tisdag, juni 06, 2006

Paris Hilton, Pamela Andersson, Brad Pitt och Angelina Jolie...

Paris Hilton, Pamela Andersson, Brad Pitt och Angelina Jolie, är några som jag ALDRIG kommer skriva om i denna blogg. Men varför inte använda deras namn för att dra hit folk? ;-)

Idag är det Sveriges Nationaldag. Tid för eftertanke. Idag bör vi fundera på, hur vi vill att Sverige ska se ut i framtiden.

Den lilla människan kan inte göra så mycket själv - men det finns ALLTID något man kan göra.

Ta och och fundera på vilket parti Du ska rösta på i höst. Om Du tycker att Sverige är bra som det är nu: Med gruppvåldtäkter, extremt ungdomsvåld, organiserad kriminalitet, massinvandring med mera....ja, då ska Du självklart rösta på sossarna eller de andra vänsterpartierna. Om Du däremot tycker att det är mycket som måste ändras och det SNART, ja, då kan Du inte rösta på dem....då måste Du titta åt ett annat håll och ta reda på vilka som vill ha mer ordning och reda i vårt land.


VILKET parti Du ska rösta på, det måste Du själv bestämma Dig för.

Men en sak som är säker, är att Du MÅSTE rösta detta året! Sverige har inte råd med fler soffliggare, vare sig i vardagen eller vid valet. Ta Ditt ansvar och gör ett beslut för framtiden - och ta ett beslut som Du kan stå för!

Inga kommentarer: