söndag, februari 18, 2007

Gripna "svenskar" förda till Etiopien

"Fyra personer från Sverige som fängslats i krigets Somalia har förts till Etiopien. UD försöker få besked om vad som hänt de tre männen och en 17-årig kvinna från Stockholm."

"De fyra greps enligt uppgifter till anhöriga i Sverige i slutet av januari. Då hade de vistats i Somalia i mer än en månad. Under den första tiden satt de fängslade på flygplatsen i Mogadishu men sedan ska de ha förts till Etiopien.

–Vi har inte fått bekräftat var de befinner sig nu men vi försöker på olika sätt få veta mer, säger Mirjam Mannbro på UD:s pressjour."

"Men enligt en av de fängslades 33-åriga hustru i Sverige har UD redan sagt att de gripna förts till Addis Abeba. Hon bad UD att hjälpa svenskarna efter att hennes man, en 42-åring med marockanskt medborgarskap men svenskt uppehållstillstånd, lyckades ringa till henne genom att låna en telefon med hjälp av en soldat."

Läs mer i SvD

Jag vill VERKLIGEN inte vi lägger ner massa skattemedel på så kallade flyktingar, som åker hem till Somalia för att stötta islamisterna! Och allra minst på dem som inte ens är svenska medborgare.... Detta är SKANDAL! Hur kan de ens åka ner till landet de flytt från? De är inte välkomna hit mer, det är ett som är säkert...

Nu får det väl ändå snart vara slut på dumheterna i detta landet?

Inga kommentarer: