torsdag, maj 06, 2010

Islamismen ett växande problem – Josef Fransson (SD) replikerar Kristine Engström


"I SLA (Tidningen Skaraborgs Läns Allehanda) 100406 ger Josef Fransson (SD) en replik till Kristine Engström i ”Felciterad om muslimer”:

Svar till Kristine Engström, debatt 100427

Kristine, jag har aldrig någonsin i något sammanhang – som du skriver – påstått att ”alla muslimer är extremister”. Jag poängterar det gärna för att slippa liknande missförstånd igen; Majoriteten muslimer är inte extremister. Jag vågar dock påstå med stor säkerhet att islamsk extremism och fundamentalism växer sig allt starkare i Sverige.

Vi vet att Stockholmsmoskén ertappats sälja ljudband som propagerar för en ny utrotning av judar. Vi vet att judar just nu flyr Malmö och Sverige efter en lång tids hot, våld och attentat från muslimska grupper.

Vi vet att SUM, Sveriges unga muslimer, en väl etablerad förening, vid ett flertal tillfällen bjudit in kontroversiella imamer, kända för att förespråka dödsstraff för homosexuella, stödjer väpnad jihad och predikar förakt för judar, kristna och hinduer. Vi vet att ordföranden för ett av Sveriges största muslimska samfund – Sveriges muslimska förbund – Mahmoud Aldebe framfört krav på muslimsk särlagstiftning för att bättre anpassa Sverige till islam.

Vi vet att konstnären Lars Vilks lever under dödshot efter att han tecknat Mohammed som rondellhund och att Nerikes allehanda blev utsatta för både hot och massiva demonstrationer när tidningen i en nyhetsartikel återgav bilden. Vi vet också att pengar insamlade i Sverige finansierar terrorism i t:ex Somalia och Irak."

Fetmarkeringarna i texten är gjorda av I Mitt Sverige.

Läs mer av Josef Fransson på bloggen Skövdemoskén


/Fröken Sverige

Inga kommentarer: