lördag, maj 15, 2010

Breaking News Lars Vilks: Försök till mordbrand på Lars Vilks hus inatt!

Someone tried to set fire on Lars Vilks house last night.


"During the night of May 15 unknown perpetrators smashed a window in Lars Vilks' house in Scania, Sweden, poured gasoline into the bouilding and proceeded to set fire to it.

By coincidence the artist spent the night with his girlfriend and escaped with his life."

Brandattentat mod Lars Vilks

Muhammed-tegnerens hus blev i nat forsøgt brændt ned

15. maj 2010 Uwe Max Jensen

Ukendte gerningsmænd har smadret en rude og hældt benzin ind i Lars Vilks' hus i Skåne. Herefter er der blevet stukket ild på huset. Kunstneren var ved en tilfældighed ikke til stede i huset i går nat, da han overnattede hos en veninde. Politiet har orienteret Lars Vilks om brandattentatet, og kunstneren befinder sig i øjeblikket ved sit hus. Sappho har været i telefonisk forbindelse med Lars Vilks ved middagstid.

"Det vrimler med politi, og politiet skal tale med mig, så jeg kan ikke sige mere nu," siger Lars Vilks til Sappho, mens man kan høre politifolk tale sammen i baggrunden.

Sappho følger sagen og vil snarest have en mand på plads i Skåne.

Lars Vilks' blog er i øvrigt oppe at køre igen efter at have været nede siden overfaldet på Uppsala Universitet tirsdag.

Som kommentar til det nyeste attentat på Vilks udtaler formanden for Trykkefrihedsselskabet, Lars Hedegaard: “Jeg er målløs. Hvordan kan mordbrændere uhindret skaffe sig adgang til Vilks’ hus få dage efter, at kunstneren er blevet overfaldet af en pøbel i Uppsala? Hvad tænker de dog på i det svenske politi? Og hvad tænker de på i Sveriges politiske klasse? Mig bekendt har ikke en eneste svensk politiker haft nogen kommentar til overfaldet i Uppsala. Er det i virkeligheden sådan, at de svenske magthavere helst ser Lars Vilks ekspederet ud, således at der bliver sendt en besked til andre, der sår tvivl om den svenske idyl?”

“Det er nu, der skal vises solidaritet i praksis. Det kan man blandt andet gøre ved at købe den tegning, som Vilks nu er dødstruet for.” siger Lars Hedegaard.

http://www.sappho.dk/brandattentat-mod-lars-vilks.htm

Lars Vilks kommentar på sin hemsida:

"aha, så kan det gå. En bekant meddelade mig att mitt köksfönster var sönderslaget och att det hade gjorts försökt till att anstifta brand på hus väggen. Genom fönstret hade gärningsmännen (antagligen var de flera) tänt eld på gardinen som bränt ett svart märke kökstaket.

Det är en säkert inte någon isolerad händelse."

Document.no:

"Formannen for Trykkefrihedsselskabet, Lars Hedegaard, sier hen er målløs over hvordan mordbrannstiftere uhindret kunne skaffe seg adgang til Vilks` hus bare dager etter det voldelige overfallet på universitetet i Uppsala:

“Jeg er målløs. Hvordan kan mordbrændere uhindret skaffe sig adgang til Vilks’ hus få dage efter, at kunstneren er blevet overfaldet af en pøbel i Uppsala? Hvad tænker de dog på i det svenske politi? Og hvad tænker de på i Sveriges politiske klasse? Mig bekendt har ikke en eneste svensk politiker haft nogen kommentar til overfaldet i Uppsala. Er det i virkeligheden sådan, at de svenske magthavere helst ser Lars Vilks ekspederet ud, således at der bliver sendt en besked til andre, der sår tvivl om den svenske idyl?”"

JihadWatch

"Tolerance and plurality, right/ A shrine to jihad on the halllowed ground of the World Trade Center. We are accomplices in Muslim expansionism.

This arson attempt is fresh on the heels of the attack on Lars Vilks: Artist Attacked by Muslims During Free Speech Lecture UPDATE: VIDEO ALLAHU AKBAR!

Why was there no protection around his house? How can we, as free men, sanction this? It is matter of time before they get him. "

Atlas Shrugs

Politiken, JP, VG,
GP
VLT

VIDEO:ENTIRE AFTERMATH OF THE ATTACKS ON LARS VILKS
VIDEO:
Lars Vilks - allah ho gaybar - islam

Lars Hedegaard, Trykkefrihedsselskabet: Besök hos en dödsdömd

Get your copy of Lars Vilks' world famous picture of Muhammad in the traffic circle/Fröken Sverige

Inga kommentarer: