lördag, mars 12, 2011

Igår åtalades Ephrem Tadele Yohannes för mordet på Elin Krantz

"27-åriga Elin Krantz hade varit ute i Göteborgsnatten en lördag kväll i slutet av september med en väninna. De tog spårvagnen hem. Men Elin kom aldrig hem den natten. Med på den resan fanns även en etiopier som försökte få kontakt med tjejerna. Elin hittades sedan mördad på måndagskvällen i ett svårtillgängligt skogsområde med snår och klippskrevor intill spårvagnshållplatsen vid Temperaturgatan.

Tack vare övervakningsbilderna från spårvagnen kunde civilpolisen på tisdagskvällen gripa Ephrem Tadele Yohannes, född 1987-12-19."

Läs allt på Politiskt Inkorrekt

Mer från PI om denna grova våldtäkt och det våldsamma och vidriga mord som Ephrem Tadele Yohannes utförde mot Elin Krantz hittar ni HÄR:

PI: Mordet på Elin

Ephrem Tadele Yohanne kommer från Etiopien där cirka 70% av alla äktenskap börjar med våldtäkt. Läs mer på Independent

80-90% av alla kvinnor i Etiopien är omskurna. Dessa fakta förklarar en hel del om kvinnosynen.

Svensk media - som hävdar att de behandlar alla LIKA -pixlar och döljer denna händelse så gott de kan. Svenska mördare och våldtäktsmän lägger man däremot ut stora ansiktsbilder på direkt.

I denna tråd på Flashback kan ni hitta mycket information om våldtäkten och mordet på elin Krantz.


/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.seGe bidragAnser ni att bloggen är viktig och bör leva vidare ?Hjälp till att stötta den, genom att skänka ett bidrag till Jihad i Malmö´ s postgiro/plusgiro 76 78 42-8, glöm INTE att märka betalningen med "FS".

Inga kommentarer: