tisdag, augusti 03, 2010

Ulf Nilsson: Sverige är på väg att ta livet av sigFör några dar sen, när jag fortfarande hade semester, blev det klart att pensionerna ska sänkas.
För andra gången i år!
En del av sänkningen ska kompenseras med lägre skatt men nettot blir fortfarande minus. Lika med sämre köpkraft, mindre rörelsefrihet för oss som råkat begå det värsta brott man kan göra sig skyldig till i Sverige: vi har blivit gamla och nu "ligger vi samhället till last".

Många blev säkert, precis som jag, gudsförbannade när de läste om skatterna. Men troligen insåg de flesta inte att den taskiga nyheten bara var tippen på ett isberg. Sanningen är helt enkelt värre:

Sverige och en lång rad andra, europeiska länder - men inte USA - är på väg att avskaffa sig själva, att ta livet av sig.


"Som alla vet började invandringen för länge sen. Den har skapat jättelika problem (hoppsan, nu blir jag skälld för rashatare!)"

"
Hur som helst är den utveckling vi är inne i vad Europa beträffar ett slags utdraget självmord, ivrigt påhejat av de fundamentalistiska muslimer som anser oss som orena avfällingar därför att vi äter griskött och underlåter att förtrycka de äckligt obeslöjade kvinnor vi råkat gifta oss med.
Jag kunde berätta åtskilligt mer om detta, men utrymmet är slut.
Kan katastrofen undvikas. Kanske. Men det ser illa ut...

Av Ulf Nilson
ulf.nilson@expressen.se"

Läs HELA Ulf Nilsons krönika i Expressen. Medans den finns kvar./Fröken Sverige

Inga kommentarer: