fredag, juni 09, 2006

Fler misstänkta i "skånsk" terrorhärva

"Ytterligare två personer misstänks nu ha koppling till den terrorhärva som nystats upp i Malmö. Sedan tidigare har tre personer gripits för terroristbrott i samarbete med brittisk polis."

" Agneta Hilding-Qvarnström vägrar på fredagen kommentera Sydsvenskans uppgifter om att tre skåningar gripits misstänkta för terroristbrott."

"Den enda uppgift hon lämnar är att de tre inte har gripits. Det är dock ingen dementi till Sydsvenskans uppgifter om tillslaget och att tre personer har frihetsberövats. Gripa är en juridisk term och personer kan frihetsberövas, med eller utan våld, och sedan hållas inlåsta på med andra motiveringar. "

Läs mer i Sydsvenskan

Varför känns det som hela Skåne ska få ta skulden för detta? "Ja, skåningar i gemen, är SÅ våldsamma. Minsta lilla tabbe på Gåsamiddagen, eller ett missat Ålagille - ja, då börjat dom bygga bomber och planera terrordåd. Såna är skåningarna, minsann. Det vet väl alla? Och vad ska de göra nu när färjan till Köpenhamn är borta igen? Ingen öl, utan att ta tåget....klart skåningarna blir aggressiva och vill döda några hundra människor."

Svensk media - SKÄRPNING! Det är ju pinsamt att läsa. Kalla ALLA brottslingar vid sitt rätta namn. "Islamister gripna i Malmö", hade funkat utmärkt!

Inga kommentarer: