söndag, mars 06, 2011

Julia Caesar på Snaphanen om: Begravningen av Moder Svea

Grafik: Affe

"Af Julia Caesar
Copyright Julia Caesar, Snaphanen, HRS och document.no. Citera gärna delar av texten men iaktta gott bloggskick och länka till Snaphanen!

För regeringen och miljöpartiet räcker det inte att Sverige har världens mest extrema invandringspolitik. Den ska bli ännu mer extrem. De här fem partierna kan inte få nog av mångkultur. Genom regeringens nya uppgörelse med miljöpartiet om invandringspolitiken blir det i praktiken fritt fram för oreglerad invandring. Sverige har redan en tätposition som dragplåster för kriminella människosmugglare. Nu kommer landet att bli ett ännu oemotståndligare resmål för människor som saknar asylskäl men gärna vill bli försörjda av svenska skattebetalare.

Det kommer knappast att finnas någon motivation för dem som försöker bete sig lagligt när de som uppehåller sig här illegalt får rättigheter till sociala förmåner som vård och skola. Släpphäntheten i asylprövning och anhöriginvandring – som redan är katastrofal – kommer att öka ännu mer. Regeringen frångår den utlänningslag som den själv har varit med och stiftat. Migrationsverket kan läggas ner. Det behövs inte när dörrarna till Sverige nu ställs på vid gavel. Vem som betalar notan? Givetvis de svenska skattebetalarna, detta hårdexploaterade, utsugna folk som stillatigande ser på medan deras land slås i spillror."

På eminenta Snaphanen, så kan ni läsa hela krönikan. GÖR DET!

Nu finns Julia Caesars båda böcker att köpa.

Världsmästarna & Fler ministrar borde gråta

Världsmästarna - När Sverige blev mångkulturellt 442 sidor. och Fler ministrar borde gråta - Tjugoen oönskade krönikor 277 sidor. Här beställer man böckerna: Via email: order@books-on-demand.com eller telefon +46498213360 eller fax +46498213329

Mer om detta:

SvD: ”Hur högt blir priset för snällismen?”

SvD: Invandrarpolitiken hänger inte ihop

Viktorias Skrivkonst: Spiken i kistan

SvD: Vill vi ha två parallella samhällssystem?

Åkesson: "Regeringen öppnar upp för fri invandring"

Åkesson: Negativ effekt på samhället


/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.seGe bidrag

Inga kommentarer: