se


Inga kommentarer: