tisdag, november 27, 2007

Moskéns busschaufför misshandlade skolflicka

"Busschauffören dömdes för att ha misshandlat en av Ögårdsskolans elever men slapp skadestånd tack vare ett intyg från skolans biträdande rektor Ann-Louise Wallner. Nu skyller hon intyget på den lärare som polisanmälde händelsen."

"Plötsligt kom chauffören ut ur bussen och gick ikapp en 12-årig flicka. Han drog henne hårt i håret. Andra barn skrek åt honom att sluta men han svarade med att be dem att ”dra åt helvete”. En lärare som såg vad som hände skyndade till och försökte få chauffören att släppa flickan men han var så upprörd att han inte hörde henne.Läraren berättade senare att busschauffören kallade den förtvivlade och gråtande flickan ”en himla slyna”. "

"Ögårdsskolans rektor Bejzat Becirov säger att han också blev arg men att man inte kan döma en människa för livet och att chauffören kanske hade en dålig morgon den dagen. "

Läs mer om detta i Sydsvenskan och missa inte att läsa bloggen Muslimska Friskolan:

"Det verkar vara lite väl många misshandelshistorier på sistone som vaskats fram om Ögårdsskolan. I flera myndighetskretsar är Anders Ljungberg sedd som den för tillfället bäst grävande reportern i ämnet Islamic Center och Ögårdsskolan. Bakom hans arbete ligger noggranna undersökningar av dokument. Hoppas att personer som känner till fler missförhållanden på den muslimska friskolan Ögårdsskolan tipsar honom på malmöredaktionens telefonnummer: 040-282400. "

Tack för tipset, T!

Inga kommentarer: