lördag, december 11, 2010

Jihad i Stockholm: Muslimsk självmordsbombare sprängde sig själv mitt i stan

Bilden Privat, hittad på Flashback

"
Cirka tio minuter före explosionerna skickades ett mejl till TT, även adresserat till Säpo, där en man vänder sig till "Sverige och svenska folket". Han hänvisar till den svenska tystnaden kring Lars Vilks målningar, de svenska soldaterna i Afghanistan och säger att "nu ska era barn, döttrar och systrar dö lika som våra bröder och systrar och barn dör."

– Våra aktioner kommer att prata för sig själva. Så länge ni inte slutar ert krig mot islam och förnedrande mot profeten och ert dumma support till grisen Vilks, säger mannen.

Därpå uppmanar mannen alla muslimer i Sverige att "sluta fjäska och förnedra er". Han avslutar meddelandet med ännu en uppmaning till "alla mujahedin i Europa och Sverige":

– Nu är det dags att slå till, vänta inte längre. Kom fram med vad än ni har även om det är en kniv och jag vet att ni har mer än en kniv att komma med. Frukta ingen, frukta inget fängelse, frukta inte döden."

Sydsvenskan

TT fick terrorfilm – före sprängningarna

Explosioner i Stockholm

”Något exploderade mot hans mage” Foto: Günter Mårder, Tomas Gustafsson, Scanpix

”Något exploderade mot hans mage”

Första vittnet på plats försökte ge mannen första hjälpen. "Det såg ut som om mannen hade burit något som exploderat på magen på honom."

Muslimer uppmanades att döda svenskar ”Våra aktioner kommer att prata för sig själva.”

Två explosioner i Stockholm – en död


/Fröken Sverige - röstar självklart på www.sverigedemokraterna.seGe bidrag

17 kommentarer:

Andreas sa...

Jag är nyfiken på var du hittade uppgiften att mannen skrek "Allahu Akbar". Är det enligt vad ögonvittnen har sagt eller är det en fri tolkning av händelsen från din sida?

Anonym sa...

Jag har ingen aaaaning om vilken religion mannen kan ha tillhört. Omöjligt att gissa. Det är för svårt.

Bilen var skriven på:

* Taimour Abdulwahab, född 1981-12-12, Storgatan 2 lgh 1001, Tranås. Om detta är jihadisten som ligger sprängd på gatan på bilden vet vi inte.


/Sveriges Folk

Anonym sa...

Taimour Abdulwahab... det låter ju helsvenskt! Är ni säkra på att det inte var en nyårsraket? /Reinfeldt

Ann-Marie sa...

Anderssonskans Kalle som är ute och hittar på bus igen...

Anonym sa...

Verkar som om somliga firar Jul lite i förskott :))
Stolt över mina rötter

Anonym sa...

Ja då var det dags med självmordsbombningar i vårt land.
Det var väl bara en tidsfråga.
Finns ingen tacksamhet att landet i norr hjälper alla i hela världen.
/John

Anonym sa...

Jag kommer från Spanien och vet om terrorism mycket bra. När jag kom till Sverige jag trodde om muslimsk mördare är långt, men vi har dem här nu. Vi välkomnar dem i Europa, ge dem hjälp, skydd och mat och vi är laddade med döden.

Anonym sa...

Det Europeiske folket har svårt

Islamisering i Europen.

Anonym sa...

Är det tacken för 13 år i sverige, hoppas vi får upp ögonen och inser vart vi är på väg. Fy fan för mångkultur, funkar bara på papperet.

Anonym sa...

Av religiøse grunner burde nogen lagt en pølse, bacon eller annet i mannens sår. Det signaliserer til andre religionsfantaster at de ikke kommer til himmelen

Anonym sa...

Ja du mycket rolig vinkling på islam du har är det kanske för du är zionist eller en vänn till zionister. Om du ska ha info om islam se då till att ha det fulländiga verserna och budskapen dit smuts. Såna som er kommer få känna på eld eld besvaras med eld ni pekar era fingara på oss och sager se på dem medans ni sj är dem största ormarna och äkligaste manniskor som finns på dena jorden. När jag hittar din ip adress så kommer det bli mycket roligt för mig ditt smuts du och sverigedemokraterna och era judar kommer inte ha de lätt

Fröken Sverige sa...

Anonym 2:46: Det är nog du som står för avdelningen "smuts" här och ingen annan.

Ert eviga hotande om IP-adresser hit och annat dit gör bara att vi föraktar er ännu mer.

Det är inte svenskar eller judar som har sprängt sig i Sthlm och på andra ställen i världen. Det är - som alltid - muslimer.

Håll ett vårdat språk om du ska skriva här, annars kommer jag radera dina inlägg.

/FS

Ann-Marie sa...

Anonym 2.46
Om du nu tycker att vi är så äckliga, vad tusan gör du då i väst? Ta ditt pick och pack, köp en enkel biljett till ett land där det inte finns äckliga människor.
Men, jag antar att du inte kan leva som parasit på någon annan där? Det är det enda du och din sort är bra på.

Anonym sa...

Jag betalar gärna din biljett, bara du åker här i från..

Robin Shadowes sa...

Anonym 2:46, Sverige var ett underbart land innan det blev nerlusat med er rövlyftare. Bara stick, ni är ändå inte välkomna här!

Anonym sa...

Sionismens främste sakkunnige Jinge (Jan Inge FLÜCHT) avslöjar: ”Rörbomberna” det talas om var 3-4 cm långa och har en diameter på 1,5 cm. Mindre än ordinära kinapuffar.
¤ Menas att det absolut inte funnits någon förödande bomb . "Mindre än ordinära kinapuffar" då man försiktig tittar på foton.Enligt judiska medier funnits nästan en atombomb fast tvålopera-bomb-kvaliteten.
Mvh.
A ALSAHLANI

Fröken Sverige sa...

@ A ALSAHLANI: Nu drömmer ni igen.

/FS