måndag, juni 12, 2006

Kvinnliga poliser trakasseras i Ronna

" - Vi har haft sex fall när polisers privata bilar fått hjulbultar eller – muttrar lossade när de stått parkerade, berättar Jan Svensson, facklig ordförande vid Södertäljepolisen, för Blåljus. Kvinnliga poliser har mycket svårt att jobba i Ronna. De kriminella har en avskyvärd kvinnosyn och de trakasserar kvinnliga kolleger från Södertälje eller andra delar av länet på alla sätt de kan utan att direkt begå brott."

"
- Det finns en grupp på tio-femton tungt kriminella som anser att Ronna är deras ”getto”, som de uttrycker sig. De hävdar att polisen inte har något där att göra. Vår polisledning har haft ett möte med ett antal kvinnor som tillhör samma folkgrupp som de kriminella. Kvinnorna vill att polisen ska finnas i Ronna men de säger att de är mycket oroliga för vad de här kriminella kan komma att ta sig till mot polisen om poliskontoret fortsätter att vara öppet. Utöver sabotagen har vi redan haft två bombhot mot polisstationen och en civilanställd har fått däcken på sin privatbil sönderskurna."

Läs mer på Polisförbundets sida Blåljus

Sakta men säkert tar våra "nysvenskar" över Sverige. Vår ständiga hänsyn gör att de har fritt spelrum.

NU vore det ett BRA TILLFÄLLE för alla invandrare som VILL integreras, att säga ifrån. Om dom finns? Man blir sannerligen tveksam när man aldrig hör invandrare kritisera andra invandrare.


Kan man inte respektera detta landet och vår polismakt, så är det bara att packa ihop och flytta.


Inga kommentarer: