måndag, september 13, 2010

EXPO: Attacken mot Sverigedemokraterna måste fördömas

"2010-09-13 I lördags attackerades den unge Sverigedemokraten David von Arnold i en synnerligen brutal misshandel i sitt hem. Någon gång mellan kvart över åtta och halv nio ska två personer ha tvingat in sig David von Arnolds hem, misshandlat honom och ristat in ett hakkors i hans panna.

Vi vet sedan tidigare att Sverigedemokraterna är ett utsatt parti. Enligt Säkerhetspolisens rapport Hot mot förtroendevalda utsätts partiet för omfattande och systematiska hot från den så kallade autonoma miljön. SÄPO konstaterar dessutom att flera av partiets företrädare har utsatts för våld. Radioprogrammet Kaliber gjorde 2009 sammanställning av våldet och trakasserierna som drabbat partiet sedan 2006. Det visade sig att partiet utsatts för 21 fall av hot och vandalisering och 14 fall av våld mot enskilda personer
i partiet.

Våldet och trakasserierna har fortsatt även i den här valrörelsen. I lördags var det David von Arnolds tur att bli ett offer i den ständigt pågående våldskampanjen som Sverigedemokraterna utsätts för."

"Dådet mot David von Arnold utmärker sig. Det är enligt partiet det grövsta som någonsin drabbat en sverigedemokrat.

Det är så vedervärdigt, fegt och overkligt samvetslöst att det nästan känns överflödigt att understryka allvaret i dådet.
Just därför är det ändå nödvändigt. Politiskt våld måste fördömas. Det får inte förbises eller förminskas, oavsett vem som drabbas."


Läs hela artikeln av : Daniel Poohl på Expo

/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna


Inga kommentarer: