onsdag, juni 28, 2006

Radikal islamistrappare rör upp känslor

"Två skivbolagschefer hotar att säga upp sig på grund av en skiva som bolaget ska släppa. Musiken framförs av en radikal muslim och texterna handlar om självmordsbombare, Bin Ladin och västvärldens omoral."

"Aki Nawaz är musikern bakom det brittiska Guardian kallar "en fenomenalt arg skiva". Nawaz har gjort politisk musik i mer än femton år men säger själv att han i dag inte skulle bli förvånad om underättelsetjänsten knackade på dörren.

Skivan heter All is war (The Benefits of G-Had) och innehåller låtar som liknar Bin Ladin med Che Guevara, hur en självmordsbombare förbereder sig för sitt dåd och om hur USA besegras av islam."

Läs mer i SvD


Det finns inget slut på mängden av islamistiska dårar...hua...förbjud den religionen!

1 kommentar:

Anonym sa...

Her har dere 2. interessante linker.

http://www.dagbladet.no/magasinet/2006/06/29/470193.html

Da politiet stormet leiligheten i London, fant de Younis Tsouli (22) over datamaskinen iferd med å bygge nettsiden «You Bomb It».

http://www.dagbladet.no/magasinet/2006/06/26/469893.html

Ifølge mammaen er de blitt omgitt av terrorister i de ti årene famlien har bodd i Kungälv. Terroristene er somaliske og palestinske kvinner som har skjelt henne ut for hennes klesstil, og kalt henne hore fordi hun går i kjole og korte bokser. Og de har skjelt henne ut for at hun ikke har gitt sine sønner en strengere muslimsk oppdragelse. - En av terroristene, en kvinne her i området, sa at jeg ville brenne i helvete fordi jeg nekter å være fundamentalist. Det er forferdelig. Ingen sier noe sånt i Bosnia.

http://www.dagbladet.no/magasinet/2006/06/27/469958.html

Et hårstrå skal være blant politiets bevis mot terrortiltalte Mirsad Bektasevic (18) fra Kungälv.