söndag, december 12, 2010

Julia Caesar gm Snaphanen: När det smäller


"Sverige har fått sin första självmordsbombare, att döma av de uppgifter som finns tillgängliga när det här skrivs. Mitt i julhandeln i går kväll vid 17-tiden sprängde en man sig själv till döds mitt i Stockholms city. Ungefär samtidigt exploderade en bil fylld med gasoltuber. En kort stund före explosionerna skickades ett mail till TT, Tidningarnas telegrambyrå, och Säpo. Avsändaren vänder sig också till ”Sverige och svenska folket”. Han tar upp den svenska tystnaden kring Lars Vilks teckningar och de svenska soldaterna i Afghanistan och skriver:

”Nu ska era barn, döttrar och systrar dö lika som våra bröder och systrar och barn dör. Våra aktioner kommer att prata för sig själva. Så länge som ni inte slutar ert krig mot islam och förnedrande mot profeten och ert dumma support till grisen Vilks.”

Han uppmanar alla muslimer i Sverige att “sluta fjäska och förnedra er”. Han avslutar meddelandet med en uppmaning till “alla mujahedin i Europa och Sverige”:

”Nu är det dags att slå till, vänta inte längre. Kom fram med vad än ni har även om det är en kniv och jag vet att ni har mer än en kniv att komma med. Frukta ingen, frukta inget fängelse, frukta inte döden.”

Är någon förvånad?"

Läs hela inlägget av Julia Caesar på Snaphanen

Tidligere kronikker af samme forfatter:

/Fröken Sverige Ge bidrag

Inga kommentarer: