torsdag, november 29, 2007

Malmö: Kommunalrådet Iilmar Reepalu anmäler hotfull brevskrivare

"Kommunalrådet Ilmar Reepalu polisanmäler en privatperson som skrivit ett hotfullt brev till honom. Brevskrivaren skriver bland annat negativt om Reepalus estniska släkt.– Jag tänker låta stadsjuristerna titta på möjligheterna att stämma brevskrivaren för ärekränkning eller förtal eller vad den juridiska beteckningen kan vara. Även polisen får en anmälan, säger Ilmar Reepalu."

Sydsvenskan

"En privatperson har skickat ett hotbrev till Ilmar Reepalu. Personen önskar bland annat att kommunalrådet ska gå upp i rök i ett krematorium"

Aftonbladet

Personen som skrivit brevet vill att Reepalu och hans estniska släkt ska utrotas, gå upp i rök m m. Då får man uppfattningen att läsaren är en förvirrad nynazist som hatar Reepalus generösa invandringspolitik i Malmö. Men så är inte fallet!

Brevskrivaren hotar pga att Reepalu nu vill strama åt Malmös minst sagt generösa flyktingmottagande, vilket beror på att Malmö har mer än väl uppfyllt sina kvoter för dito.

Brevskrivaren är således förmodad vänsterpartist / socialist, som vill ta emot hela världen men samtidigt vill personen ta död på Reepalus estniska släkt. Fundera på den ekvationen en stund, mina damer och herrar!

Inga kommentarer: