söndag, december 19, 2010

Søndagskronik: Taqiyya är inte pursvenskt

Taqqya-utövande svensk konvertit ovan. Tro inte ett ord!

"Sverige är ett sjukt land. Sjukdomen är långt framskriden, symtomen allvarliga och prognosen oviss. Diagnos: den speciella form av förljugenhet och verklighetsförnekande som går under namnet politisk korrekthet. En vecka har gått sedan islamisten Taimour Abdulwahab, 29, sprängde sig själv i luften i Stockholms city. Under den veckan har rikoschetterna smällt överallt i Sverige. Allting tyder på att Abdulwahab hade planerat att ta ett stort antal julhandlande människor med sig i döden. Att självmordsattentatet inte blev en massaker med hundratals döda och skadade kan bara hänföras till hans amatörmässiga fumlighet med sprängmedel.

Hur mycket Taimour Abdulwahab egentligen sprängde kommer att framgå i ett längre tidsperspektiv. Men det är uppenbart att han lyckades spränga mer än sig själv i luften. Hans rörbomber fortsätter att detonera varje dag, i sinnena på den svenska allmänheten. Men det är framför allt i betraktandet av bombkrevaderna i svenska media jag drar slutsatsen att Sverige är ett svårt sjukt land med dyster prognos. Åtminstone är den svenska medieeliten mycket illa däran. Ett hopp om tillfrisknande känns avlägset."

Läs mer på Snaphanen. Missa inte heller Julias gamla krönikor HÄR och att köpa dessa böcker HÄR:


Världsmästarna & Fler ministrar borde gråta
Nu finns Julia Caesars båda böcker att köpa. Världsmästarna - När Sverige blev mångkulturellt 442 sidor. och Fler ministrar borde gråta - Tjugoen oönskade krönikor 277 sidor. Här beställer man böckerna: Via email: order@books-on-demand.com eller telefon +46498213360 eller fax +46498213329
Inget förlag har velat ge ut böckerna, och Julia Caesar har därför själv bekostat tryckningen av båda böckerna. De läsare som vill ge ett bidrag till tryckkostnaderna kan göra det via PayPalkonto.
Exit Folkhemssverige
Download bogen af Ingrid Björkman, Jan Elfverson, Jonathan Friedman og Åke Wedin som pdf - læs mere/Fröken Sverige DONERA

Inga kommentarer: