söndag, september 30, 2007

Norge: Far och son från Albanien åtalas för människohandel


"Det var i forbindelse med en større etterforskning gjort av politiet i Sør-Trøndelag i 2005 og 2006 at faren og sønnen kom i politiets søkelys. Etterforskningen peker mot at faren og sønnen benyttet en klassisk metode for å lure minst én albansk kvinne til Trondheim. Faren innledet et kjærlighetsforhold til kvinnen, ordnet med falskt greskt pass og sendte henne på «ferietur» til Norge. I Norge ble kvinnen hentet av sønnen, som etter kort tid gjorde det klart for henne at hun måtte jobbe som prostituert. Minst én kvinne til skal ha blitt utnyttet.

Saken har allerede versert i norsk rettsvesen, der en gresk-albaner, en norsk-albaner, en 33-åring fra Trondheim og to drosjesjåfører fra Trondheim er dømt for ulike grader av involvering i menneskehandelen"

Läs mer på Adressa.no

Tack för tipset, Janne!

Ja, som du säger så har Norge lite att stå i just nu. Det är fall efter fall i denna stilen....Vi har säkert minst lika mycket om inte mer här...men vår media döljer ju allt så bra. Då är det "norrlänningar" och "skåningar" det handlar om...

Inga kommentarer: