onsdag, december 15, 2010

Terroristen Taimour Abdulwahab vad medlem av extrema Hizb-ut-TahrirHizb-ut-Tahrir. Det är namnet på den extrema muslimska organisation som bidrog till att förändra Taimour Abdulwahab och göra honom alltmer radikal i sina åsikter. Det berättar en vän som umgicks med Abdulwahab under tiden i Luton. "

Hizb ut-Tahrir uppmande till krig mot västvärlden

I Mitt Sverige...: "Hizb ut-Tahrir: Yttrandefriheten är en pest"

I Mitt Sverige...: Hizb ut-Tahrir: Det är en konspiration

Hizb ut-Tahrir drömmer om automvapenLäs och se mer på TV2 News

Islamister hverver studerende
Al Qaeda-støtter åbner i København
Hizb-ut-Tahrir: Nærmere diktatur
70.000 til Hizb-ut-Tahrir-møde
Hizb ut-Tahrir kupper børnehave
Hånede jøder uden at true Fogh
Vil have Hizb-ut-Tahrir forbudt

Hizb-ut-Tahrir är förbjudet i flera muslimska länder, för att det är för extremt! Men i Danmark och England finns det och är även på gång att etablera sig i Sverige, såklart! I Danmark har deras ledare blivit både åtalat och hamnat i fängelse för uttalande om judar och hot mot Anders Fogh Rassmussen. Se video:Jag tror knappast att Taimour Abdulwahab blivit "utkastad" av dem. Han måste vara den perfekta muhajadin för dem. Men de kanske däremot inte ville bli ihoppkopplade med själva dådet.

Hizb-ut-Tahrir hatar det västerländska samhället, de hatar demokrati och tror på total utrotning av alla som inte är muslimer. I första hand ska judarna utrotas. Sen får vi kafirer välja mellan.

1. Bli muslimer
2. Bli dhimmis (slav till muslimer)
3. Dö

"Namnet Hizb ut-Tahrir är arabiska och kan översättas som ”befrielsepartiet”. Lite förenklat kan man säga att partiets syfte är att befria världens muslimer från de korrumperade regimerna som styr dagens muslimska länder, samt frigöra muslimers medvetande från västerländska tankar och idéer. Det slutgiltiga målet för HT är återupprättandet av kalifatet d.v.s. ett geografiskt avgränsat område som styrs av en kalif i enlighet med islam och det islamiska rättsystemet sharia."

http://www.islamologi.se/?p=446
/Fröken SverigeGe bidrag

Inga kommentarer: