tisdag, april 10, 2007

NORGE: Arbetskraftsinvandring - riskabelt

"Det har hävdats att debatten om invandringen till Norge helt plötsligt har blivit rumsren. Man frågar sig om den tidigare tystnaden beror på intellektuell feghet. Många har varit ovilliga att att engagera sig i debatten av rädsla för att bli placerade i samma fack som nationalister. Det är dags att släppa det nu."

Ja, ungefär så säger den i Norge boende islänningen, Rögnvaldur Hannesson, som är professor på Institutt for Samfunnsøkonomi på Norges Handelshøyskole.

Vidare fortsätter han:

"Det er ikke likegyldig hva slags innvandrere som kommer til Norge og hvor de kommer i fra. De siste årenes begivenheter i Nederland, Frankrike og Storbritannia har med all tydelighet vist at den muslimske innvandring til Europa er en tikkende, tidsinnstilt bombe. Det er ingen grunn til å tro at det skulle være annerledes i Norge.

De siste årene har en pervers, fundamentalistisk variant av islam blitt en inspirasjonskilde for dem som av ulike grunner befinner seg i opposisjon til de vestlige samfunn de har flyttet til eller vokst opp i."

"Det er utvilsomt riktig at de kjøpmenn og håndverkere som i sin tid flyttet til Norge fra Nederland og Nord-Tyskland brakte med seg fagkunnskap og kontakter som norsk bygdealmue verken hadde eller kunne tilegne seg. Men de som i dag tar med seg middelalderen, stammesamfunnet og æresdrapene beriker ikke det norske samfunn."

Läs hela debattinlägget på E24.no

Allt fler får livstids fängelse

"Antalet personer som döms till livstids fängelse ökar. Enligt Kriminalvården är 162 intagna på svenska fängelser dömda till ett livstidsstraff."

"1991 fanns det 35 personer dömda till livstids fängelse i Sverige."

Läs mer i Aftonbladet

Och dra era egna slutsatser. Det hade varit väldigt intressant att veta mer om dem som sitter på livstid.

måndag, april 09, 2007

Glenn Beck: The Extremist Agenda

The Extremist Agenda

Add to My Profile | More Videos

Kd omkört av Sd

"Sverige skulle få en rödgrön majoritet om det vore val i dag. Och Kd skulle hamna utanför riksdagen omkört av Sd, enligt väljarbarometer. "

Läs detta i SvD

Aftonbladet tuffar till sig

Nu börjar till och med Aftonbladet tuffa till sig lite. Gällande mordet på en person och knivskärning av sex andra, i Ålborg i helgen, så vågar de till och med skriva så här:

[quote]"– Han bor sedan en tid i Malmö, men kommer närmast från Danmark. Han är andragenerationsinvandrare med nära koppling till Bandidos. "[/quote]


De glömde ju att nämna att gänget bestod av muslimer och att offret var ickemuslim. Men som sagt var: Rom byggdes inte på en dag...


Aftonbladet

lördag, april 07, 2007

Idioten Shiek Helaly

Arabs running wild in Australia!!Äckliga kryp är de! Samma respektlöshet överallt. Det kommer inget gott ut av islam, så enkelt är det!

"Gringo är humor och kärlek.... för och till vem? "

I bloggen ULTRAVS kan du läsa hela detta inlägg:

""Hundra sidor fett. Ett halvt kilo tungt. Gringo Grande är fetast i stadish jao!"
"Gringo föddes för att mediebilden av miljonprogrammen var pippad. Miljonsvenskar framställdes alltid som hot, offer eller exotiska undantag."
"Och vi reagerade på det genom att göra varm, kärleksfull och optimistisk journalistik om Sverige. Det Sverige som funnits så länge men så många inte sett. Vi snackar inte om ”nya Sverige”, för vi har haft invandrare sen fyrtiotalet och miljonprogram sen 1975."
"Det är ingenting nytt. Det är Sverige. Och du läser om det i Gringo."

"Jag undrar sedan vi fick detta underliga utskick från Rikspolisen och då jag försökte ta reda på vem som var målgruppen för detta, då vi inte ens bor i en förort, hur invandrade människor ser på Sverige? Varför jag och andra föräldrar vars barn blivit misshandlade av invandrade barn, anses som rasister. Varför är det våra barn som ska arbeta med integrationen i svenska skolor, och protestera mot våldet. Som sedan förklaras med att invandrare diskrimineras. Vad har våra barn gjort och vad är det barnen ska kunna räkna ut och förstå och klara av själva, då inte skolledningen inte griper in i våldet. Är det kärlek att tala som Gringo gör och som de framställer oss svenskar?"

Bibelbeslut och porr retar Frälsningsarmén

"En hemsida, knuten till Frälsningsarmén, uppmanar till protest mot hotellkedjan Scandics beslut att rensa biblar från sina hotellrum.

– Sverige håller på att bli ett ”kristofobisk” land, säger Emanuel Karlsten, initiativtagare till protesten.
Scandic svarar med att erbjuda religiösa skrifter på alla sina hotell.

Beslutet att plocka bort Biblarna från hotellrummen är upprörande och provocerande.
– Lustigt att en person som känner sig kränkt av att Bibeln ligger gömd i en låda kan få en hotellkedja att ändra sig.

Emanuel Karlsten syftar på att hela diskussionen drogs i gång av Stefan Jansson, medlem i den sekulära föreningen Humanisterna.

Bibeldebatten och en artikel om att coca-cola blivit sura över att Jesus ses dricka läsken i en ny film, som nu måste klippas om, blev för mycket för Emanuel Karlsten som talar om ”religionsallergi” i Sverige. "

Läs mer i Sydsvenskan


Och här kan ni skicka ett protestmail direkt till Scandic


And in English

fredag, april 06, 2007

GLAD PÅSK!

Fröken Sverige önskar alla besökare en riktigt Glad Påsk! Kom ihåg att titta noga så att lammsteken inte är halalslaktad.

En av anledningarna till att sd gick bra i Landskrona?

Detta är en ett år gammal artikelserie och jag har skrivit om den innan. Men det är väl värt att titta på det igen.

Läs artikeln och det som står under den.

Det är med all säkerhet EN av anledningarna till sd´s framgångar i Landskrona. Men det är inte den enda.

Och själva artiklarna är heller inte den stora anledningen - även om det är STORT av en svensk tidning att våga vara ärliga, det är man inte van vid direkt - utan den stora anledningen är givetvis att detta är Landskronabornas vardag. Och de har insett att sd är det enda partiet som bryr sig om det....

Landskrona Posten/HD

/Fröken Sverige

Scandic Hotell: Biblar tas bort

"Kristna biblar har länge varit ett självklart attribut i rummen på Scandic Hotell. Nu är den traditionen bruten."

"Det var efter att en gäst blev upprörd över att ha hittat en bibel i sitt rum på Scandic som hotellkedjan började tänka om. Rum har redan börjat rensas från Gamla Testamentet och Psaltaren, som sedan länge har funnits på Scandics hotellrum.

Hotellkedjans ledning säger till Ekot att affärsidén är att inkludera snarare än exkludera. Därför ska skrifter från flera religioner och språk snart finnas tillgängliga i hotellreceptionerna."

Läs mer i SvD

Så, nu har de haft mig som gäst för sista gången i alla fall.

Den enda mailen jag hittade snabbt var: helpse@hiltonres.com Maila era åsikter dit.

Flaggan portad i skolan
"13-årige Alexander Eriksson i Råneå får inte vara i klassrummet när han har sin Sverigetröja på sig.
Tröjan har svenska flaggan på framsidan och ett utdrag av nationalsången på baksidan.
- Vi har haft en våg av sådana här tröjor med direkt koppling till främlingsfientliga föreningar och organisationer, säger Louice Stridsman, vikarierande rektor vid Råneåskolan.


Det var för en vecka sedan som 13-årige Alexander Eriksson kom till Råneåskolan i sin nya svarta huvtröja. På framsidan är ett tryck med svenska flaggor och texten "Sverige mitt fädernesland" och på baksidan ett utdrag av nationalsången. En bit in på dagen blev Alexander ombedd att ta av sig tröjan.
- Läraren sade att jag skulle ta av mig tröjan eller vända den ut och in. När jag inte gjorde det fick jag gå ut ur klassrummet, säger Alexander Eriksson."

Läs mer i Norrbottens Kuriren

Och vill ni köpa denna tröjan, så gör ni det på NoShame.se

Maila gärna skolan och tala om vad ni tycker: Rektor Louise Stridsman: STL12@edu.lulea.se, skicka även en kopia till: raneskolan@edu.lulea.se , så att inte mailen "råkar försvinna" hos rektorn.

Kan de "försvinna" hos Regeringen och UD, så kan de försvinna överallt./Fröken Sverige

Sheik Talks About Animals Having SexMan vill inte ens fundera över varför han har sökt på ord som sex och djur på internet. Men man vet ju att sökningar av den typen, görs mestadels från muslimska länder.
Western Resistance

If you click on the following links, you can see the data for yourself. In all of the following categories of bestiality, Pakistan was top of the list of Google searches for:
Pig Sex, with Egypt (no 2) and Saudi Arabia (no 3) following.
Donkey Sex, with India (no 2), Iran (no 3) and Saudi Arabia (no 4) following.
Dog Sex, with India (no 2), and Saudi Arabia (no 3)
Cat Sex (!!!), with Iran (no 2), Egypt (no 3) and Saudi Arabia (no 4) following.
Horse Sex, followed by India (no 2) and Turkey (no 3)
Cow Sex, with Iran (no 2), India (no 3) and Saudi Arabia (no 4) following.
Goat Sex, with India (no 2) and New Zealand (no 3) following
Animal Sex, with Morocco (no 2), India (no 3), Iran (no 4), Egypt (no 5)

Saudi Sheik: "Muslims Must Confront Non-Muslims"

Saudi Cleric: Educating Jihad & World Conquest - Not Enough

OSLO: 19-årig kvinna överfallen

En 19 årig kvinna blev inatt överfallen och kastad ner på marken i Oslo. Kvinnan lyckades dock smita från mannen och kontaktade polisen som lyckade gripa honom strax efter.

Nu ska denna person matchas mot de fantomteckningar som gjorts efter åtskilliga (ca 15) våldsamma våldtäkter i skett i Oslo sen i julas.

Läs mer i Dagbladet

Sarkozy vil freda fransk islam

Nicolas Sarkozy som för tillfället leder i jakten på väljarnas gunst inför presidentvalet den 22 april, försöker att vinna stöd från bland annat franska muslimer genom ett förslag som uppmärksamhet i ny intervju i katolska tidningen, La Croix.

Han har bland annat sagt sig vara villig att diskutera offentlig finansiering av ställen där speciellt Frankrikes 5 miljoner muslimer ska kunna be, samt att staten ska knytas närmare ihop med religiösa grupper och att staten ska utbilda imamer.

Quote:
Gjennom intervjuet fremgår det at han tror en slik støtte til religiøse steder og til utdannelse av imamer i Frankrike, vil være med på å begrense utenlandske krefters påvirkning av muslimene i landet.

Sarkozy har tidligere sagt at islamsk ekstremisme bygges opp i undergrunnsmoskeer og i islamske grupper som ikke har finansiell styrke til å bygge skikkelige gudshus.

Han har ifølge nyhetsbyrået AP ikke sagt at han vil gi direkte støtte til bygging av moskeer, men vil gi offentlig støtte til parkeringsplasser, kultursenter og andre bygg i tilknytning til moskeene.

Läs mer i VG

Första förlorade landet...

torsdag, april 05, 2007

The Face of Radical European Muslims

Kristna jagas i Sverige och utomlands

Quote:
"Dagens Sverige genomsyras av en skrämmande verbal förföljelse av de kristna.

Temakvällar på tv, där man utmålar i stort sett alla kristna som fundamentalister, ytliga så kallade samhällsprogram där man kräver kollektiva ursäkter av kristna för deras tros skull, hatkampanjer mot kristna högtider och så vidare i all oändlighet – detta för illdåd som begåtts för hundratals år sedan, i en mindre upplyst tid.

Och medan politiker vänder ut och in på sig själva för att tala väl om andra religioner, och på alla sätt uppmuntra religiös mångfald, sanktionerar man attacker på kristendomen genom plumpa uttalanden."


Quote:

"Socialdemokraternas Morgan Johansson och Leif Pagrotsky är två av dem som gjort det legalt att kränka kristna. De har båda uttalat sig nedsättande om kristna i samband med abortfrågan och stamcellsforskningen, utan att för ett ögonblick stanna upp och begrunda – än mindre nämna – det faktum att uppfattningen om de frågorna delas av alla de stora världsreligionerna.

Samma enögdhet ser vi i frågan om de homosexuellas rättigheter. Man anklagar kyrkorna för att kränka människor på grund av deras sexuella läggning, men har någon ens föreslagit att homosexuella ska få vigas i landets moskéer, tempel eller synagogor?"


"Det handlar också om rädsla. Den politiker är inte född som vågar ta i sin mun att exempelvis muslimer har en bakåtsträvande syn på abortfrågan. Då kan ju Stockholms tunnelbana sprängas i luften och med den ett par tre tusen civila."

Läs resten SvD

onsdag, april 04, 2007

Helena Benaouda´s dotter islamist?

Dottern till den svenska konvertiten, Helena Benaouda -som är ordförande för Sveriges muslimska råd, SMR - sitter visst i klistret.

Då det visar sig att hon är en av de "svenskar" som togs till fånga och nu har suttit fängslad i Somalia, anklagad för att ha deltagit i strider på den ultraortodoxa islamistmilisens sida.

Safia Benaouda har nu släppts och är åter igen i Sverige.

Vilket får en att undra hur "moderat och sekulär" den familjen är?

Svensk media gör inga stora uppslag av detta direkt...


"Safia Benaouda, a 17-year-old girl from Stockholm, has been released from a prison located in the Horn of Africa.

The girl's mother, who is chairwoman of Sweden's Muslim Council, was informed by the foreign ministry on Tuesday night that her daughter had been put on a plane back to Sweden, Svenska Dagbladet reports.
A Kenyan passenger plane left Nairobi for the Somali capital, Mogadishu. The plane travelled the same route twice, transporting a total of 63 prisoners, all of whom were handcuffed and blindfolded. Four of the passengers were Swedish citizens.

The prisoners were accused of fighting on the side of the Islamist militia against Somali government forces and their Ethiopian allies.

Two months have passed since Helena Benaouda first heard that her daughter had been arrested."


Läs mer på Hiiraan.com

Slagsmål på Sjöbo Torg, Borås 2007-03-31Behövs knappast kommenteras. Vi ser Sveriges framtid varje dag nu. I form av våld och hot...

/Fröken Sverige

Children of the Future Jihad

tisdag, april 03, 2007

Robert Spencer discusses the truth of islam

I City publiceras beskrivningen av en våldtäktsman.

Från bloggen VARJAGER - besök den:

"Jag läste om den stackar 17 åriga flicka som blev våldtagen. Känga till dem som raderade övervakningsfilmen. Men heder till City som publicerar signalamentet efter helgen 2 brutala överfall på kvinnor i Stockholm.

"våldtogs en 26-årig kvinna i Årsta. Klockan fyra i söndags i morse våldtogs en 17-årig flicka på Gotlandsgatan på Södermalm.Polisens underrättelsetjänst undersöker nu om en och samma gärningsman ligger bakom de brutala överfallen.- Signalamentet stämmer någorlunda. Båda gärningsmännen hade mörkt bakåtkammat hår och mörka kläder, säger Patrik Lillqvist."

Polisen söker tips om ni sett något.

Mörk hy, beskrivs som ”ljus mulatt”.
Talar spanska180 centimeter lång25-30 årMörkt blankt hår i en fem centimeter lång tofs.
Dålig hy och smutsiga naglar.
Klädd i mörka jeans och mörk jacka.

Polisens tipstelefon:08-401 04 74"

Achmed: "Vi löser det själva"

"Tystnad råder i Gårdsten efter mordet på fotbollsplanen. Här snackar ingen med polisen. - Det är ingen idé att de kommer hit. Vi löser våra problem själva, säger tonåringarna Mohammed och Achmed."

"Efter mordet har polisen pratat med ett stort antal personer i området. Utan resultat.
– Det finns säkert människor som har kunskaper om vad som hänt, men de pratar inte med oss, beklagar Fuxborg. Vi behöver uppgiftslämnare för att lösa det här, annars får vi ett samhälle där folk tar lagen i egna händer.
Det gör folk redan. Ska man tro 17-åriga Achmed och 18-åriga Mohammed är det öga för öga, tand för tand som gäller när rättvisa skipas i invandrartäta Gårdsten. 15-åringen höggs med 7 knivhugg. Vittnen GT talat med hörde lika många skott under mordnatten.
– Hugger någon mig tre gånger, hugger jag tre gånger tillbaka, säger Achmed. Den regeln gäller inte bara här i Gårdsten. Den gäller överallt.
– Vi blandar inte in polisen när det händer något, fortsätter han. Man får stå för det man gjort."

Läs mer i GT

måndag, april 02, 2007

UK: Skolor undviker förintelsen - vill inte uppröra muslimer

JLP på FOMI:

"En ny studie visar att skolor i Storbritannien nu har börjat slopa undervisning om förintelsen och korstågen för att inte uppröra muslimska elever. Studien som gjordes på uppdrag av den brittiska regeringen fann att vissa lärare var motvilliga att avhandla ämnet eftersom många muslimska elever förnekar förintelsen. Det finns också ett motstånd bland lärarna att avhandla korstågen, där kristna korsfarare kämpade mot muslimska arméer för kontroll över Jerusalem - eftersom undervisningen ofta krockar med vad som lärs ut i lokala moskéer.

Quote:
The study, funded by the Department for Education and Skills, looked into 'emotive and controversial' history teaching in primary and secondary schools. It found some teachers are dropping courses covering the Holocaust at the earliest opportunity over fears Muslim pupils might express anti-Semitic and anti-Israel reactions in class.

"But the same department deliberately avoided teaching the Crusades at Key Stage 3 (11- to 14-year-olds) because their balanced treatment of the topic would have challenged what was taught in some local mosques." A third school found itself 'strongly challenged by some Christian parents for their treatment of the Arab-Israeli conflict-and the history of the state of Israel that did not accord with the teachings of their denomination'.

Källa: Daily Mail
Läs detta och diskutera det på FOMI

/Fröken Sverige

FN-resolution antagen som förbjuder islamkritik"Islam bör inte få kritiseras. Det kan såra muslimer och leda till intolerans. Det är innebörden i en resolution som antogs av FN:s råd för mänskliga rättigheter i Genève i förra veckan.

Resolutionen antogs med en rösts övervikt (24-23) och de som röstade för var mest hel- och halvdiktaturer medan demokratier i allmänhet var emot."

"- En sådan här utveckling gynnar bara de intoleranta och bigotta, sa Asma Jahangir. Denna resolution, och lagar som ligger i linje med den, skapar inte social harmoni och brukar bara betyda att svaga grupper förföljs.

Asma Jahangir är advokat och muslim från Pakistan, och tycker mycket illa om den hädelselag som finns i hemlandet. Den är ett exempel på hur det går när en religion ska skyddas mot kritik genom lag. Kristna har falskeligen blivit anklagade, fängslade och dödade på grund av denna ”ärekränkningslag”. 90 procent av alla fall anmäls av imamer."

"Fotnot: Voteringsresultat:
För (24): Algeriet, Azerbajdzjan, Bahrain, Bangladesh, Kamerun, Kina, Kuba, Djibouti, Gabon, Indonesien, Jordanien, Malaysia, Mali, Mauritius, Mexiko, Marocko, Pakistan, Filippinerna, Ryssland, Saudiarabien, Senegal, Sydafrika, Sri Lanka och Tunisien.

Emot (14): Kanada, Tjeckien, Finland, Frankrike, Tyskland, Guatemala, Japan, Nederländerna, Polen, Sydkorea, Rumänien, Schweiz, Ukraina och Storbritannien.

Nedlagda (9): Argentina, Brasilien, Equador, Ghana, Indien, Nigeria, Peru, Uruguay och Zambia."

Läs mer i Världen Idag

/Fröken Sverige

söndag, april 01, 2007

Betalar dyrt för myten om oskulden

"Att ligga med någon för första gången är för många ingen privatsak. Det ska vara blod på bröllopslakanen, annars hotar skam och straff. Desperata tjejer betalar tusentals kronor till plastikkirurger för en ny mödomshinna."

Ingen kan undersöka någon och se om hon är oskuld. Många ser ut så här från början, då blöder de inte.

Detta informerar han alltid sina patienter om, säger han. Tjugo–trettio stycken om året. Men de vill ändå opereras.

– De står här, 16–17 år gamla, förtvivlade. De har haft sex, och så ska de plötsligt bli bortgifta och förväntas blöda. Det är ett oerhört starkt patriarkalt tryck på dem.


Sydsvenskan


/Fröken Sverige

DF:Regeringen måste stå emot muslimers krav på särbehandling

"Dansk Folkepartis utbildningsordförare, Martin Henriksen, kommer ta upp ärendet med undervisningsministeriets stöd till böcker, som ska packa in sexualundervisningen i speciella islamska varianter, bara för att muslimer inte tål att se nakna kroppar.

Det är ett oacceptabelt hänsynstagande till utvalda grupperingar och användare och i rak motsats till regeringens hållning om att danska lagar och normer ska gälla hela befolkningen. Undervisningsminister Bertel Haarder (V) kommer att bli ombedd att redogöra för sin hållning till islamska särkrav till Martin Henriksen

-Det har efterhand uppstått en ganska ohelig allians mellan naiva danska kulturradikala och fundamentalistiska muslimer, där det de verkat blivit eniga om att muslimer är några speciellt veka/klena själar, som inte kan umgås med danskar om det serveras varmkorv, dricks alkohol, blottas hårtestar på flickorna. Detta omöjligör givetvis fullständigt varje tanke om integration, säger Martin Henriksen.

- Det verkar efterhand som om regeringens medlemmar helt enkelt inte kan bestämma sig för vilket ben de ska stå på, när det i tid och otid dyker upp saker, där i regel fundamentalistiska muslimer, som till exempel den nye imamen Mostafa Chendid från det lilla islamska trossamfund i Nordväst, ställer krav på särbehandling av muslimer, påpekar Martin Henriksen, som konstaterar, att samma dag som det kommer fram att undervisningsminister Bertel Haarder stöttar särskild islamsk sexualundervisning, så avisar arbetsmarknadsministern, Claus Hjort Frederiksen (V), att tillmöteskomma särkrav från religiösa grupperingar.

-De muslimer, som har kommit till Danmark under tidgare tiders slappa regeringars helt ogenomtänkta invandringspolitik, måste ställa in sig på att man och kvinnor är lika, att homosexualitet är fullt accepterat och att nakenhet är något som inte bara är tillåtet, men också praktiseras i det danska samhället på stränderna, i omklädningsrummen och många kulturella sammanhang och det ska varken de kulturradikala eller islamisterna lyckas förhindra, understryker Martin Henriksen, som kommer be undervisningministern om sluta med att stötta den smygande islamiseringen, som ofta missvisande göms under den positiva beteckningen "intergration".
"

Pressmeddelande Dansk Folkeparti

Svensk media kontra dansk media


SVENSK MEDIA:

Quote:
Misstänkt kokainsmugglare fritogs av beväpnad kumpan
En kumpan till de två misstänkta svenska rekordsmugglarna har fritagits av en beväpnad man från häktet i Köpenhamn. Den 29-årige rymlingen kan gömma sig i Sverige. - Det är inget tvivel om att han är farlig, säger Steffen Steffensen på Köpenhamnspolisens narkotikarotel till GT.se

Den 29-årige rymlingen är tillsammans med en 23-årig malmöbo och en 35-årig göteborgare misstänkt för ha smugglat kokain värt över 20 miljoner.


GT

DANSK MEDIA:

Quote:

Drasko Vukovic
En kokainsmugler fra det tidligere Jugoslavien er flygtet fra arresten i Frederikssund. To arrestbetjente truet med pistol.

Den varetægtsfængslede blev sammen med to landsmænd pågrebet i februar med 38 kilo kokain. På gadeplan ville det have indbragt mindst 19 millioner kroner.

Ekstra Bladet


Jag vet inte vad som är värst? Att de ljuger eller att de tror att ALLA svenskar är dumma i huvudet? Hur kan man förakta sina egna landsmän så?

Danmark: Körde ner 2-åring och smet

Greve, Danmark: En smitare körde i går, lördag, ner en 2-åring och sedan smet han från platsen.

" Føreren af bilen beskrives som 25-26 år, arabisk af udseende og med kort sort hår."

Läs mer i Jyllands- Posten

Det var väl bara ett kafir-barn eftersom han tttade på barnet och sen drog, antar jag?

Pedofili i islam


Quran 52:24 Round about them will serve, (devoted) to them, young male servants (handsome) as Pearls well-guarded.

Also in Surah 76:19 Allah promises fresh youths to Muslim men.

GÖTEBORG: Man hittad mördad på fotbollsplan

"En ung man hittades ihjälskjuten med flera skott på en fotbollsplan i Gårdsten i nordöstra Göteborg.

Polisen utesluter inte ett samband med en knivskärning av en pojke tidigare i veckan i samma område. "

"
Det finns antydningar om att skottlossningen kan kopplas ihop med ett gängbråk förra veckan i samma område. Då knivskars en 15-åring svårt, och han vårdas fortfarande på sjukhus.
- Vi utesluter inte att det finns ett samband, men det är inte vårt utgångsläge, säger Stefan Gustafsson.
- Men har självklart finns det med i tankarna att det finns en koppling i just det geografiska området.

Efter knivskärningen av 15-åringen avlossades skott mot Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg. Polisen har sedermera bekräftat att det fanns en anhörig till pojken på sjukhuset när skotten avlossades och man såg ett möjligt samband mellan de bägge händelserna."

Läs mer i Sydsvenskan

Det är BRA att de utrotar varandra - kanske synd att det kostar skattemedel. Men man kan ju lätt föreställa sig vad dessa "svenskar" skulle kosta på sikt med. Så det får det vara värt.

Svenska hjältar: Gänget satte rånaren i taxi och ringde polisen

"TORESTORP. Bankrånaren i Överlida kunde gripas tack vare grillgänget i Torestorp. - Vi satte honom i en taxi, sen ringde vi polisen, säger Jesper Orshammar, 26."

"Sparbanken i Överlida rånades av fyra män i torsdags förmiddag. Flera skott avlossades. Bankdirektören själv flydde ut genom fönstret. Det är oklart om rånarna fick med sig några pengar."

"Han kunde gripas tack vare det alerta gänget i Torestorp. De satt och grillade kött och korv vid sin vanliga grillplats när en utmattad, blöt och smutsig man plötsligt klev fram ur skogen.
– Han var väldigt skärrad, presenterade sig som Alfred, talade otroligt dålig svenska och sade att han varit med om en trafikolycka, berättar Jesper Orshammar."

Läs mer i Expressen

Tidigare poliser chefer på kritiserat bostadsbolag

"Säpos samarbete med de kommunala bostadsbolagen i Göteborg har kritiserats hårt. Dinapengar.se kan nu avslöja att höga chefer hos bostadsbolagen har en bakgrund inom polisen och Säpo.

I dagarna blev det känt att säkerhetspolisen, Säpo, och företrädare för fem kommunala bostadsföretag i Göteborg under en lång tid har träffats för diskussioner. Säpo vill inte redovisa detaljer om hur samarbetet ser ut, men det ska handla om terroristbekämpning."

Läs mer på Dina Pengar

...som givetvis ser detta som något negativt. Medans vi andra är glada över att höra att SÄPO gör sitt jobb...

Svenska barn berövas sitt kulturarv - stopp för fläskkött upprör sverigedemokraterna

"Enligt uppgift från Sydsvenska Dagbladet har tre av Malmös förskolor beslutat sig för att inte längre servera fläskkött till barnen. Det sägs också att en liknande förändring troligen kommer att införas på samtliga malmöskolor. Orsaken sägs vara att det blir för dyrt med olika sorters kött i sortimentet och att en majoritet av barnen har muslimsk bakgrund.

Sverigedemokraterna är mycket upprörda över beslutet, som man menar berövar de svenska barnen på en del av deras kulturarv. Som en första åtgärd har partiets kommunalråd, Sten Andersson, idag skickat in en enkel fråga till kommunalrådet Agneta Eriksson."

Läs mer på sd´s hemsida

Usch, jag blir ILLAMÅENDE av att läsa detta. Tur att sd finns som öppnar munnen och ifrågasätter. Ingen annan gör det. Ingen.


Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Jag säger så mycket som att om inte det etablerade partierna ändrar sig snarast, så är ALLA som röstar på något annat än sd nästa gång FÖR islamiseringen.

Här är veckans kommunfullmäktige i Malmö, inslag 18 (fungerar inte i Firefox):


Se det och se hur Sten Andersson, L-J Hallgren och Jörgen Grubb kämpar mot islamiseringen, när alla de andra jobbar för den.

lördag, mars 31, 2007

Fler pojkar skadade efter omskärelse

"I höstas fick den danske läkaren Hazim Al-Ansari svensk läkarlegitimation. Samtidigt utreddes han av åklagare för flera misslyckade omskärelser utan tillstånd i Sverige. Sedan dess har han skadat ytterligare två pojkar svårt."

"Tills för en månad sedan opererade han på Islamic Center i Malmö.

I januari kom en pojke in akut på barnkirurgen i Lund. Han kunde inte kissa. ”Hela penis låg begravd under huden med en minimal öppning i huden och ärrig kant”, skriver kliniken i sin anmälan till Socialstyrelsen. Pojken måste opereras om, och efteråt har hans penis ”kort kvarvarande hud på penisskaftet”.

Pojken hade omskurits på Islamic Center av Hazim Al-Ansari. Ytterligare en anmälan mot honom är på väg från barnkirurgen i Lund, erfar Sydsvenskan.

Under förra vintern och våren kom fem pojkar till Helsingborgs lasarett med akuta infektioner efter omskärelser, alla utförda av samme läkare. Då saknade han tillstånd att utföra ingreppet i Sverige."

Läs mer i Sydsvenskan

G. Beck Uncovers Muslim Plot to Silence Dissent in America

fredag, mars 30, 2007

Är utvecklingen linjär?

Varin på FOMI:

Är utvecklingen linjär? Detta är vad som lagstiftats och krävts i vårt Sverige under historiens gång:

Aldrig förekommit i laga ordning (?) : Kroppsstympning

1335: Träldomen avskaffas

1772: Tortyren avskaffas

1813: Slavhandel förbjuds

1870: Religiöst tvång avskaffas

1921: Dödsstraff i fredstid avskaffas

1921: Kvinnan erkänns som myndig

1947: Homosexualitet avkriminaliseras


2006: Krav på införande av Sharia i Sverige

...muslimerna bär bud om utveckling...eller?

Läs mer och diskutera på FOMI

torsdag, mars 29, 2007

Sd på väg in i riksdagen

"Sverigedemokraterna stormar mot riksdagen i den senaste mätningen.
Med rekordhöga 4,3 procent.
– Det är en magisk gräns, säger partiledaren Jimmie Åkesson."

Läs mer i Aftonbladet


"Det här visar ju att människor inte upplever att vi tar dem på allvar", säger m:s kommunikationschef till SvD.se.

Eller så visar det att folk kan tänka själva....

onsdag, mars 28, 2007

"Tuberkulos kan bli lika dödlig i Sverige som i tredje världen"

"Smittsjukdomsexperter: Blott ett par decennier innan vi står utan vapen mot tuberkulos och andra bakteriella infektioner. För första gången på flera decennier har antalet fall av tuberkulos plötsligt börjat skjuta fart igen. Tbc ökar globalt bland annat på grund av hiv- och aidsepidemin och den ökande läkemedelsresistensen. Men också i Sverige insjuknar allt fler i tbc till följd av invandringen av människor från krigs- och katastrofdrabbade länder - före detta Jugoslavien, det forna Sovjetunionen och Irak. Allvarligaste problemet är att vi inte har något effektivt vaccin mot nya, extremt multiresistenta former av tbc och att ingen vill finasiera utvecklingen av ett sådant vaccin. "

Läs mer på DN

Det är ingen rolig utveckling detta landet nu utsätts för. Vi går tillbaka i tiden med stormsteg...

Imam Chendid bör be danska kvinnor om ursäkt

Dansk Folkepartis jämställdhetsordförare, Louise Frevert, är upprörd över att Islamisk Trossamfunds nya imam i hotfulla ordalag uppfodrar danska kvinnor att ta på sig slöja. Hon accepterar inte hans grunder till detta och påpekar, att beslöjning och förtryck av kvinnor endast ökar de sexuella frustrationer som för till våldtäkter och andra former av övergrepp.

-Det är helt enklet oacceptabelt att islamsk trossamfunds nya imam, Mostafa Chendid, försöker skapa en bild av att det är kvinnorna, via deras fria rätt att gå klädda som de har lust till, som skapar en grogrund för våldtäkter. Det är helt enkelt ett uttryck för en djupt föråldrad sexistisk tankegång, säger Louise Frevert.

-Det är ett faktum att invandrarmän från den tredje världen, som ofta har muslimsk bakgrund, är massivt överrepresenterade i våldtäktsstatistiken. Det beror naturligtvis på den massiva tabubeläggningen av kvinnan och hennes sexualitet, vilket skapar ett massivt hyckleri och därmed en grogrund för utvecklingen av sexuella kränkare, säger Louise Frevert.

- Iman Mostafa Chendid bör be de danska kvinnorna om ursäkt och ge ett mycket klart svar på hur han förhåller sig till det faktum att det oftast är muslimska män som är involverade i våldtäktsfallen, säger Louise Frevert.

Hon vill samtidigt be jämtälldhetsministern Eva Kjer Hansen (V) att ta asvtånd från imamens nedsättande kommentarer om danska kvinnor.

Dansk Folkeparti

Ja, som sagt var..kravmaskinerna ger sig inte förrän vi har sharia i hela västvärlden. Tur att både Danmark och vi har några få politiker som är starka och vågar kritisera detta. Men beklagligt att det "etablerade" politikerna är sådana fega kräk....

tisdag, mars 27, 2007

Banned UN Speech: "Human Rights Nightmare"

Sex gripna vid stor razzia i Malmö

"Sex personer greps vid en polisrazzia mot människosmugglare i Malmö på tisdagsmorgonen. Poliser från länskriminalen slog till mot flera adresser runt Möllevångstorget, samt i Kirseberg vid 7.30-tiden. "

"
Brottsmisstankarna rör grovt organiserande av människosmuggling, grov människosmuggling, grov urkundsförfalskning och grov stöld.

De misstänkta ska alltså ha dels tillverkat dokument av olika slag, troligen pass och legitimationshandlingar, och viseringar. Eftersom alla brott anges som grova anses de ha skett systematiskt.
De inblandade ska ha transporterat asylsökande från i första hand Irak till Sverige under en längre tid."

Läs mer i Sydsvenskan

Ja, det är för bedrövligt att detta är landet som ALLA skall till! Och att våra nysvenskar gör sig stora pengar på folk som inte har asylskäl. Ut med dem! På livstid. Och få fart på passen med fingeravtryck snarast.

Metros/Gringos hotskola

Se bilden och läs texten här.

Dags att maila Metro och klaga. Hoppas MÅNGA gör det.


Chefredaktör och ansvarig utgivare: sakari@metro.se

Kvinna bar tröja med Muhammedbild på i rätten


En kvinna som mist sin man i terrorattackerna i Madrid, markerade noga sin åsikt om militanta islamister idag genom att bära en tröja med denna muhammedteckningen i rätten.

Kvinnan satt på första raden och en halvtimme in i rättsmötet så reste hon sig upp och gick fram och ställde sig framför de åtalade som satt skyddade i glasburar.

Domaren beodrade ut kvinna, då han trodde det var en anhörig till de anklagade som hade någon slags kodat meddelande på sin t-shirt.

Kvinnan fick sedan krishjälp av en av de läkare, som fanns med i rätten för att stötta de anhöriga.

När domaren fattade hur det verkligen stod till, så sa han att kvinnan var välkommen att vara kvar i rättsalen, även om det fanns risk att hennes tröja kunde väcka oro.

191 människor dog då radikala islamister sprängde ett antal bomber i Madrid den 11 mars 2004.

Läs mer i Ekstra Bladet

måndag, mars 26, 2007

Människosmugglare lät över hundra dö bland hajar

"Människosmugglare tvingade ner 450 somaliska och etiopiska flyktingar i havet utanför Jemens kust.
De som tvekade slogs med stålrör och knivskars. Flera attackerades av hajar."

" Vittnen bland de överlevande berättar hur de knivviftande människosmugglarna slog och högg med träpåkar och järnrör mot dem som inte ville kasta sig ner i det stormiga havet. Fler av kvinnorna skall även ha våldtagits på båtarna."

Läs mer i Aftonbladet

Låter som den fredliga och kärleksfulla religionen har varit på G igen...För vi kan räkna med att smugglarna själva säkert lyckats ta sig hit...

Kvinna misshandlad ombord på tåg

"En kvinna har anmält att hon strax före klockan tre på måndagseftermiddagen blev misshandlad och ofredad ombord på ett tåg, strax utanför Helsingborg. Tåget var ett Öresundståg, på väg i riktning mot Göteborg.

Detaljer om händelsen är i nuläget oklara, men enligt uppgifter från polisen ska en man ombord på tåget ha misshandlat och ofredat kvinnan. Ingen har ännu gripits för brottet."

Läs detta i Sydsvenskan

Detta blir intressant att höra mer om...

lördag, mars 24, 2007

Stenkastning mot brassar

"Det var oroligt vid Ullevi i Göteborg under Brasiliens träning. Enligt polisen kom cirka 300 ungdomar till arenan för att ställa till bråk."

"Ungomarna kastade bland annat sten och papperskorgar mot Brasiliens spelarbuss.

Det var av sådan karaktär att polisen rubricerar det som våldsamt upplopp. En person greps misstänkt för olaga intrång. Han var en av de tiotal som lyckades ta sig in på innerplan under Ronaldinhos och de andra brassarnas träning."

Läs mer på SVT och se inslaget "Ungdomarna springer in på plan.

Man kan inte direkt påstå att det ser ut att vara den ordinarie göteborgaren, som det handlar om direkt. Men det vet vi ju å andra sidan direkt när det har med stenkastning och andra stenålderstraditioner att göra.

Belgien: Vi skulle inte ha våldtagit henne om hon hade varit muslim

Tre marockanska, minderåriga bröder, från Middelkerke i Belgien har blivt arresterade för våldtäkt. De tre har våldtagit en deras 13-åriga granne upprepande gånger, under ett helt år.

De tre bröderna i åldern 15, 16 och 17 år är muslimer och de säger att de inte hade gjort detta om det varit en muslimsk flicka.

Den äldsta brodern är nu i fängelse i Everberg. De två andra är på en ungdomsvårdsanstallt i Ruislede.

Källa: VRT Nieuws (Dutch)
Läs detta på: Islam in Europe

torsdag, mars 22, 2007

Våldtäktsman nekas prövning

"Det var i oktober i fjor som den 35-årige mannen, boende i Arlöv, dömdes till två års fängelse och utvisning för våldtäkt på en 16-årig flicka.

Brottet ägde rum i Älmhult när flickan väntade på att få skjuts hem av sin mamma. Mannen har försökt få sin sak prövad av tingsrätten och högsta domstolen, som båda fastställer tingsrättens dom."

Läs mer på Sydsvenskan

HÄRLIGT!!

24-åringen erkänner mord

" Inför häktningsdomaren i Malmö på torsdagen erkände den misstänkte 24-åringen mord på sin hustru."

"Enligt mannens egna ord hade kvinnan gått ut i köket efter bråket. ”Hon var upprörd och jag tog henne om halsen för att lugna henne” sa mannen till häktningsdomare.

Paret hade sedan fallit omkull på golvet och enligt mannen insåg han att kvinnan var skadad och att det var ”för sent”. Då tog han en kniv och skar henne i halsen. Enligt obduktionsprotokollet var kvinnans halspulsåder avskuren."

Läs mer i Sydsvenskan

Ja, det är sådana här härliga par vi får "ärva" från Danmark, eftersom de har betydligt bättre lagar än Sverige.

Teckningarna är inget angrepp på islam!


Läs detta och mer i Jyllands-Posten:

Den satiriska franska veckotidningen Charlie Hebdo blev på torsdag eftermiddag frikänd för att ha publicerat de satiriska muhammedteckningarna. En av de tre muslimska organisationerna bakom saksökningen kommer att överklaga domen. Hundratals fransmän hade rest lång och köat i timmar, så när domen föll, så applåderades den kraftigt. Många prominenta vittnen fanns i rättegången. Bland annat presidentkanidaten, Francois Bayrou och ledaren för socialistpartiet, Francois Hollande. Chefredaktör Philippe Val argumenterade för att muslimsk censur av pressen, skulle vara en kränkning av de basala demokratiska rättigheterna och ytterst ett hot mot demokratin.
Citat:
Ved samme lejlighed frikendte retspræsidenten, Jean-Claude Magendie, to af Jyllands-Postens profet-tegninger, som Charlie Hebdo også havde offentliggjort.

Få minutter efter domsafsigelsen meddelte de muslimske organisationer, at de vil appellere dommen til en højere domsinstans. De meddelte, at der ifølge deres opfattelse var tale om et generelt angreb på muslimer, som de ikke vil tolerere.

Retten betegnede tegningerne som chokerende og sårende, men tilføjede, at de indgik i en journalistisk sammenhæng, der ikke overskred den franske lovgivnings grænser, men tværtimod virkede i ytringsfrihedens interesse.

Oslo, Norge: 18-åring dödade 16-åring

En 18 år gammal pakistanier knivmördade inatt en 16 åring från Eritrea.

"18-åringen som er siktet for drapet på en beboer ved en barnevernsinstitusjon i natt, har i politiavhør fortalt om deler av hendelsesforløpet.

- Han har vedgått knivstikkingen, men erkjenner ikke straffskyld etter siktelsen, forteller politiadvokat Fredrik Rieber-Mohn til Dagbladet.no.

Den 18 år gamle norskpakistaneren var i 12-tida ferdig med den første runden med avhør, og sitter nå i arresten i Lillestrøm."

Läs mer i Dagbladet

Holbæk, Danmark: Två 16-åringar häktade för försök till dråp

För andra gången denna veckan, så är det någon som skjuts i lilla Holbæk. Tidningen Ekstra Bladet skriver:

"
De to 16-årige drenge, der er af anden etnisk oprindelse end dansk, blev anholdt på Københavns Hovedbane i nat. Torsdag formiddag køres de tilbage til Holbæk, hvor de fremstilles i grundlovsforhør klokken 13.30. Her vil de blive sigtet for drabsforsøg."

Det känns verkligen som det är dags att ta tag i alla dessa invandrargäng, som gör precis som de vill i Europa. Att sänka straffålder och höja straffen är nödvändigt. Eller ska vi låta dem bestämma över hela västvärlden. Det är ett krig som pågår och det är dags att vi börjar försvara oss.

onsdag, mars 21, 2007

Malmö: Luftgevärsattackerna på Rosengård fortsätter

" Luftgevärsattackerna på Rosengård fortsätter. I helgen demolerades 30 fönster på Rosengårdsskolan. I fönstren syns hål som efter kulor, med någon decimeter stora sprickor åt alla håll.

Vandalerna höll sig precis utanför övervakningskamerornas upptagningsområde.
– Vi kommer såklart att ta in filmerna och titta igenom dem, men kamerorna är lite speciellt riktade, säger Anette Bergstrand vid närpolisområde Öster i Malmö. Men har man legat en bit utanför skolgården och skjutit så är det inte säkert att vi ser något. "

Läs mer i Sydsvenskan

Jonathan Friedman: "Multikultur har aldrig fungerat...."

Lyssna på Tendens: "Politiskt (in)korrekt - Vad får man forska om? "

14:57 Jonathan Friedman: "Multikultur har aldrig fungerat...."

Mycket intressant.

Rått knivöverfall på tunnelbanan

"En ung man har blivit knivskuren på tunnelbanan mot Vårberg.
Killen attackerades av ett helt gäng som befann sig på samma tåg.
En kompis som färdades med mannen lyckades släpa av honom vid Skärholmens tunnelbanestation.
Hur svårt skadad killen är och var han befinner sig är oklart. Enligt polisen har ingen ambulans kallats in."

Läs mer Aftonbladet

Mångkulturen berikar i vanlig ordning....

Tysk domare suspenderad efter att ha följt koranen

En kvinnlig domare nekade en marockansk kvinna skilsmässa, genom att hänvisa till att koranen ger mannen rätt att tukta sin hustru. Hon är nu bortagen från målet.

Koranen ger mannen rätt att tukta sin hustru och därför är inte hustruvåld ett tillräckligt skäl för att upplösa ett muslimskt äktenskap...

Så motiverade en kvinnlig tysk domare sitt nej, till att låta en marockansk mamma till två, att få skilja sig från sin våldsamma man.

Kvinnan hade bett rätten om hjälp för att få slippa ut ur ett äktenskap, som präglades av kraftigt våld och dödshot.

"Retten i Frankfurt godkendte onsdag en klage fra den marokkanske kvinde og tog dommeren af sagen, oplyser kvindens advokat til Spiegel Online.

Den 26-årige kvinde havde bedt om rettens hjælp til hurtigt at slippe ud af sit ægteskab, som var præget af hyppig vold og dødstrusler. Men ifølge dommerens kendelse var hun selv ude om det og må derfor vente i et år med at blive skilt.

Dommeren henviste til, at ægtefællerne begge har marokkanske rødder, og at det "i denne kulturkreds ikke er usædvanligt, at manden udøver retten til at tugte hustruen". "

Läs mer i Berlingske Tidende

tisdag, mars 20, 2007

MALMÖ: Killar låste in 14-årig flicka på skoltoaletten och sparkade henne

" Ett kompisgäng drog in en 14-årig flicka på skoltoaletten. Där inne släckte de ljuset och slog och sparkade henne flera gånger på nästan hela kroppen samtidigt som de höll för dörren.
Först efter att hon bitit en av dem i handen lyckades hon öppna dörren och fly därifrån. Hon lyckades identifiera en av gärningsmännen som åtalas, misstänkt för misshandel och olaga frihetsberövande – han är 15 år och går på samma skola.

I förhör har flickan sagt att hon blev mycket rädd för vad som skulle kunna hända inne på toaletten. Det var beckmörkt och hon hade försökt försvara sig, men hennes armar var fasthållna."

Läs mer i Sydvenskan

Barn sägs utnyttjas i Irak-kriget

"En amerikansk general i Irak sa på tisdagen att upproret tar sig nya former – nu drar sig upprorsmakarna inte för att använda barn.

Generalmajor Michael Barbero sade att ett fordon med två vuxna och två barn tilläts passera en vägspärr i Bagdad förra helgen, uppger TT.

Strax efteråt ska de vuxna ha övergivit bilen och sprängt den – med barnen kvar i baksätet."

Läs mer på Aftonbladet

Islam - Den "fredliga och kärleksfulla" religionen....

OSLO: Somalier bjöd in vänner på gruppvåldtäkt

Sjupersoner är än så länge anhållna, misstänkta för gruppvåldtäkt av en somalisk kvinna på 20 år som de drogat ner och våldtaget. Polisen misstänker att männen har ringt in flera våldtäktsdeltagare, mitt under den pågående våldtäkten.

Denna kvinnan är nu mordhotad av den somaliska miljön i Oslo.

"- Dette er den verste saken jeg har vært borti. Jeg har ikke hørt om lignende her i landet. Tidligere har vi hørt om gruppevoldtekter der både fire og fem menn har deltatt, men denne, med sju personer, er den desidert største, sier politiadvokat Mette Haldorsen til iOslo.no"

Läs mer på Nettavisen

Mer mysig islamisering...FY FAAN! (Ursäkta språket!)

Björklund vill skärpa kontrollen över religiösa skolor

"Elever i bråkiga gäng ska kunna tvingas byta skola. Lärare ska kunna beslagta störande föremål i upp till en vecka. De förslagen finns med i en proposition som regeringen lade fram i riksdagen på tisdagen."

"Björklund vill även skärpa kontrollen och tillståndsgivningen för religiösa friskolor.

– Jag tycker att det ska få finnas konfessionella friskolor också i fortsättningen, men jag är oroad över att vi inte har tillräcklig kontroll för att stävja extremism.

TT: Finns det extremism i friskolor i dag?
– Jag har inga belägg för att påstå det, men ingen har belägg för motsatsen heller. Och detta att vi inte med säkerhet kan veta att det inte finns extremism gör att jag tycker att man måste skärpa kontrollen. Nu växer antalet konfessionella friskolor och de regler för tillsyn som finns skapades i en helt annan tid.

Björklund tänker närmast på extremistisk islamism och vill ha bättre insyn när det gäller vilka värderingar som lärs ut i synen på kvinnor, på sexuella avvikelser och på demokrati."

Läs mer i Sydsvenskan

HELSINGBORG: Misshandel på gymnasieskola

"Det var ett gäng på cirka 20 ungdomar som stormade in på gymnasieskolan. De ska enligt uppgift ha letat efter en person.

--,,På vägen i det här tumultet har en kille fått slag och sparkar, berättar elevrådets ordförande Rasmus Holmqvist-Borg som inte såg själva bråket.

--,,Det ska även ha förekommit bråk inne i cafeterian. Efteråt var stämningen ganska tryckt på skolan, säger han.

Under tumultet kom två andra elever i vägen för gängets framfart. De går på Tycho Braheskolan och har en del av sina lektioner på Nicolaiskolan.

Minst tre polispatruller var snabbt på plats men då hade gänget redan försvunnit från skolområdet. Gänget ska enligt polisens uppgifter ha kommit från Landskrona.

Läs mer i HD

Modiga personer som kommer 20 stycken för att leta efter EN person. Ja, de kommer från Landskrona - så resten kan ni själva räkna ut.

Typiskt ursvenskt uppförande ju...så skånskt..... Mångkulturen berikar och våra etablerade politiker sover...

måndag, mars 19, 2007

Ägare kan få hundförbud

"Olämpliga personer ska kunna förbjudas att ha hund. Det föreslår jordbruksminister Eskil Erlandsson för att komma till rätta med aggressiva hundar. "Missbrukar man äganderätten ska den kunna fråntas", säger Eskil Erlandsson till SvD.se."

"Förslaget väntas innehålla fyra steg; kopplingstvång, munkorg, ägaren fråntas hunden och i sista hand ett förbud mot att inneha hund."

Läs mer i SvD

MALMÖ: Hundar gick till attack mot lilla terriern

"Maktlös såg Susanna Kumlien hur två stora hundar slet ihjäl hennes lilla yorkshireterrier Robin.
– De behandlade honom som en trasa, hans lilla huvud hängde och det var blod överallt."

Läs mer i Aftonbladet


Mer undfallenhet inför de känsliga muslimerna

På University of Leeds skulle den tyska socialforskaren Matthias Küntzel i förra veckan haft ett tvådagars seminarium om likheter mellan nazistisk och muslimsk antisemitism. Han fick med kort varsel beskede att detta ställes in.

Matthias Küntzels seminarium bar titeln "Hitlers arv: Muslimsk antisemitism i mellanöstern.". Anledningen till att detta ställdes in upplystes vara säkerhetsmässiga grunder.


Arrangörerna från universitetes tyska institut anklagar nu ledningen för att ha böjt sig för muslimska protester.

Quote:
Matthias Küntzel er meget skuffet og udtaler: "Der er intet galt i at mene bestemte ting, men man skal kunne udfordre dem og stille spørgsmålstegn ved dem. Akademisk uafhængighed handler om meningsudveksling og søgen efter sandhed - dette er efter min mening i fare i Storbritannien."


Läs mer i Jyllans Posten

"Med rättigheter följer skyldigheter."

Det moderata socialborgarrådet i Stockholm, Ulf Kristersson, har beodrat en kartläggning av och hårdare tag mot hedersvåld:

"Kunskap om barns rättigheter, om jämställdhet mellan kvinnor och män, och om homosexuellas rätts­liga skydd är nödvändig för att kunna leva i dagens Sverige.
Det kan bland annat handla om att göra dessa frågor till centrala och obligatoriska delar av introduktionen och språkundervisningen ”svenska för invandrare” (SFI), som många tusen personer genomgår varje år. Att ta del av den undervisningen är också en förutsättning för att få sin försörjning av samhället, innan man kunnat skaffa ett jobb.

Det är hög tid för Sverige att nu ­fokusera på sådan kunskap som stärker möjligheterna att snabbt få ett jobb och som leder till nödvändig kunskap om det svenska samhällets rättigheter och skyldigheter."

Läs mer på SvD

söndag, mars 18, 2007

RAKRYGGAD: Sahlinskan tar över


På Rakryggad kan man läsa: " Socialdemokraternas kongress den 17 mars valde Mona Sahlin till ny partiledare för f.d. arbetarpartiet Socialdemokraterna. Sahlin blir partiets första kvinnliga partiledare och valdes i brist på konkurrens, kanske man kan säga. Sahlin tar därmed över efter Göran Persson, en man helt utan självkritik.

Kanske kan man tycka att det är illa att Sveriges statsminister Fredrik Reinfeldt anser att svenskar är barbarer, men då ska man ha i åtanke att Sveriges största parti nu har en partiledare som anser att svensken är en tönt."

Läs resten här: "Sahlinskan tar över"

fredag, mars 16, 2007

Tjejliga släpps på fri fot

"Tjejligan som suttit häktad för att ha misshandlat och rånat försvarslösa äldre kvinnor har släppts.

- Brottsmisstankarna kvarstår, men av hänsyn till flickornas ålder kan jag inte begära att de sitter inlåsta i ett häkte, säger åklagare Viktor Carlberg. "

Läs mer i Aftonbladet

Tjejerna är 15-19 år och uppenbarligen gamla nog att misshandla och råna gamla kvinnor. Men sitta i häktet är de för unga för? Dags att ändra den svenska lagen radikalt.

Utvisa allihop, med varenda släkting. Upphäv eventuella medborgarskap.

Ny stenkastning i Malmö – busslinjer inställda

" På torsdagskvällen kom nästa bussattack. Arriva ställde in turerna genom Rosengård för kvällen."

"
Vid 21-tiden på torsdagskvällen stoppades linje 35 och delar av 5:an för resten av kvällen. 5:an gick bara till Emilstorp istället för hela vägen ut till Kvarnby.

Några ungdomar hade vid 20-tiden stått vid den innersta överbyggnaden av Rosengård centrum och kastat sten ner på 35:an.
– Det var stora stenbumlingar, säger Hasse Nilsson."

Läs mer i Sydsvenskan

MALMÖ: Skottlossning i Pildammsparken

" Polisen hittade en bil med sönderskjuten ruta sedan flera vittnen hört skottlossning från Pildammsparken i Malmö på torsdagskvällen.

Enligt uppringare ska flera skott ha avlossats."

Läs mer på Sydsvenskan

Här joggar folk, samt promenerar med hundar eller barnvagn. Undrar hur många som kommer fortsätta med det?

Landskrona: 15-åring knivskar flicka på skola

" Attackerade och hotade flickan på lunchrasten
En 15-årig pojke anhölls på torsdagskvällen för att ha knivskurit och hotat en 16-årig flicka i skolan tidigare på dagen.
Flickan blödde efteråt från ett mindre sår på halsen.
Attacken var helt oprovocerad, enligt skolans rektor."

Läs mer på Aftonbladet

torsdag, mars 15, 2007

20 män i våldsamt fritagningsförsök

"20 personer deltog i det fräcka och våldsamma fritagningsförsöket på Stockholms tingsrätt.
När vakterna ingrep fick de slag i huvudet av mobiltelefoner och väskor."

Läs mer på city.se

Låter som norrlänningar eller västgötar, tycker jag....

Åter igen: Barti Jolomsky´s underbara teckningar


Passa på att titta in på Barti Jolomsky´s blog och se hans utmärkta teckningar. Det är fler på gång, har han lovat. Härligt, säger Fröken Sverige!

Rosengård: Gevärsman sköt mot arbetsplats

"Ett anläggningsarbete i Malmö stoppades sedan en arbetare blivit beskjuten med ett luftgevär. Mannen träffades i huvudet men behövde aldrig söka vård. Det var tredje gången denna vecka som arbetsplatsen besköts.

Malmö. Beskjutningen skedde strax före klockan tio på torsdagen vid Bennets väg i stadsdelen Rosengård där entreprenören Envac för det kommunala bostadsföretaget MKB:s räkning håller på att lägga ned vakuumledningar till en sopsug.

Även i måndags och tisdags besköts en av anläggningsarbetarna med luftvapen men utan att träffas. På torsdagen var målet en av hans arbetskamrater."

Läs mer i Sydsvenskan

Malmö är förlorat....

Fatima Obaid på SVT: "Det känns som att vara i Irak eller ett annat arabland. Jag trivs jättebra i Malmö"

Muslimer: "Rensa skolan från kristendom"


Helena på FOMI skriver följande:


I Aftonbladet skriver muslimska Majna Ciber Mihaljevic en artikel om hur man kan diskutera förbud av religiösa friskolor när det inte finns någon sekulär skola att erbjuda i stället. Hon anser att de religiösa friskolorna behövs så länge något sådant val inte finns

Majna är född som muslim i en kommunistisk familj (i forna Jugoslavien) och har inte alltid varit praktiserande. Efter flykten till Sverige började hon intressera sig för religion och existensiella frågor och nu är hon praktiserande muslim. Trots detta ser hon sig som en integrerad medborgare som tar aktiv del i det svenska samhället.

Quote:
"Nyamko Sabuni hävdar konstant att de muslimska föräldrarna tvingar sina barn att gå i religiösa skolor för att kontrollera och utöva makt över barnen. Ett av hennes senaste uttalanden om detta kunde man se i programmet ”Existens” tisdagen den 20 februari 2007. Hon påstår att syftet med valet av en religiös (muslimsk) friskola till sina barn definitivt inte är utbildningen. Det visar bara på vilka fördomar integrationsministern har om muslimer. ?"onsdag, mars 14, 2007

Familj häktad för misshandel

" Fyra familjemedlemmar häktades på tisdagen misstänkta för att under två års tid ha misshandlat och hotat en 17-årig flicka i Malmö."

Läs mer i Sydsvenskan

JLP på FOMI:

"Först ogillades muslimska anställda medhavda alkoholflaskor, sen ogillades blinda passagerare med ledhundar, och nu senast ogillades homosexuella passagerare. Nu kommer det islamiska skinkförbudet till västerländska butiker. Enligt en reporter på Minneapolis Star tribune har flera muslimska anställa i butikskedjan Target vägrat att slå in skinka och skinkprodukter som pizzor och liknande i kassaapparaten för kunderna.

Journalisten Chris Serres fick enligt uppgift tips om en lokal Targetbutik där en muslimsk anställd vägrade att slå in skinkprodukter i kassan för kunder som försökte handla. Enligt rapporten som serres fick var kunden mycket upprörd över den muslimska kassörskans beteende och menade det är helt olagligt för en butiksanställd att godtyckligt vägra köp på religiösa grunder. Journalisten åkte själv ner till butiken ifråga för att att bekräfta situationen. Han gick in för att köpa en fryst Pepperoni-pizza och tog sig till kassan. Kassörskan, iförd slöja, vägrade att hantera pizzan, och ringde omedelbart efter hjälp. En annan anställd fick avsluta transaktionen för journalisten."

Läs mer här och diskutera detta på FOMI´s forum

Frun otrogen – slog ihjäl hela familjen

". Hans fru var otrogen med en vän till familjen. Då köpte Rahan Arshad, 36, ett basebollträ och slog ihjäl henne i sovrummet i hemmet i Manchester. Sedan gick han vidare till lekrummet och dödade parets tre barn, 6, 8 och 11 år unga."

Läs mer i Aftonbladet

tisdag, mars 13, 2007

"Svensk" 17-åring försvunnen i Damaskus

"En 17-årig svenska är spårlöst försvunnen i Syriens huvudstad Damaskus.
Hon är nu efterlyst via Interpol.
- Föräldrarna är bekymrade, säger polisinspektör Leif Sundin vid polisen i Örnsköldsvik till Expressen.se.

Den 17-åriga flickan åkte med sin 22-åriga bror till Syriens huvudstad Damaskus för att hälsa på bekanta i slutet av februari. Förra fredagen var det tänkt att de skulle åka hem.
Men dagen innan försvann 17-åringen spårlöst."

" Flickan är svensk medborgare men familjen har sina rötter i Mellanöstern."

Läs mer på Expressen


Jag måste säga att Oscar Julander imponerar som journalist mellan varven. Inte för att han skriver som en gud, eller något i den stilen...utan för att han vågar nämna sådant som andra journalister döljer och nära nog ljuger om ibland.

Jag repeterar: " Flickan är svensk medborgare men familjen har sina rötter i Mellanöstern."

Tack. Oscar!

Personligen är jag kräkfärdig på all energi och alla pengar, som ska läggas på folk som åker tillbaka till de länder det "flytt" från.

Tunnel mellan Afrika och Europa?

Ja, så blir det om vissa personer i Marocko och Spanien får bestämma. Då ska det byggas en tunnel under vattnet, mellan dessa länder. Och sen kan vi ju räkna ut hur det blir med människosmuggling och droger och annat elände vi kan importera ännu lättare från Afrika.

Precis som med Öresundsbron, så är det politiker som måste bygga stora fallosymboler och monument över sig själva, så att de själva blir "odödliga" i historien.

Detta händer enbart för att vissa människor vill lämna ett varaktigt fingeravtryck i historieböckerna. Och helst utan att överhuvudtaget fundera på konsekvenserna av deras beslut.


Läs mer i VG

Mördare och pedofiler får över 15 000

" Unik kartläggning: Ersättningar kostar skattebetalarna 134 miljoner per år
Över 90 procent av dem som döms till rättspsykiatrisk vård får sjukersättning av Försäkringskassan.

Mördare och våldtäktsmän får upp till 16 000 i månaden."

Läs mer på Aftonbladet

Detta är väl Sverige i ett nötskal?

Familj anhölls för år av hot mot dotter

"Dotterns larm till polisen togs på största allvar. I dag kan hennes båda föräldrar och storebröder häktas. I över två år misstänks de ha hotat henne."

"
HUSIE. Hoten ska ha skett upprepade gånger sedan början av 2005. Enligt polisens preliminära bedömning utifrån dotterns uppgifter har det varit ett systematisk försök att kränka och bryta ned flickan. Brottet rubriceras som grov fridskränkning. Det är brott som ger minst sex månaders fängelse"

Läs mer i Sydsvenskan

Eleverna misshandlade andra elever och lärare

"GÖTEBORG. Femton 13-åriga elever misshandlade och slog både lärare och elever på Vättleskolan i flera månader förra året.
I år tvingades Högsboskolan stänga på grund av våldsamheter."

"Detta har hänt på Vättleskolan

• Tre trettonåringar tafsar på en kvinna som städar. De säger att hon är smutsig och sparkar henne i ryggen.

• Två lärare som försöker få en elev att gå in på en lektion får motta slag.

• En kille misshandlas av tio andra på en buss nära skolan. De hoppar på hans huvud när han ligger ner.

• Ett arrangerat slagsmål urartar och filmas med mobilkamera. En kille ligger på marken och flera andra slår och sparkar honom."

Läs mer i Expressen

En miljon på att det är muslimer....neandertalare utan respekt för andra människor! Bort! VÄCK! *POFF* *GAME OVER*

Drygt 60 personer terroravvisas årligen

"I fjol ansåg Säkerhetspolisen att 65 utlänningar som sökte asyl eller på andra sätt sökte uppehållstillstånd i Sverige utgjorde säkerhetsrisker och därför borde avvisas."

Året dessförinnan pekades 61 personer ut som hot mot rikets säkerhet, enligt Säpos årsbok för 2006. Siffrorna syftar på fall som den mycket omskrivna avvisningen av två egyptiska asylsökande i december 2001, liksom den eventuella avvisningen av den palestinske jordaniern Hassan Asad, vars fall regeringen inom kort ska avgöra.

Om siffrorna utgör ett årligt genomsnitt skulle alltså, vid sidan av de fallen, omkring 300 terrormisstänkta eller på andra sätt misshagliga personer ha förpassats ur landet sedan den 11 september 2001 utan stora mediala efterverkningar

Läs mer i SvD

måndag, mars 12, 2007

Straffet fastställt: Egyptisk bloggare kastas i fängelse

"En appellationsdomstol har fastställt straffet på fyra års fängelse för en ung egyptisk bloggare.
Den 22-årige Abd el-Karim Suleiman fälldes förra månaden för att ha skymfat religionen och förtalat presidenten.

KAIRO. Ett överklagande gjordes men avslogs av domstolen på måndagen, uppgav hans advokat Gamal Id.

Id, som leder det arabiska nätverket för information om mänskliga rättigheter, anser inte att domslutet är i enlighet med lagen.
- Det är en religiös dom likt dem under inkvisitionen, sade han.

Suleiman, som bloggar under namnet Karim Amer, dömdes till tre års fängelse för att ha skymfat religionen och ett år för att ha svärtat ned president Hosni Mubarak efter en bloggning om al-Azhar-universitet i Kairo - landets främsta lärosäte för undervisning i sunniislam."

Läs mer i Sydsvenskan

Hedenhösarna i Malmö kastar sten som vanligt

" Arriva har under måndagskvällen ställt in delar av linje sju sedan en buss utsatts för stenkastning i Valdemarsro.

Tidigare har bussar vid bland annat Rosengård utsatts för stenkastning och Arriva har då klargjort att om det händer igen kommer trafiken att ställas in."

Läs mer i Sydsvenskan

Åk hem till er stenåldersby istället för att förstöra vårt fina land!! Och det gäller GIVETVIS ENBART de som inte kan sköta sig...ingen annan behöver ta åt sig och gapa eller hota.

Turkiet förbjuder YouTube


"Nu stängs YouTube ner i Turkiet. Anledningen är att innehållet på sajten skadar den turkiska landssjälen.
En turkisk domstol beordrade på onsdagen landets största internetleverantör, Turk telekom, att stänga ner sajten YouTube.
Anledningen - på sajten finns videosnuttar som förlolämpar Turkiets landsfader, Mustafa Kemal Ataurk."

Läs mer i Aftonbladet

Ja, visst verkar Turkiet mer och mer lämpligt för EU? *SUCK* Man tror att det någon gång ska ta slut på dumheterna med rötter i islam...men det är lika bra att inse: DET BLIR BARA VÄRRE!

Konsten att konvertera till islam..


...den här snodde jag rakt av från herr Vinterbadare..

Haram - förbjudet i Guds namn

Senast uppdaterad 2 mars 2007 15:40

"Bland Sveriges muslimer pågår en strid mellan fundamentalister och de som vill utöva sin tro i samklang med det svenska samhället. Sydsvenskan granskade detta i en artikelserie med namnet Haram - förbjudet i Guds namn."

"Artikelserien har nu nominerats till Guldspaden 2006.


Reportrarna Olle Lönnaeus, Niklas Orrenius och Erik Magnusson samt fotograf Hussein el-Alawi.
Guldspaden delas ut av Föreningen Grävande Journalister. Priset går till journalister som "genom engagerad och kunnig journalistik avslöjat eller skildrat väsentliga förhållanden som allmänheten förut inte kände till. "

Guldspaden delas ut i åtta olika klasser. Prisutdelning sker den 24 mars 2007, under ett seminarium i Örebro."

Läs mer i Sydsvenskan


För er som missat denna artikelserie, så rekommenderar jag er att läsa den!


Demokratiske Muslimer löses upp
Ett år efter starten av Demokratiske Muslimer startar upp så slutar de viktigaste medlemmarna, Naser Khader, Ibrahim Ramadan och Fathi El Abed.

Demokratiske Muslimer upplöses alltså.

Orsaken anges vara att de är "utbrända".

Bullshit, säger Fröken Sverige.. Wink Brinner man för något så får man det att fungera.

Osämja om vad demokrati egentligen är, och många olika syner på yttrande- och åsiktsfrihet, har präglat DM från starten.

Och den eviga hotbilden och det usla stödet bland danska muslimer har nu tagit över. Islam gick segrande ur den ronden. Tyvärr!

Läs mer på Jyllands Posten